Görüş Bildir
Haberler
Hayal Kurmanın Yaşı Olmaz! İşte Hangi Yaşta Olursan Ol Büyüyünce Olabileceğin 7 Şey!

Hayal Kurmanın Yaşı Olmaz! İşte Hangi Yaşta Olursan Ol Büyüyünce Olabileceğin 7 Şey!

AgeSA
23.05.2022 - 17:17 Son Güncelleme: 26.05.2022 - 13:47

Bugüne kadar hep çocuklara sorduk, kendimizi unuttuk. Biz büyüyünce ne olacağız? işte karşınızda size iyi ki geleceğimi planlamışım dedirtecek ve büyüyünce olunacak 7 şey!

1. Sen Dalgıç Olabilirsin!

Masmavi suların altında bilinmezliğe yolculuk yapmayı kim istemez ki!

2. Sen Öğrenci Olabilirsin!

Yıllardan beri hep içinde kalan o üniversite bölümünü okumak seni çok mutlu edecek! Belki bir öğrenciden fazlası olursun belli mi olur?

3. Sen Filmci Olabilirsin!

Yıllardan beri aklının kenarında olan o hikaye var ya hani. İşte şimdi kafandaki bu hikayeyi beyaz perdeye aktarma sırası geldi!

4. Sen Motorcu Olabilirsin!

Motorsikletin üzerine atlayıp alıp başını gitmek gibisi var mı? Küçük köyler, ormanlar ve dahası... Yollar yolları kovalasın ve sen asla durma!

5. Sen Aşık Olabilirsin!

Bazen bizi tamamlayan birine aşık oluruz bazen de küçük tatlı bir bebeğe. Bazen de yerinde durmayan bir köpeğe. Ne yaparsan yap senin de kalbin böyle işliyor ve yeni güzelliklerle dolmak üzere!

6. Sen Paraşütçü Olabilirsin!

Sanki bir çift kanadın varmış gibi havada süzülmek hep hayalini kurduğun şeydi. İleride onlarca atlayış yapan ve adrenaline doyan biri olmak ne güzel olur.

7. Sen Sahil İnsanı Olabilirsin!

Durgunluğu ve sakinliği o kadar çok özlemişsin ki... Tüm gün yazlıkçı sandalyende oturup denizi seyredeceğin günler çok yakında!

Agesa ile büyüyünce yapılacak çok şey var!

Agesa ile büyüyünce yapılacak çok şey var!

Sen de AgeSA'dan Bireysel Emeklilik planını şimdiden başlat, emekliliğinde yapılabilecek pek çok şeyin tadını çıkar! Agesa ile geleceğinizi planlayın, hayallerinizden vazgeçmeyin!