Görüş Bildir
Haberler
Havalimanı Çalışanları Kaybettikleri Arkadaşlarını Andı

Havalimanı Çalışanları Kaybettikleri Arkadaşlarını Andı

Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısında hayatını kaybeden havalimanı çalışanı 15 kişi için Dış Hatlar Gidiş Terminali'nde anma töreni düzenlendi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

44 kişinin hayatını kaybettiği, 200'den fazla kişinin de yaralandığı saldırıda yer hizmetleri görevlisi, polis ve gümrük memuru 15 havalimanı çalışanı hayatını kaybetmişti.

Atatürk Havalimanı çalışanları Dış Hatlar Terminali'nda düzenlenen törende teröre kurban verdikleri çalışma arkadaşlarını andı. 

Hayatını kaybedenlerin resimlerinin bulunduğu karanfil içindeki bir masaya, ‘Hayatını kaybeden çalışanlarımızı ve yolcularımızı hiç unutmayacağız’ yazılı pankart asıldı.

Törende saygı duruşunun ardından Kuran-ı Kerim okundu, yaşamanı yitiren havalimanı çalışanları için dua edildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Saldırıda yaşamını yitiren personelin aileleri ve mesai arkadaşları tören sırasında gözyaşlarına hakim olamadı.

Saldırıda hayatını kaybeden havalimanı çalışanı 15 kişinin isimleri şöyle:

Abdulhekim Buğda, Adem Kurt, Ali Zülfikar Yorulmaz, Çağlayan Çöl, Erol Eskisoy, Ercan Sebat, Gülşen Bağdır, Mahmut Mert, Mahmut Çizmecioğlu, Merve Yiğit, Muhammet Eymen Demirci, Mustafa Bıyıklı, Özgür İde, Teyfik Yusuf Haznedaroğlu ve Umut Sakaroğlu.

Tören yapıldıktan sonra ise, havalimanı çalışanlarından 25 yaşındaki Yasin Öcal, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

AA ve DHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
MoonChild

unutmayacağız...

ntyz

meslektaşız ; hiç birbirmizi görmesekte, tanımasakta kader ortağıyız hepsiyle.... yolcudan dayak yediğimiz oldu , ana bacı bırakmadan hakaret işittiğimiz old... Devamını Gör

Metin Karaman

Allah size kolaylık versin. Gerçekten işiniz çok zor.

Pasif Kullanıcı

Mesai arkadaşlarımın ALLAh mekanlarını cennet eylesin