Görüş Bildir
Haberler
Hangi Ünlü Arkadaş Grubuna Aitsin?

etiket Hangi Ünlü Arkadaş Grubuna Aitsin?

Yung Boş Ada
13.07.2018 - 13:04 Son Güncelleme: 27.07.2018 - 12:09

Bize kim olduğunu söyle, sana arkadaşını söyleyelim!

1. Arkadaşının doğum gününü nasıl kutlarsın?

2. Arkadaşının sevgilisinden nefret ediyorsun diyelim. Ona karşı nasıl davranırsın?

3. Arkadaşlarınla genelde nerede takılırsın?

4. Hangi ülkede yaşamak isterdin?

5. Evin yanıyor diyelim. Oradan ilk neyi kurtarırsın?

6. Bir köpek seç!

7. En yakın arkadaşınla hangi sıklıkla görüşürsün?

8. Son soru: Hadi arkadaşlarının hoşlanacağı bir şarkı aç!

"How I Met Your Mother" çıktı!

"How I Met Your Mother" çıktı!

Gerçekten imrenilecek bir arkadaşlık anlayışına ve grubuna sahipsin. Arkadaşlarınla ne kadar saçma, ne kadar akıldışı şey olsa da onlara anlatabilirsin. Sizin aranızda asla kıskançlık, çekememezlik gibi şeyler de olmaz. Barney gibi çılgın, Ted gibi çocuksu, Marshall ve Lily gibi de sadıksın. Her şeyden azar azar, kararında kısaca. Mclaren's Pub'taki yerin hazır :)

"Friends" çıktı!

"Friends" çıktı!

Sen arkadaşsız asla ama asla yaşayamazsın. Arkadaşların senin her şeyin. Onlarla bir şeyler paylaşmaktan sıkılmaz, en gizli sırlarını onlara açmaktan da hiç çekinmezsin. O kadar birbirinize bağlsınız ki, bu duygusal ilişkilere de yol açıyor bazen. Ee ne demişler 'ateşle barut yan yana durmaz!' Bu bile sizin arkadaşlığınızı bozaman. Garip ama durum böyle!

"Bing Bang Theory" çıktı!

"Bing Bang Theory" çıktı!

Sen ve senin arkadaşların şu dünyanın en 'zeki' insanları hiç şüphesiz. Herkes, sen de dahil, değişik karakterlere sahip, hiçbiriniz bir ötekisinin aynı değil. Bu yüzden aranızda ciddi sürtüşmeler de oluyor. Fakat sizdeki arkadaşlığın durumu bu. Asla birbirinize yalan söylemez, karşımdaki alınacak diye kendinizden ödün vermezsiniz. Galiba bu arkadaşlığın sağlamlığı da buradan gelmekte. Arada Sheldon'ın 'bazinga'ları can sıksa da, onlar olmadan hayat cidden formülsüz matematiğe benzer :)

"Sex and the City" çıktı!

"Sex and the City" çıktı!

Arkadaşlığı her şeyin önüne koyuyorsun sen. Mesela sevgilin arkadaşlarınla ters mi düştü, hemen postalarsın. Çünkü eğer arkadaşların sevmiyorsa bir bildikleri vardır. Ayda yılda bir de görsen onları, bıraktığınız yerden devam edebilirsiniz. Çünkü sizin arkadaşlığınızın anahtar kelimesi 'kafa dengi olmak'. Son olarak gıybeti çok sevdiğinizi söylemeden geçemeyeceğiz :)

"Med Cezir" çıktı!

"Med Cezir" çıktı!

Oldukça 'git-gel'li, bol olaylı, patırtılı-gürültülü bir arkadaşlık ilişkinizin olduğunu söylemek gerek. Hiç kimsede geri vites yok, fren hiç yok. Buna karakterlerin çatışması diyebiliriz. Yine de onlarsız asla yapamazsın. Ayrıca eğlenmeyi de seviyorsunuz. Sürekli gezme, sürekli parti, sürekli program halindesiniz. Dışarıdan birisi sizin gruba gelse, başı döner vallaha. Foursquare'i zengin ettiniz kısaca :)

"İşler Güçler" çıktı!

"İşler Güçler" çıktı!

Sizin arkadaşlığınızı tanımlayan kelime: 'çılgın'. Bir dakika yerinizde durduğunuz kayıtlara geçmedi. Sürekli yeni planlar, sürekli yeni projeler peşindesiniz. Sizin arkadaş grubunuzda bulunmak, kalbe, margarinden daha zararlı yani :) İşleriniz güçleriniz genelde rast gitmese de, etrafınızda mutlaka bir 'omuz' bulunmakta. Kara gün dostu bu demek değil midir zaten. Eğlenmeye herkes eğlenir yoksa!..

"Leyla ile Mecnun" çıktı!

"Leyla ile Mecnun" çıktı!

Sizin arkadaşlığınızı tanımlayan kelime: 'Absürt'. Etrafında, sen de dahil olmak üzere, mantıklı bir insan bulmak olanaksız. Sorunu çözeceğim derken daha da içinden çıkılmaz hale getirirsiniz. Ama yine de birbirinizin derdini dinler, o sorunu her ne kadar imkansız olsa da çözmek için uğraşırsınız. Zaten sizin o renkli dünyanızda imkansız denilen bir şey yok. Son olarak, arkadaşlarla sakız çiğneyip, eriğe-üzüme dadanıp, vefasızları (ahh o vefasızlar yok mu o vefasızlar) konuşmak gibisi yok!

"Behzat Ç." çıktı!

"Behzat Ç." çıktı!

Sizin arkadaşlığınızı 'Ankara' anlatır. Ankara kadar kalender, Ankara kadar vakur-ağırbaşlı ve de Ankara kadar yalansız bir arkadaşlık ilişkiniz var. Sizin ortamınızda çok konuşan pek sevilmez, o vakur sessizlik her derde devadır, bir bakıma. 'Saçma sapan' konuşan da sevilmez. Lafın sonuna 'la' koymak adetten, Neşet dinlemekse sadakattendir. Rakı dibine kadar içilir, hesaplarıysa 'amirim' öder!

"Yedi Numara" çıktı!

"Yedi Numara" çıktı!

Sizin arkadaşlığınızı anlatan kelime, 'samimiyet'. Bu ilişkide sahte tavırları, 'Mervecim çok güzel çıkmışsın' omurgasızlığını asla bulamazsın. 7 numaraya doluşulur, acıyı da üzüntüyü de sevinci de hep beraber yaşarsınız. Sizin gruba dışarıdan çok kişi girmeye çalışsa da pek başarılı olmadı herhalde galiba sanırsam :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
377
183
116
89
49
31
20
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Nehir Braderin

"How I Met Your Mother" çıktı! "How I Met Your Mother" çıktı! Gerçekten imrenilecek bir arkadaşlık anlayışına ve grubuna sahipsin. Arkadaşlarınla ne kadar ... Devamını Gör

Ender Deniz

"How I Met Your Mother" çıktı!