Görüş Bildir
Haberler
Hangi Shameless Karakterisin?

etiket Hangi Shameless Karakterisin?

Efe Çağlayan
13.10.2016 - 14:54 Son Güncelleme: 21.10.2016 - 16:27

Dünyanın en garip ailesi Gallagherlar! Onlardan kopamıyoruz. Her hafta yeni bölümü heyecanla bekliyoruz. Peki bu sıradışı aileden hangisi sensin?

Testi çöz ve hangi Shameless karakterisin gör bakalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle hangi cinsiyetten olduğunu öğrenelim.

2. Gallagher ailesinin bir üyesi olmayı ne kadar isterdin? (1den 6’ya kadar, 1 en az 6 en çok olarak puanla)

2. Gallagher ailesinin bir üyesi olmayı ne kadar isterdin? (1den 6’ya kadar, 1 en az 6 en çok olarak puanla)

3. Shameless dizisinde gönül işleri biraz karışık biliyorsun. Sende durumlar nasıl peki?

4. Peki Shameless’ın Türk versiyonu çekilse, hangi aktrisin Fiona'yı oynamasını isterdin?

5. En büyük zaafın hangisi olabilir?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Carl gibi bir işe bulaşmadığını umarak ne tür bir işte çalıştığını öğrenelim bir de.

7. Hangi ünlüyle Alibi'da takılmak isterdin?

7. Hangi ünlüyle Alibi'da takılmak isterdin?

8. Son sorumuz belki de testin en önemli sorusu! Frank'i ne kadar seviyorsun?

Frank Gallagher!

Frank Gallagher!

Ailenin deli babası Frank Gallagher çıktın! Baba demeye de bin şahit gerek ama arada sırada iyilik yaptığı oluyor. İçinde bir yerlerde iyilik olduğu kesin. Yine de dünyada senin kadar kendi keyfine düşkün biri daha yok. Narsist kelimesinin tam karşılığı olan Frank gibisin. Kendine aşıksın bir nevi. Bir konuda haksız bile olsan çeşitli kelime oyunlarıyla yağ gibi üste çıkmakta uzmansın. E Frank da öyle değil mi zaten? Kurnazlık senin en belirgin özelliklerinden biri. Hayattan en büyük beklentin doyasıya yaşamak. Ne olursa olsun yaşamayı seviyorsun ve sıkı sıkıya tutunuyorsun hayata.

Fiona Gallagher!

Fiona Gallagher!

Ailenin deli dolu ablası Fiona çıktın! Ailene ve sevdiklerine çok düşkün birisin. Onlar için yapmayacağın şey yok. Sevdiklerini sürekli koruyup kollamak ve arka çıkmak senin en belirgin özelliğin. Onlara bakmak için sabah akşam çalışacak olsan da önemli değil. Ailen için her şeye değer. Kötü bir huyun da var tabii. Kolay inanıyorsun ve sonunda hep üzülen sen oluyorsun. Biraz daha akıllanıp herkese güvenmesen hayatta daha mutlu olacağın kesin. Fiona'nın yüzündeki o sımsıcak gülümseme hep seninle olsun! Ayrıca Fiona tam bir kötü gün dostudur aynı senin gibi. Bunun yanında eğlenmeyi çok iyi bilirsin. Neşeli yapın hiç bozulmasın.

Phillip (Lip) Gallagher!

Phillip (Lip) Gallagher!

Dizinin zeki, olgun ve çapkın delikanlısı Lip çıktın! Öyle bir karizman var ki aynı Lip gibi yaşlı genç, esmer sarışın, güzel çirkin bütün kadınlar peşinden koşuyor. Tüm hayatını mantık çerçevesinde yaşayan bir insansın. Başına bir iş geldiğinde keskin zekan sayesinde hep bir çıkış yolu buluyorsun. Hayatın zorluğu küçük yaşlardan itibaren bu olgunluğu sana kazandırmış. Gerektiğinde sevdiklerin için fedakarlık yapmaktan geri durmazsın. Kötü alışkanlıklara biraz zaafın var ama dersini alıp tekrar hayatını yoluna koyacağından şüphemiz yok. Bu zeka harcanmamalı.

Carl Gallagher!

Carl Gallagher!

Ailenin küçük, zıpır, asi çocuğu Carl çıktın! Dışarıya karşı çok sert görünsen de için pamuk gibi değil mi? Bunu seni yakından tanıyan herkes biliyor. Ama pamuk gibi kalbine rağmen etrafındakilere kök söktürdüğünü de söylemeden edemeyiz. Hiçbir şeyden korkun yok. Çevrendekileri pamuklara sarmaladığın gibi etraftaki tehlikelere karşı da korursun. Hele bir de sevgilin olursa var ya o her şeyden önce gelir senin için. Onun için yapmayacağın şey yoktur. Hayatı uçlarda yaşadığın aşikar ama aklın sayesinde her şeyin de üstesinden gelirsin. İçindeki iyilik hiç azalmasın!

Debbie Gallagher!

Debbie Gallagher!

Ailenin küçük kadını, asi ve vurdumduymaz çocuğu Deb çıktın! Çok duygusal bir insan olduğunu bilmeyen yok. Fevri kararlar alıp sonuna kadar gitmeni kimse engelleyemiyor. Sonunda üzülsen de pişmanlık yaşamıyorsun. Neysen osun sen. Ailenden herhangi biri sana bir sürü kötülük yapsa da onu sevmekten vazgeçmezsin. Biri seni üzse bile zor anlarında yanında olacak ilk kişi sen olursun. Ayaklarının üstünde durmayı çok iyi biliyorsun. Yaşadığın hiçbir zorluk seni hayattan soğutamaz. Dolu dolu yaşamayı seviyorsun!

Ian Gallagher!

Ian Gallagher!

Ailenin gözbebeği Ian çıktın! Sürekli gelgitlerin var bunu sen de biliyorsun. Modun sürekli ve çok hızlı değişebiliyor. Ama monotonluk hemen hemen hiç yok. Her gün farklı bir heyecan. İnsanların senin hakkında ne söylediğini ya da ne düşündüğünü önemsemiyorsun. Kafana koyduğunu ne yapıp ne edip başarıyorsun. Senin üzerinde kimse hakimiyet kuramaz. Dediğim dedik çaldığım düdüksün. Ayrıca sevdiğin insanı da çok seversin ve bağlanırsın. Duygusal yönün çok kuvvetli. Duygusallık seni isyankar yapsa da bu isyankar tavrına rağmen etrafındaki insanlar tarafından çok seviliyorsun!

Kevin “Kev” Ball!

Kevin “Kev” Ball!

Çılgınlar çılgını, aile babası Kev çıktın! Gördüğümüz en samimi insanlardan biri, içi dışı bir olan insanlardansın. Ailen her şeyden önce gelir senin için. Onların mutluluğu için kendini hırpalarsın adeta. Çeşitli zorluklar yaşasan da hep bir çözüm yolu bulup güneşi görürsün. Bu senin mücadeleci yapından kaynaklanıyor. Seversin, sevilirsin. Seni sevmeyen bir insan düşünemiyoruz zaten. Karizma desek sende coolluk desek sende. Daha ne olacaktı. Bir de merhametin var ki... Tam aranılan adamsın!

Veronica “V” Fisher!

Veronica “V” Fisher!

Deli dolu bir o kadar da tatlı V çıktın! Şimdi sana ne desek az kalır. Çalışkan mı çalışkan, eğlenceli mi eğlenceli, tuttuğunu koparan tam bir efsanesin. Arkadaşlarının zor günüde yanında olur, kendi zor günlerinde düzelmek için çabalarsın. Çok güçlü bir insansın. Hiçbir zorluk seni yolundan döndüremez. Ayrıca tam bir sevgi pıtırcığısın. Çevrene pozitif enerji yayıp herkesi mutlu edersin. Bu yüzden herkes seni yanında ister. Böyle bir insana kim hayır diyebilir ki zaten?

Onedio Testlerini Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
619
326
97
95
31
29
24
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Çolak Ahtapot

#4 Hiçbiri Fiona olamaz. Çeyreği bile olamaz. O rolün hakkını veremez yani.

Xoxo

Fiona rolü için bence Emmy Rossum dışında dünya üzerinde uygun biri yoktur.O kadar özdeşleşti ki Fiona rolüyle, bizim dizinin uyarlamasını yapmamız diziye ha... Devamını Gör

Hilal

orospu debbie elli kere değiştirdim yine lanet yüzünü gördüm

Jesse Pinkman

frank baba boynuma dola :D