Görüş Bildir
Haberler
Hangi Oyna Kazan Yarışması'nda Para Kazanma Şansın Daha Yüksek?

Hangi Oyna Kazan Yarışması'nda Para Kazanma Şansın Daha Yüksek?

Haydi testi çöz ve hemen öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Cinsiyetini söyle bakalım.

2. Kaç yaşındasın?

3. Söyle bakalım, bir yerde maaşlı çalışmak mı yoksa kendi özel şirketini kurmak mı?

4. Peki kalabalık bir arkadaş grubuna mı sahipsin yoksa tek bir tane arkadaşın mı var?

5. Şimdi de para mevzusuna geldik. Söyle bakalım, sen nasıl para biriktirirsin?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Ahhh şu şans insanın hayatını nasıl etkiliyor. Söylesene, bu hayatta şanslı olduğunu düşünüyor musun?

7. Ve son olarak, bir ortamda hangi konu hakkında konuşmayı daha çok seversin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam

VIP Royale!

Sen kesinlikle Oyna Kazan VIP Royale yarışmasını oynamalısın. Senin gözün yükseklerde. Küçük paralar seni tatmin etmiyor. Her zaman daha fazlası diyorsun :)  Tabii ki de diğerlerini de oynayabilirsin. Fakat senin kazanma şansın burada çok daha yüksek! Neden mi? Genel kültürünün iyi olduğundan kesinlikle şüphemiz yok. Fakat geniş bir arkadaş grubuna sahipsin. Hepiniz bir olup aranızdan sadece birinin para kazanmasına yardım etseniz paralar cebinizde! O yüzden hiç düşünme ve kupon al, VIP Royale yarışmasında kendini göster!

Merdiven!

Merdiven!

Sen kesinlikle Oyna Kazan - Merdiven yarışmasını oynamalısın! Bu yarışma hem engin bilgilerinle hem de şansınla her soruda para kazanabilirsin. Evet, doğru cevap verdiğin her soruda para kazanacaksın. Biraz şaşırtıcı tabii değil mi? Eee bu merdivenleri çıkmak senin elinde. Her bir adımda cebine para girmesini istiyorsan, doğru Merdiven yarışmasına katıl ve kendini göster!

Doğru Yanlış!

Doğru Yanlış!

Senin Oyna Kazan - Doğru Yanlış yarışmasında para kazanma şansın çok daha yüksek! Neden mi? Zaten yarışmada iki seçenek oluyor. Doğru ya da yanlış değil mi? Heh işte anlayacağın yüzde 50 şansın var. Zaten bildiğin sorularda işin çok kolay. Fakat bilemediklerinde şansın devreye giriyor. Sendeki bu şansla da bu yarışmayı kesin kazanırsın. Çünkü hayatta şanslı olduğunu düşünenlerdensin. Bu yarışmayla paraya para demeyebilirsin. Sana şimdiden bol şanslar diliyoruz...

İstasyon!

İstasyon!

Sen kesinlikle Oyna Kazan - İstasyon yarışmasını oynamalı ve 5. 10. 15. ve 20. sorulara her geldiğinde paranı kazanmalısın! Evet, bu sorulara her doğru cevap verdiğinde cebine para girecek. Zaten genel kültür seviyen oldukça yüksek bir de yanına güvendiğin bir arkadaşını alırsan bu iş kesinlikle sende. Haydi, hem eğlen hem de para kazan!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
34
28
19
12
9
4
2
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Efecan Menci

Merdiven :)