Görüş Bildir
Haberler
Hangi Kadın Süper Kahraman Senin Ruh İkizin?

etiket Hangi Kadın Süper Kahraman Senin Ruh İkizin?

Bu testte sana ruh ikizin olan kadın süper kahramanı söylüyoruz. Hemen testi çöz ve öğren.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Sence bir süper kahramanın kostümü ne renk olmalı?

2. Düğününde aşağıdaki gelinliklerden hangisini giymeyi tercih ederdin?

3. Prenses olsan kim senin prensin olsun isterdin?

4. Yazın yemeye doyamadığın meyve?

5. Hangi erkek süper kahraman kankan olsun istedin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Aşağıdaki kadınlardan hangisi idolün olabilir?

7. Hangi duyu organın daha güçlü?

8. Dünyayı kurtarırken hangi hayvan sana eşlik etsin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Invisible Woman!

Invisible Woman!

Verdiğin cevaplara göre senin ruh ikizin Invisible Woman! Sen çok zeki ve aynı zamanda da iradesi çok kuvvetlisin. Ayrıca entelektüel seviyen oldukça yüksek ve araştırıp öğrenmeye oldukça meraklısın. Maceracı ve korkusuz biri olmakla birlikte ailen senin için her şeyin önünde.

Wonder Woman!

Wonder Woman!

Verdiğin cevaplara göre senin ruh ikizin Wonder Woman! Sen tam anlamıyla tapılacak birisin. Tüm gücünü ve kudretini insanlık adına harcamaktan hiç mi hiç çekinmiyorsun. İnsanları bir bakışta tanıyorsun. Ayrıca insanlar için elinden gelenin en iyisini yapıyorsun. Özenilen bir karakter olduğun ise su götürmez bir gerçek.

Storm!

Storm!

Verdiğin cevaplara göre senin ruh ikizin Storm! Sen oldukça sert ancak bunun yanında oldukça da yetenekli birisin. Ayrıca doğuştan bir lidersin de diyebiliriz. Doğayla iç içe olmayı çok seviyorsun ve içinde bulunmaktan en çok keyif aldığın ortam açık hava. Kapalı alanlar asla ama asla sana göre değil.

Rogue!

Rogue!

Verdiğin cevaplara göre senin ruh ikizin Rogue! İnsanların gördüğünden çok daha fazla zorlukla mücadele ediyorsun şu hayatta. Ancak bunları seni asla ama asla dibe çekmesine izin vermiyorsun. İnsanlara yardım etmek senin için adeta bir hobi haline gelmiş. Onları tehlikelerden korumak için elinden geleni ardına koymuyorsun ki bu arada bir de kendi dertlerinle uğraştığını eklemeden geçmeyelim.

Batgirl!

Batgirl!

Verdiğin cevaplara göre senin ruh ikizin Batgirl! Oldukça zeki birisin ve problem çözme konusunda çok ama çok yeteneklisin. Kendi hayatında yaşadığın aksilikleri bir kenara bırakıp insanlara elinden geldiğince yardımcı olabilmek en büyük özelliğin.

Supergirl!

Supergirl!

Verdiğin cevaplara göre senin ruh ikizin Supergirl! İnsanlara daima yardım etmeyi ilke edinmiş, oldukça iyimser ve neşeli birisin. Aynı zamanda yaratıcı tarafın da çok fazla. Yeni bir şeyler yapmak oldukça hoşuna gidiyor. Ah bir fırsat verseler ne icatlar yapacaksın ama fırsat vermiyorlar.

Scarlet Witch!

Scarlet Witch!

Verdiğin cevaplara göre senin ruh ikizin Scarlet Witch! Tam anlamıyla bir çılgın olduğun gerçeğini hemen söyleyelim. Biraz dengesiz olan ruh halin genellikle insanları korkutup onların senden uzaklaşmasına sebep oluyor. Ancak gerçekten hem hayal gücün çok kuvvetli hem de yaratıcı tarafın çok gelişmiş.

Jean Grey!

Jean Grey!

Verdiğin cevaplara göre senin ruh ikizin Jean Grey! Tutku demek senin göbek adın demek. Duygularını her daim ön planda tutuyorsun. Ayrıca oldukça da sosyal birisin. İnsanların tahmin ettiğinden çok daha güçlü birisin ancak insanlar bunu anca sen aşırı sinirlenip onlara gerçek yüzünü gösterdiğin zaman anlayabiliyorlar.

Black Widow!

Black Widow!

Verdiğin cevaplara göre senin ruh ikizin Black Widow! Sen gerçekten pragmatik ve ne istediğini iyi bilen birisin. Ayrıca istediğini elde etmek için hangi adımı atmak gerektiğini de her zaman çok iyi biliyorsun. Davranışların biraz belirsizlik gösterse de kalbin her zaman iyiden yana.

Kitty Pryde!

Kitty Pryde!

Verdiğin cevaplara göre senin ruh ikizin Kitty Pryde! Oldukça yetenekli ve keskin zekalı olduğunu mutlaka söylemeliyiz. Her daim sorumluluk sahibisini ve yaşına göre de oldukça olgunsun. Kendine güvenmek için oldukça fazla sebebin olmasına rağmen zaman zaman bu motivasyonunu kaybedip çok rahat yapabileceğin şeyleri üzerine gitmekten vazgeçiyorsun. Bu huyundan vazgeçersen aşamayacağın hiçbir engel kalmayacak.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1826
972
540
201
130
94
93
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın