Görüş Bildir
Haberler
Hangi Game of Thrones Karakteri Gibi Flört Ediyorsun?

etiket Hangi Game of Thrones Karakteri Gibi Flört Ediyorsun?

Trex
31.07.2017 - 14:33

Hepimiz flört ederken bambaşka bir ruh haline bürünüyoruz.  Peki ya sen?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hızlı başlayalım. Bir sevgili seç kendine..

2. Zor bir tercih. Hangisi?

3. Hangisinin klibinde oynamak isterdin?

4. Bir hata yaptın ve sevgilini aldattın ve tam o sırada sevgilin sizi bastı. Ne dersin?

4. Bir hata yaptın ve sevgilini aldattın ve tam o sırada sevgilin sizi bastı. Ne dersin?

5. Peki söyle bakalım. Hangi Game of Thrones karakterinin ölümüne sevindin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki hangi dizi karakteriyle flört etmek isterdin?

7. Son olarak insan olsa hangisiyle flört ederdin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Tyrion Lannister!

Tyrion Lannister!
4.bp.blogspot.com

Vay vay vay karşımızda yeryüzüne gelmiş en özel kişilerden biri var. Senin gibi zeki ve sosyal becerileri yüksek biriyle flört etmek hem keyifli hem zordur. Hoşlandığın kişiyle flört ederken kesinlikle oldukça ince ve zarifsin. Ona yaptığın iltifatlar, davranışların ve karizman karşındaki kişiyi adeta büyülüyor. Çevrendeki kişiler tarafından pek sevilmemen ilişkinde sıkıntılara yol açsa da zekan ile her türlü problemi çözüyor ya da dondurabiliyorsun.  Zeka seviyesi arşa değince insanın esprileri havada kalabiliyor herkes tarafından anlaşılmadığı durumlar oluyor. Bu flörtlerinle ilişkilerine de yansıyor. Haliyle seçici davranıyorsun. ;)

Sansa Stark!

Sansa Stark!
images5.fanpop.com

Verdiğin cevaplara göre Sansa Stark gibi flört ediyorsun. Duygularını içinde yaşayan  kırılgan bir karaktere sahipsin.  Fazlasıyla hassassın. Flörtün sana yaklaşırken oldukça zorlanıyor. Sen tam bir aşk insanısın. Senin için aşık olmak için uzun uzadıya düşünmeye gerek yok. Ufak bir tebessüm ya da güzel bir koku seni herhangi birine aşık etmeye yeter. ;)

8. Daenerys "Khaleesi" Targeryan!

8. Daenerys "Khaleesi" Targeryan!
feministfiction.com

Verdiğin cevaplara göre 7 Krallığın Kraliçesi Khaleesi gibi flört ediyorsun! Asalet kelimesi ete kemiğe bürünse, senin gibi olurdu herhalde. Flört ederken asaletinden hiç mi hiç taviz vermiyorsun. Karşındaki kişi senin ihtişamın altında eziliyor. Sen her ne kadar bunu kasıtlı yapmasan da  flörtün ister istemez senin yanında tutunamıyor. Zor birisin. Seni elde etmek dünyanın en zor işi ancak birisi seni elde ederse, ona kul köle, daha doğrusu 'güneş ve yıldız' olabilirsiniz.  ;)

Jamie Lannister!

Jamie Lannister!
cdn.fansided.com

Verdiğin cevaplara göre Jamie Lannister gibi flört ediyorsun. Flörtlerine karşı biraz ukalasın. Tepeden baktığın söylenebilir ama yine de sevimlsin. Her zaman karşındakinin gönlünü almayı biliyorsun. Pek belli etmesen de romantik bir kalbin var. O ışığı ortaya çıkarak birilerini arıyorsun. O şanlı ortaya çıkınca samanlık seyran olur...  Duygusal tarafın görünmesin diye flörtüne önce duvarlar örüyorsunuz. Yık o duvarları ;)

Hodor Hodor Hodor

Hodor Hodor Hodor
i.lv3.hbo.com

Verdiğin cevaplara göre Hodor gibi flört ediyorsun! Hodorluyorsun hep. Hodor hodor hodor hodor hodor hodor...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
365
106
90
63
44
24
17
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
gizli birisi

ya kardeşim twitter instagram neden insan olsun insan olsa da niye gidip onlarla flört edeyim mal mısınız iyice saçmaladınız

PaZZ

Yaz kızım 200 torba çimento :D Şaka maka kiminle flört etmek isterdin sorusunda ister istemez Ragnar'ı seçtim amk bir adam bu kadar mı karizma olr

İklim İlker

ya nolur hiçbiri diye seçenek koyun artık yeter illa bi klipte oynamak zorunda mıyız allalla