Görüş Bildir
Haberler
TV
Hangi Çift Yakışıyor? Yeni Sezonda Bir Araya Gelen Dizi Partnerlerine Göz Attık!

Hangi Çift Yakışıyor? Yeni Sezonda Bir Araya Gelen Dizi Partnerlerine Göz Attık!

Merve Bilen
30.08.2022 - 19:50 Son Güncelleme: 31.08.2022 - 12:20

2022-2023 yılı sezonunda pek çok yeni dizi ekranda seyirciyle buluşacak. Yazın ekranlarda izlediğimiz ve Eylül ayında yeni sezonda karşımıza çıkacak yeni dizi partnerlerini derledik. Bakalım siz bu çiftleri beğenecek misiniz?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Seray Kaya-Berk Oktay

Seray Kaya-Berk Oktay

Yeni sezonda ATV' de seyirciyle buluşmaya hazırlanan Bir Küçük Gün Işığı dizisindeki Fırat ve Elif çifti şimdiden sosyal medyada konuşulmaya başlandı. Sete İtalya'nın Bologna ve Venedik'te başlayan dizi ekibi, ilerleyen bölümlerini İstanbul'da çekecek. Berk Oktay ve Seray Kaya bu sezona damga vuran ikililerden olacak gibi görünüyor.

Aslıhan Malbora-Mert Yazıcıoğlu

Aslıhan Malbora-Mert Yazıcıoğlu

Başrollerini Aslıhan Malbora, Mert Yazıcıoğlu ve Hafsanur Sancaktutan'ın paylaştığı Gelecek Uzun Sürer dizisi yeni sezonda reyting yarışında yerini alacak. Dizi, orijinal adı Beverly Hills 90210 olan  Amerikan dizisinden uyarlanıyor.  Mert Yazıcıoğlu'nun partnerinin kim olacağını henüz bilmesek de bu üçlü bizi heyecanlandırmadı değil!

Ulaş Tuna Astepe- Hazar Ergüçlü

Ulaş Tuna Astepe- Hazar Ergüçlü

Yeni sezonun iddialı projelerinden biri de Show TV' nin Yeni İstanbul dizisi. Başrolünde  Ulaş Tuna Astepe' nin oynacağı bilinen dizide yakışıklı oyuncunun partneri merak konusu olmuştu. Kısa bir süre sonra Hazar Ergüçlü ile başrolü paylaşacakları kesinleşen ikili şimdiden epey beğeniliyor!

Barış Kılıç- Evrim Alasya

Barış Kılıç- Evrim Alasya

Show TV'nin bir başka iddialı dizisi de Kızılcık Şerbeti. Kırmızı Oda dizisindeki Meliha karakteriyle hafızalara kazınan Evrim Alasya ve Adını Feriha Koydum, Lale Devri, Umutsuz Ev Kadınları, Güllerin Savaşı gibi unutulmaz projelerde yer alan Barış Kılıç, yeni sezonda izleyicinin kalbini fethedecek gibi görünüyor.

Afra Saraçoğlu - Mert Ramazan Demir

Afra Saraçoğlu - Mert Ramazan Demir

Yalı Çapkını dizisi henüz yayın hayatına başlamadan çok uzun süre önce konuşulmaya başlanmıştı zaten. Başlangıçta dizide başrolü Çağatay Ulusoy’un paylaşacağı söyleniyordu, ancak sonradan öğrendik ki dizinin başrollerini Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir paylaşacak. Böylece Afranur Saraçoğlu, sevgilisi Mert Yazıcıoğlu ile yeni sezonda farklı ekranlarda rakip olacak. Bu ikili de yeni sezonda Star Tv' de çok ses getireceğe benziyor!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kaan Miraç Sezen- Ecem Çalhan

Kaan Miraç Sezen- Ecem Çalhan

Haziran ayında FOX'ta yayın hayatına başlayan dizi oldukça beğenildi ve reytinglerde hep üst sıralarda yer aldı. Dizinin iki genç oyuncusu Kaan Miraç Sezen ve Ecem Çalhan ise birbirlerine çok yakıştırıldılar.

Cemre Baysel-Burak Çelik

Cemre Baysel-Burak Çelik

Beklenmedik anda yolları kesişen Efsun ile Emir'in hikayesinin anlatıldığı Senden Daha Güzel dizisinde Cemre Baysel ve Burak Çelik çok iyi bir uyum yakaladılar.

Dilan Çiçek Deniz-Serkay Tütüncü

Dilan Çiçek Deniz-Serkay Tütüncü

Yayın hayatına ilk kez 30 Ağustos Salı akşamı başlayacak olan dizi, Dilan Çiçek Deniz’in hayat verdiği ana karakterin yeni taşındığı apartmandaki gizemli olayları konu alıyor. Kusursuz Kiracı dizisi ve bu muhteşem ikili çok konuşulacak gibi duruyor!

Caner Topçu- Rabia Soytürk

Caner Topçu- Rabia Soytürk

Duy Beni dizisi son zamanların en çok konuşulanlardan biri. Bunda kuşkusuz Ekim ve Kanat karakterlerine hayat veren Caner Topçu ve Rabia Soytürk'ün muhteşem uyumunun payı da var! Bu ikili son dönemin en çok yakıştırılan partnerlerinden biri oldu.

Devrim Özkan-Ertan Saban

Devrim Özkan-Ertan Saban

Show TV' de yayımlanan Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi reytinglerde uzun süre birincilik elde etti. Anlaşılan seyirci bu aykırı ama sempatik ikiliyi oldukça sevdi!

Sizin en beğendiğiniz partner hangisi oldu? Yorumlarda buluşalım.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
29
8
3
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
KürŞad

En iyiyi sona bırakmışsınız, başka yoruma gerek yok zâten.. (:

Ardens

Devrim ozkan ertan saban tekngecerim izledim tek dizi zaten

Gülsün Doğu

mert ramazan demir kim ? eli kolu öylemi o cocugun :D