Görüş Bildir
Haberler
Hangi Çağatay Ulusoy'a Aşık Olmalısın?

etiket Hangi Çağatay Ulusoy'a Aşık Olmalısın?

Şeboş
02.10.2017 - 11:40

Biliyorum, cevabını duydum, HEPSİNE;)

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Evet bu yakışıklı adama kavuşman için hemen başlıyoruz; parayla şımartılmak ister misin cicim?

2. Aklına geleni hemen yapar mısın, yoksa planlı programlı mısındır?

3. Kıyafet seçimin nasıldır?

4. Bir erkekte aradığın en büyük özellik nedir?

5. Kullanmak istediğin araba hangisi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sence erkekte sağlam karakter önemli midir?

7. Peki erkeğinin eğitim seviyesi dersek ne dersin?

8. Ve son sorun çapkın erkek sever misin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Kirli Sakal Sarp Yılmaz !

Kirli Sakal Sarp Yılmaz !

Tetiğin ucunda değil arkasında olursan eğer süper bir adama aşıksın kızımmmm sen. Evet saçlarını kısaltan, kirli sakal bırakan Sarp karakterini canlandıran Çağatay, senin hayalindeki aşk. Güçlü, mücadeleci ve gözü kara bir polis. Her şeyiyle efsaneleşen ve bir ikon haline gelen bir karakter Sarp Yılmaz'la aşk yaşamak için bence bir an önce dövüş sporları ve silah kullanma dersleri almalısın... Bir de Melek kadar seveceği biri olmak istiyorsan dişleri tavşan kıvamına getirmelisin derim ben!

"Delibal" Çağatay! Barış Ayaz!

"Delibal" Çağatay! Barış Ayaz!

Evet serseri bir mimar ruhunda olan bu Çağatay senindir cicim. Yakışıklı , akıllı ve her şeyden önemlisi oldukça içten bu Çağatay. Yeme de yanında yat bence ama sadece yanında da yatılmaz ki anacığım bu adamın;) İnsanın ağzından girip burnundan çıkar ve istediğine ulaşır bu Çağatay! Unutma bunu kuzucum! Neşesi, sadakati, sonsuz sevgisi ile birlikte hangimizin kalbinde yer etmedi ki? Hayat dolu bir adamın hayatın kara deliğinin içine çekilmesini görmek, son vedasında ağlarken bile yüzünden gülümsemenin eksik olmadığı Barış Ayaz'a veda etmekse işin en zor kısmı. Mutsuz son, mutlu sonsuz... Senin sonun mutlu olsun ama cicim olur mu.

"Medcezir" Yaman!

"Medcezir" Yaman!

“O gün, sakin hayatımıza bir bomba düştü. Ve o günden sonra hiçbir şey eskisi gibi olmadı.” Eğer kabul ediyorsan ahanda böyle bir hayatın olacak Yaman'la.Ne dersin? Olsun be, ben onun bebek yüzüne bakar bakar mutlu olurum diyorsan, buyur senindir! Maalesef yine talihsiz bir evlat burada Çağataycığım. Her canlandırdığı karakterlerde olduğu gibi burada da aç kalıyor, ama kuyruğu dik tutuyor tabir yerindeyse;) Hayatın önüne koyduğu tüm engellere, karşısına çıkan her zorluğa rağmen hiç yorulmayan ve kendisinden bile asla vazgeçmeyen Yaman Koper, senden neden vazgeçsin bebeğim!

Vay vayyy, Emir Sarrafoğlu!

Vay vayyy, Emir Sarrafoğlu!

Sonunda turnayı gözünden vurdun ve paralı bir Çağatay'ı buldun şekerim. Numara yapma lütfen sende seviyorsun kaliteli yaşamayı. Sevinmedin mi şimdi canım? Oh kaliteli kıyafetler, mis kokan parfümler ve seni seven bir adam düşün. Düşün bakimm ve hepp düşün:) Kusursuz, sadık ve sürprizler yapan bir sevgili modeline kim hayır der ki zaten? Farkındayım şekerim, Emir Sarrafoğlu, erkeklerimize kızların ne beklediğini, ne istediğini gösterip “Hadi oradan!” dedirtti. Ve kızlarımızın erkeklerden beklentilerini yükseltti. Sahip çık bu Çağatay'a, kaparlar vallahi:)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
506
384
187
80
37
31
21
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Deniz Şahin

Barış Ayaz istediğim erkek tipi💓

Miss_Z

Evet serseri bir mimar ruhunda olan bu Çağatay senindir cicim. Yakışıklı , akıllı ve her şeyden önemlisi oldukça içten bu Çağatay. Yeme de yanında yat bence ... Devamını Gör