Görüş Bildir
Haberler
Hangi Avrupa Lisanını Öğrenmelisin?

etiket Hangi Avrupa Lisanını Öğrenmelisin?

Şeboş
09.10.2017 - 15:36

Öğrenmek için yeni bir dil mi arıyorsun? Haydi gel sana yardım edelim. 13 sorun var, baştan söyleyelim, sıkılmadan çöz ve sana uygun dili bul!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Evet başlıyoruz; genel yapı olarak mutlu musundur?

2. Peki şöyle bir soruyla devam edelim hangisinden vazgeçersin, seks mi yemek mi?

3. Çalışma masan nasıl olmalı?

4. Heyy genç! Dans etmeyi sever misin?

5. Kaç dil biliyorsun? Saçma espriler yapıyorsun duyuyorum ;)

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Avrupa'nın hangi bölgelerine gittin?

7. Arkadaşların seni nasıl tarif ederler?

8. Akşam yemeğini en geç saat kaçta yersin?

9. Evet sıradaki sorun; sabah kahvaltıda ne yersin?

10. Meyve mi sebze mi? (O yakışıklının sorumuzla bir alakası yok ona göre:)

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Zeytinyağı mı, margarin mi?

12. Göl, deniz, okyanus seç birini!

13. Son soru; insanlarda seni en çok rahatsız eden şey nedir?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Selam Eyfel ruhu!

Salut! Öğrenmen gereken ilk ve tek dil Fransızca olmalı. Zaten öyle bir Fransız ruhun var ki başka dilleri bilsen bile konuşmazsın sen şekerim. Seni Fransız danteli, seni mösyö, madam kibar insan! Fransızca kesinlikle senin dilin. Oturup kalkışındaki kibar tavrınla, her hareketinle senin gramerin Fransızca cicim! Sömürgeci bir ruhun var, bunu kabul etmelisin. İnsanlara tatlı tatlı yaklaşıyor, hemen sonra acı acı ...tırıyorsun bunu da kabul et ;) Ama yol

yordam biliyorsun, kural insanısın. Sana görev versinler tamam, arkalarına

bakmadan gitsinler. Aksanını yerim senin ben be! Buz gibi görünen yapının

altında evet yine buz gibi bir insan çıkıyor :)

"Come Stai" Akdenizli kardeşim!

Bu uzatmalı aksanıyla konuşulan ve el hareketleriyle konuşmanın süslendiği İtalyanca, kesinlikle senin dilin olmalı. Boungiornooo!! Üçkağıt insanı seni. Şeytana pabucunu ters giydirirsin sen. Bir kere çok hızlı konuştuğun için insanın aklını karıştırıyorsun ve kapman gereken işi zaten başta karşındaki alt üst ederek alıyorsun. Sonra karşındakinden yuvarlak bir meyve istesen, çıkartıp sana muz verecek duruma getiriyorsun. Ve sen amacına ulaşıyorsun. İşi bilip işe gitmeyenlerdensin. Ama başarılısın.Son dakika insanısın rahat ve asla acele etmeden. Uykunu alıp, yemeğini yedikten sonra ancak hayata adapte olabiliyorsun. Keyif p….ngi diyoruz biz senin gibilere kuzum! Ama bir gece deniz ürünü yemek ve damağımızda harika tat bırakan zeytinyağından tatmak için gelebiliriz haberin olsun!

Cool Britanyalı seni!

Sen burnu havada bir İngiliz ruhundasın ve kesinlikle bu dili öğrenmelisin bebeğim! Evet burada da ukalasın maalesef. Bir numarasın ve herkesin senin dilini anlamak, öğrenmek için çaba harcıyor olması ayrı tat veriyor ruhuna. Sen şanslı doğanlardansın bence. Tüm dünyaya hakim insan! Lider insan! Özgüveni tavan insan! Hiçbir işin üçkağıdını bilmeyen, direkt insan! En kötü huyun ne biliyor musun? Bilgisayar gibi sana ne yüklenirse onu yapıyorsun ve asla dur benim de katkım olsun demiyorsun. Ne yazılım yükleniyorsa sen yardırıyorsun oradan gidiyorsun. Muhakeme insanı değilsin diyelim biz buna.

Hey schöne! Alman hesabı!

Kesinlikle Almanca öğrenmelisin! Bomba gibi düştün be platforma, aramızdaki en çalışkan insan! Bir de kullandığın bu dile kaba saba derler neler izledilerse namussuzlar. Yorulmayan, dur durak bilmeyen bu yapıyla tüm dünyanın korktuğu, gizli bir güçsün sen bence. Sağ gösterip sol bile vurmuyor, alttan alttan bindiriyorsun. Bu huyun, bu devirde olumlu mu olumsuz mu inan ki bende bilemiyorum. Ama yeniliğe her zaman açıksın ve çok çalışkansın. Hani derler ya çok kabasın diye. Hayırrr! istediğin şey yerine getirilmezse kabasın sen bence, onun dışında Hans ve Adalheita ruhun var senin.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
514
230
185
113
35
26
18
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın