Görüş Bildir
Haberler
Hangi Anti Kahramansın?

etiket Hangi Anti Kahramansın?

diazepam
08.02.2015 - 14:08 Son Güncelleme: 08.02.2015 - 14:13

Süper kahramanlar gibi mükemmel değilsin, süper güçlerin de yok belki ama gönülleri fethetmesini çok iyi biliyorsun. Nasıl mı?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Favori hayal dünyan hangisi?

2. Sence bir süper kahramanın olmazsa olmaz özelliği hangisi?

3. Bir köpek seçin.

4. En iyi kötü karakter hangisi?

5. Çocukken en korktuğunuz şey neydi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. En sevmediğiniz özelliğiniz hangi şıkta yazıyor?

7. Romantik bir gecede mutlaka olması gereken?

8. Hayatınız bir film. yönetmeni kim?

9. Hangi kraliçe?

10. Son olarak diyelim ki bir ödül aldınız hangisi?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Meursault

Meursault

Sen, Alber Camus'nün Yabancı romanında karşılaştığımız, toplumun genel kurallarına, geleneklerine karşı, 'insanların hayatları farklı değildir ki, herkes aynı yaşar' lafını edebilecek kadar gerçekçi bir anti kahraman olan Meursault'sun. Senin için kimin ne dediği hç önemli değil. Hayatı kendi kurallarına, kendi isteklerine göre yaşarken kimsenin seni sorgulamasına veya yargılamasına izin vermiyor ya da bunlara hiç aldırmıyorsun. Son derece gerçekçi biri olduğunu da ilave etmemiz gerek. Asla bir hayalperest değilsin, gerçeklerden kaçmıyor aksine üstüne üstüne gidiyorsun. Şu dünyada senin şaşırtacak pek fazla şey yok. Hiçbir şeye gereksiz yere çok büyük önemler atfetmiyorsun. Tıpkı Meursault gibi senin için mahkemede yargılanmakla mahkeme salonunun sıcaklığı aynı derecede önemli. Belki Meursault kadar nihilist değilsin ancak en az onun kadar dik başlı ve toplumun genel kurallarının karşısındasın.

Behzat Ç.

Behzat Ç.

Sen belki de Türkiye'nin bağrından çıkardığı en babayiğit anti kahraman Behzat Ç'sin. İçinde yaşadığın fırtınaları çok dışarı vurmayan ama çıkarmak istediğinde bulunduğu ortamda fırtınalar koparan birisin. Dostlarına değer veren, umursamaz, politik doğruculuktan uzak, hayatın doğruları ile yaşayan birisin. Dış görünüş senin için asla önemli değil. İnsanları samimiyetine göre değerlendiriyorsun. Her anti kahramanda olduğu gibi senin de çevrendeki insanların neler söylediğiyle zerre alakan yok. Kendi tarzını ve tavrını oturtmuş birisin. Zor aşık olan ama aşık olduğunda hakkını veren, sert, kaba, kırıcı görüntüsünün altında aslında yumuşacık ve kırılgan bir kalp taşıyan birisin. Hayatında zaten az sayıda olan insanları kolay kolay hayatından çıkarmıyorsun. İnsanlara bolca şans veren, değer verdiği insanlar için hiçbir şeyden kaçınmayan birisin.

Gregory House

Gregory House

Sen son derece zeki ve bu zekasının farkında olan, eğlenceli, karizmatik ve işini iyi bilen Gregory House'sun. Herkes yalan söyler mottosunu benimsemiş olan House gibi sen de insanlarla arana mesafe koymakta bir sakınca görmüyorsun. İnsanlara çok güvenmeyen, ama çevresinde sevilen bir kişiliksin. Gardını hep yukarıda tutuyor, en sevdiklerine karşı bile darbelere hazır bekliyorsun. Belki bu yüzden hayatta fazla üzülen, yıpranan biri değilsin. Belki insanlardan zarar görmüyorsun ama çokça kendine zarar veren birisin. Duygularınla çok mücadele ediyorsun, onları gizlemek gibi bir tutkun var, sanki insanlar senin duygularına şahit olursa kendini onların karşısında çıplakmışsın gibi hissedeceğini düşünüyorsun. Bunların dışında son derece eğlenceli, dostlarına göstermesen de değer veren, sorumluluk sahibi ve mantıklı birisin.

Severus Snape

Severus Snape

Sen son derece gizemli, ukala, kötü gibi görünen ama kötü olmayan, ciddi Severus Snape'sin. Son derece dobra, hatta zaman zaman kırıcı olabilecek kadar dobrasın. Ama bunu kötülükten veya zalimlikten yapmıyorsun. Bunu yakın çevrendeki insanlar iyi bildiğinden akıl danışmak, fikir almak için sıkça seni ziyaret ediyorlar. Ancak yeni tanıştığın insanlar üzerinde 'ukala' etkisi bırakmaktan kurtulamıyorsun ki bu aslında senin hiç umurunda değil. Belki de en büyük zevkin kendini bir şey zanneden insanlara haddinin bildirmek. Asla mükemmeliyetçi biri değilsin, insanları hatalarıyla kabul ediyorsun çünkü farkındasın ki senin de birçok eksiğin, hatan ve yanlışın var. Ancak hayatın kendisi zaten bu değil mi? Hayat bir hatalar, yanlışlar, eksikler birleşimi değil mi? Bunun farkında olman senin çok daha güzel ve dolgun bir yaşam sürmene sebep oluyor. Kısacası tanındıkça sevilen, karizmatik, gizemli birisin.

Jack Sparrow

Jack Sparrow

Sen biraz manyak çokça eğlenceli, kendinden beklenmeyecek hareketlerin insanı, dinamik, işinin ehli Jack Sparrow'sun. Her şeye iyi yönünden bakmasını bilen, son derece eğlenceli ama asla boş konuşmayan, ortamların aranılan ismisin. Çok düşünerek hareket ettiğin söylenemez ancak bu dışarıdan bakan gözler için böyle. Yaşadıklarından edindiğin tecrübeleri hayatında kullanmayı çok iyi beceriyorsun. Hazır cevap, sözünü esirgemeyen ama bunu yaparken de karşındakini kırmamayı beceren birisin. Asla yerinde durmuyorsun, hayatın akış hızına ayak uydurmasını bilen birisin. Hayata geliş amacını biliyor olman oldukça yüksek ihtimal, ancak bilmiyor olsan bile hakkını vererek yaşadığın bir gerçek. Yeni yerler görmek, yeni insanlar tanımak ve macera senin için vazgeçilmez şeyler. Son derece cana yakın birisin, ancak hayatı büyük oranda kendin için yaşıyorsun.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Sen iki hayatı arasında kalmış, iyi bir aile babası, iyi bir polis ve iyi bir katil olan Dexter'sın. Senin ikizler burcu olma ihtimalin son derece yüksek çünkü tıpkı bir ikizler burcu insanı gibi resmen çift kişiliklisin. Hangi yönünün ne zaman ortaya çıkacağını kestirmek son derece güç. Bulunduğun ortamda gülüp eğlenirken bir anda içine kapanıp sessizleşebiliyorsun. Seni tanımlayan tek kelime büyük ihtimalle adil olurdu çünkü haksızlığa ve adaletsizliğe asla gelemiyorsun. Bir yere seni hiç ilgilendirmeyen bir haksızlık olsa dahi müdahale etmekten çekinmiyorsun. Son derece koruyucu bir yapın var, sevdiklerinin üzerine titriyorsun. Hayatta seni en çok düşündüren konu bu koruma içgüdün, bunun önüne geçemiyorsun ve bu da senin ilişkilerine kadar her şeyini etkiliyor. Son derece seçici, dikkatli ve titiz birisin. Olaylar arasındaki kimsenin göremediği bağları, ufak detayları görme konusunda iyisin. Bu da seni yaptığın işte başarılı biri yapıyor. Ayrıca karizma senden sorulur.

Tyrion Lannister

Tyrion Lannister

Sen gerçek hislerini alaycılığı ile gizlemeye çalışan, kederi gözlerinden okunan, akıllı, bilgili, vicdanlı Tyrion Lannister'sin. Hırslı ve elenmeyi seven bir kişiliğin var. Belki bulunduğun ortamların, arkadaş ve aile çevrenin en yakışıklısı, en akıllısı, en mükemmeli değilsin ama en karizmatiği olduğun kesin. Duygularını bir zayıflık olarak görüyor ve çoğu zaman bunları saklama eğilimine giriyorsun. Bu da sürekli maske takman anlamına geliyor ki seni en çok yoran şeylerin başında geliyor. Hataları affetmeyen, sana yapılan yanlışları hoş görmeyen bir yapın var. Genelde çok fazla konuşmamana, insanları kırmamaya çalışmana rağmen yeri geldiğinde gözlerinden ateş çıkıyor, kelimeleri ok gibi karşındakine saplanıyor. Sivri dilli, alaycı ve küçümser tavırlar içine girebiliyorsun. Ancak vicdanın sonrasında seni asla rahat bırakmıyor, çünkü sen merhametli birisin.

Sherlock Holmes

Sherlock Holmes

Sen her daim zekasını konuşturan, karizmatik, zeki ve ileri görüşlü Sherlock Holmes'sun. Sen aslında tam bir mantık ve pozitif bilim insanısın. Senin için her şey ispat, gözlem ve değerlendirilebilir sonuçlardan ibaret. Batıl inançları olmayan, aklına güvenen, zekasıyla fark yaratan birisin. Bütün bunların yanına eğlenceli kişiliğin de eklendiğinde aranan biri olman için tüm şartları sağlamış oluyorsun. Kimsenin göremediği şeyleri görmede, neden sonuç ilişkisini başarılı şekilde kurmada senin üzerine kimse yok. Bu noktada ukalalığınla ön plana çıktığını da söylemek lazım. Zeki olan ve bu zekasının farkında olan her insan gibi sende de ukalalıktan izler var. Ancak kimse bunu yadırgamıyor çünkü onlar da farkında. Yalnızlığı sevmeyen birisin. Yalnız kaldığın zamanlarda aklına gelen düşüncelerin çokluğu ve çeşitliliği ile mücadele edemiyorsun. Etrafında sürekli aklını dağıtacak seni oyalayacak bir şeyler lazım. Bir sevgilinin olması veya hobi edinmen senin için güzel olabilir.

Walter White

Walter White

Sen, ailesi için her şeyi yapabileceğini bize kanıtlamış olan, bilgili, korkusuz, ben tehlikede değilim, ben tehlikeyim diyebilecek kadar kendine güvenen Walter White'sın. Sen zevklerinin farkında, hayata bir defa geliyoruz felsefesini benimsemiş, sade, gösterişsiz ancak dolu dolu yaşayan birisin. Sevdiğin insanlar için gözünü budaktan sakınmayan, paraya değer vermeyen ancak onsuz da hiçbir şey olmadığının farkındasın. Kendini işine çok kaptırıyorsun, öyle ki çoğu zaman aileni, arkadaşlarını ihmal ediyorsun. Kafanı toplama konusunda sıkıntıların var. Odaklanma problemi yaşıyorsun ancak bir şeye odaklandığında onu senin elinden kimse kurtaramıyor. Sen gücünü zekandan alan birisin, alanında son derece bilgili ve başarılısın. Birilerinin sana akıl öğretmesine ve sana ne yapacağını söylemesine tahammül edemiyorsun. Özgürlüğüne son derece düşkün ve yaşamı seven birisin.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
476
232
183
85
80
75
70
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

insan deadpool wolverine punisher filan koyar aq

Айшенур

"Sen, Alber Camus'nün 'Yabancı' romanında karşılaştığımız, toplumun genel kurallarına, geleneklerine karşı, "insanların hayatları farklı değildir ki, herkes ... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Bende de o çıktı. Şimdi eseri arıyorum

Shadow walker

4. soru saçma olmuş neredeyse hiç kötü karakter yok orada. HEm kötü iyi nedir ki kim karar verir buna ? Magneto kendi ırkını korumaya kalktı diye mi kötü ol... Devamını Gör