Görüş Bildir
Haberler
Hadi Yine İyisiniz! Gelecek Sezon Yayın Hayatına Devam Etmesi Kesinleşen 15 Yerli Dizi

etiket Hadi Yine İyisiniz! Gelecek Sezon Yayın Hayatına Devam Etmesi Kesinleşen 15 Yerli Dizi

Candaş KARAGÖZ
03.06.2016 - 11:11 Son Güncelleme: 03.06.2016 - 12:24

Her yıl onlarca dizi başlayıp yayından kaldırılıyor. Bu sezon ekranda izlediğimiz birçok dizi ise, gelecek sezon yine ekrana gelmeye devam ediyor olacak. İşte o çok sevdiğiniz dizilerden hangileri, gelecek sezon yine ekranda olacak bir göz atalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Arka Sokaklar

Arka Sokaklar

Bu yıl 10. sezonunu tamamlayacak olan dizi, son 3 aylık sonuçlarına göre hayran kitlesi ve izlenme oranlarındaki artış sayesinde, Eylül ayında 11. sezonu ile yine yoluna devam ediyor olacak.

O Hayat Benim

O Hayat Benim

4. Sezonu yine Fox Tv ekranlarında yayınlanacak olan dizinin hayranları, gelecek sezonda da yine O Hayat Benim'i izlemeye devam edecek

Paramparça

Paramparça

Erkan Petekkaya ve Nurgül Yeşilçay ile başlayan dizi de Nurgül Yeşilçay'ın ayrılmasıyla reyting sonuçları etkilenmediği gibi 3. sezonu ile gelecek yıl ekranlarda olmaya devam edecek.

Kara Sevda

Kara Sevda

Burak Özçivit ve Neslihan Atagül'ün rol aldığı dizi 2015 Ekim ayında yayın hayatına 'merhaba' demişti. Gelecek sezon ekranda olmaya devam edecek olan dizi 2. sezonu ile yine ekranda olacak...

Diriliş Ertuğrul

Diriliş Ertuğrul

Engin Altan Düzyatan ve Cengiz Coşkun gibi isimlerin yer aldığı, 2014 yılında başlayan dizi 3. sezonda da devam edecek olan yapımlar arasında yer alıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kırgın Çiçekler

Kırgın Çiçekler

Yetimhanede yetişen kızların hayat hikayelerini konu alan dizi, geçen sezonun en çok konuşulan yaz dizilerinden olmuştu. Reytinglerde başarısıyla göz dolduran dizi, gelecek sezonda yine ekranda olacak.

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz

Oktay Kaynarca  ve Deniz Çakır'ın rol aldığı dizi, reytinglerde üst sıralarda yer alarak gelecek sezonun iddialı dizilerinden olmaya devam edecek.

Seksenler

Seksenler

2012 yılından beri devam eden dizi bu sezonu erken kapatıp sezon finali yaptı dizi Eylül ayında 6 sezonu ile yine ekranların aile dizilerinden olmaya devam edecek.

Yeşil Deniz

Yeşil Deniz

90'lı yıllara ait, Ege hikayesinin anlatıldığı ve 2 sezondur devam eden dizi gelecek sezonda yine kaldığı yerden devam edecek.

Muhteşem Yüzyıl - Kösem

Muhteşem Yüzyıl - Kösem

Totalde istediği reytingi elde edemese de yurt dışı gösterimleri ile ciddi derecede takipçisi olan dizi, gelecek sezon için devam etme kararı almış gibi gözükse de, birçok kaynakta etmeyeceği yönünde çıkan haberler diziyi olumsuz etkilemeye devam ediyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kiralık Aşk

Kiralık Aşk

Barış Arduç ve Elçin Sangu'nun başrollerinde yer aldığı dizi, geçen sezon yaz dizisi olarak başlamıştı. Reytinglerde üst sıralarda yer alan dizi 2. sezonu ile eylül ayından itibaren yine ekranlarda yerini alıyor olacak.

Hayat Şarkısı

Hayat Şarkısı

Burcu Biricik ve Birkan Sokullu'nun rol aldığı sezonun sürpriz dizisi olan Hayat Şarkısı,  aldığı reytinglerle gelecek yılda 2. sezonu ile ekran macerasına tam gaz devam edecek.

Kördüğüm

Kördüğüm

Bu sezon başlayan ve kadrosunda İbrahim Çelikol ve Belçim Erdoğan'ın yer aldığı dizi, Eylül ayında da 2. sezonu ile ekran macerasına devam edecek.

Poyraz Karayel

Poyraz Karayel

Kanal D'de ekrana gelen, aksiyonu bol olan dizi, gelecek sezon için vizeyi kapan diziler arasında bulunuyor. 3. sezonu ile yine fırtınalar estirecek hazır olun!

Kurtlar Vadisi

Kurtlar Vadisi

Arka Sokaklar ile beraber en uzun süreli dizi olma özelliğini koruyan dizi, yine gelecek sezon ekran da olmaya devam edecek diziler arasında yer alıyor. Genellikle 2-3 yılda bir kanal değiştiren dizinin, gelecek sezon hangi kanalda olacağı ise henüz net değil.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Akıbeti henüz belli olmayan diziler ise; Kertenkele - Kehribar - Aşk Yeniden

Akıbeti henüz belli olmayan diziler ise; Kertenkele - Kehribar - Aşk Yeniden

Tatlı İntikam - Hayatımın Aşkı - Yeter - Filinta ve Baba Candır önümüzde ki günlerde devam edip etmeyeceği belli olacak.

Tatlı İntikam - Hayatımın Aşkı - Yeter - Filinta ve Baba Candır önümüzde ki günlerde devam edip etmeyeceği belli olacak.

Şuanda devam eden bu 6 dizi için henüz verilmiş olan bir karar yok.Bakalım her akşam birbirlerine rakip olan dizilerden gelecek sezona geçme işini kimler kazanacak.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
363
218
88
76
55
43
37
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
jjbcoffee

arka sokaklar o hayat benim ve paramparça bi zahmet final yapsın artık artık.Daha ne kadar saçmalıyacaklar acep!

Senan Isgenderov

Arka sokaklar zaten 9. sezonda final olmadimi?

Roronoa Zoro

hehehe kurtlar vadisi ve arka sokaklar devam ediyormuş :) neyse genede iyi birşey okadar çok figüran gerekiyor ki ülkenin yüzde 10u bu dizilerde soluk aldıla... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Zaten artık arka sokaklar ve kurtlar vadisinde parayı figürana yatırmaya başladılar.

Ciri

Arka Sokaklar devam mı edecek?Çok şaşırdım (!) doğrusu.