Görüş Bildir
Haberler
Güzel Gülüşlerin Sırrını Bulduk! Ağız Bakımında Ne Nasıl Kullanılır Anlatıyoruz

etiket Güzel Gülüşlerin Sırrını Bulduk! Ağız Bakımında Ne Nasıl Kullanılır Anlatıyoruz

Sena Yiğit
21.04.2022 - 04:15

Ağız bakımınızı doğru ve etkili şekilde yapmak zararlı asidik bileşenleri önleyerek diş problemlerini önleyebilir. Gelin, hep beraber diş ve diş etlerinin sağlığının korunması için hangi ürünleri tercih etmeliyiz ve nasıl kullanmalıyız inceleyelim. 

Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir. Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ne kadar etkili olduğunu görünce şaşıracaksınız!

Ne kadar etkili olduğunu görünce şaşıracaksınız!

Şarjlı diş fırçalarının, ağız ve diş sağlığındaki önemi tartışılmaz. Tam kullanım sunan bu ürünler, diş hekimlerinin göz bebeği… Manuel diş fırçalarına göre daha etkili ve pratik olduğunu hepimiz biliyoruz. Peki, etkili sonuç almak sadece kullanmakla olur mu? Etkili bir ağız bakımı için şarjlı diş fırçasını nasıl doğru şekilde kullanmamız gerektiğini bilmekte fayda var.

Şarjlı diş fırçalarıyla daha tanışmadınız mı?

Şarjlı diş fırçalarıyla daha tanışmadınız mı?

Şarjlı diş fırçasının doğru kullanımı, fırça başlığı sayesinde desek yeridir. Özel tasarlanmış döner başlığa sahip bu fırçalar, her dişi tek başına temizleme özelliğine sahip. Her dişin üzerinde 5-10 saniye kadar dişin tamamen temizlenmesi için yeterlidir. Bu uygulama sırasında dikkat edilecek nokta, asla fırçayı bastırmamanız gerektiğidir.

Diş macununun önemi büyük!

Diş macununun önemi büyük!

Ağız ve diş sağlığının korunmasındaki en önemli sebeplerden biri de doğru ve düzgün bakımın uygun diş macunu ile yapılmasıdır. Peki, uygun diş macununu nasıl buluruz? Öncelikle diş macunu seçiminde bulunurken diş ve diş eti hastalıklarını göz önünde bulundurmamız gerekiyor. Bunun için de bir diş hekiminden yardım alabiliriz. Bunun haricinde bir ipucu niyetinde bir bilgi olarak florür ve çinko içeren bir diş macunu seçerseniz ağız kokusu probleminiz varsa çözüm niteliğinde olacaktır.

Diş ipi ile diş eti sağlığınızı koruyun..

Diş ipi ile diş eti sağlığınızı koruyun..

Doğru kullanım sağlandığı zaman, diş fırçalarının ulaşamadığı yerleri kolaylıkla temizleyebilen diş ipi sizin de favoriniz olacak. Dişler arasındaki yerlerdeki plak ve yiyecek atıkları diş ipiyle çıkarılabilir. 

Fayda sağlamak için;

-Yaklaşık 40cm’lik diş ipi alarak, ipi orta parmaklarınıza sarın ve 4-5cm’lik ipi açıkta bırakın. 

-Diş ipini, dişlerinizin arasına geçirdikten sonra asla sağa sola hareket ettirmeyin sadece yukarı ve aşağı hareketlerde bulunun. 

-İpin diş eti çizgisini geçtiğine emin olun. 

-Dişten dişe geçerken ipin temiz bölümlerini kullanmaya özen gösterin.

Ağız bakımında kullanıcıların favorisi olmuş ürünleri, buradaki koleksiyon linkimizde bulabilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın