Görüş Bildir
Haberler
Günlük Burç Yorumuna Göre 19 Temmuz Salı Günün Nasıl Geçecek?

Günlük Burç Yorumuna Göre 19 Temmuz Salı Günün Nasıl Geçecek?

Didem
18.07.2022 - 22:10

19 Temmuz Salı gününde burçları neler bekliyor? Günün en şanslı burcu hangisi? Günün en kazançlı burcu hangisi? Günlük burç yorumlarına göre 19 Temmuz Salı günün nasıl geçecek? İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Koç;

Sevgili Koç;

Selamlar sevgili Koç, bugün kariyerinde önemli adımlar atabilir, yeni bir iş anlaşması yapabilirsin. Bu anlaşma sana şans getirecek. Alışkanlıklarına sıkı sıkıya bağlı bir insansın. Bazen bunun dışına çıkmalı ve kendini şaşırtmalısın. Yeniliklere açık olmak iyidir. Yarın tekrar görüşene kadar kendine çok iyi bak.

Sevgili Boğa;

Sevgili Boğa;

Selamlar sevgili Boğa, geçmiş ile ilgili konular bugün gündemine gelebilir. Eski sevgilin veya eskiden yakın olduğun bir arkadaşın hakkında bir haber alabilirsin. Hayatınla ilgili en doğru kararları sen verirsin. Sadece aklın ve kalbin arasındaki dengeyi bulmaya çalış. Yarına kadar kendine çok dikkat et, görüşürüz.

Sevgili İkizler;

Sevgili İkizler;

Sevgili İkizler, başarıya ulaşmak ve planları bir bir gerçekleştirmek için iyice hırslandın ve her şeyi yapmaya hazırsın. Elini taşın altına koymaya kararlısın. Bu kararlı tutumuna ailen de oldukça destek verecek. Sana güzel haberlerim var emeklerinin karşılığını alman ve maddi anlamda güzel kazançlar elde edeceğin bir döneme giriyorsun. Yarın tekrar görüşünceye dek kendine iyi bak.

Sevgili Yengeç;

Sevgili Yengeç;

Selam sevgili Yengeç, bazen hayatta kendi duygularımız ve isteklerimiz ağır basmalı. Her zaman çevremizdekileri düşünerek yaşayamayız öyle değil mi? Bu aralar çevrendeki kişilerin etkisinde kalmışsın. Buna bir son vermelisin. Baskı altında hissettiğin her ortamdan uzaklaş. Kendine zaman tanı ve kabuğuna çekil. İkili ilişkilerde sana kötü gelen insanlarla arana mesafe koymanın zamanı geldi. Her şey gönlünce olsun. Yarına kadar kendine çok dikkat et, görüşürüz.

Sevgili Aslan;

Sevgili Aslan;

Selam sevgili Aslan, şu sıralar ailene daha fazla vakit ayırma ve evinde zaman geçirme isteği içindesin. Bu evcimen tavrın bir süre daha devam edecek. Aklına takılan konularda sadece ailene güveniyor ve onlardan destek almak istiyorsun. Onların desteğini görmek ise seni pozitif hissettiriyor. Bugün yine ailenle bir arada olacak, varsa çocuklarınla ilgileneceksin. Eşin veya partnerinle farklı düşünceleriniz kaynaklı çatışmalar yaşanabilir ancak tatlıya bağlanacak. Yarın tekrar görüşünceye dek kendine çok iyi bak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Başak;

Sevgili Başak;

Sevgili Başak, bugün kendini ani bir kavganın ortasında bulabilirsin. Ancak gergin ortam hemen modunu düşürmesin. İletişim gücünün kuvveti ile sorunları ustaca çözecek ve her şeyi tatlıya bağlayacaksın. Bu aralar kariyer ve eğitim hayatına yoğunlaşma sürecine gireceksin. Çabalarının karşılığını alman dileğiyle...Yarın tekrar görüşene dek kendine çok iyi bak, sağlıcakla kal

Sevgili Terazi;

Sevgili Terazi;

Sevgili Terazi, seninle yine buluştuğumuz için mutluyum. Hoş geldin. Maddi açıdan kazançlar elde edeceğin bir iş veya eğitim hayatında seni ileriye taşıyacak bir fırsat elde edebilirsin. Sadece şu sıralar bazı işlerini aksatmamaya gayret göster. Özel hayatında ise yeni bir aşk kapını çakabilir. Bu kişi hiç ummadığın birisi de olabilir. Gözünü dört aç derim. Yarın tekrar görüşene dek kendine çok iyi bak, sağlıcakla kal.

Sevgili Akrep;

Sevgili Akrep;

Sevgili Akrep, bir süredir aşk hayatınla ilgili kafa karışıklıkları yaşıyor olabilirsin. Bu soru işaretleri yavaş yavaş gidecek ve mutluluğa adım adım yaklaşacaksın. Bugün biraz sosyalleşme isteği içindesin. İşlerine biraz ara verecek veya erken bitirip günün tadını çıkarmak için planlar yapacak veya arkadaşların planlarına dahil olacaksın. Yarın tekrar görüşene kadar kendine çok iyi bak, hoşça kal.

Sevgili Yay;

Sevgili Yay;

Sevgili Yay, bugün tüm çevrene enerji yayacak ve adeta insanların modunu yükselteceksin. Bugün hayatında biri yoksa aşk kapını çalabilir, hayatında biri varsa ise partnerinle ilişkinizde yeni bir boyut atlatabilirsin. Sürpriz tekliflere ve planlara hazır ol derim. Bugün aynı zamanda bir arkadaşının  yardıma ihtiyaç duyduğu bir mesele gündeme gelebilir. Kendine çok iyi bak, yarın görüşürüz, aşkla ve sağlıcakla kal.

Sevgili Oğlak;

Sevgili Oğlak;

Sevgili Oğlak, bugün birçok kişinin sana dert yanması ve sıkıntılarından bahsetmesi biraz modunu düşürebilir. Böyle durumlarda en iyisi ortamdan uzaklaşmak ve aklını meşgul edecek başka aktivitelerle uğraşmak. Her zaman pozitif olmayı seçmelisin. Özellikle de şu sıralar. İnsan ne düşünürse o olur derler, doğru değil mi? Şu sıralar geçirmen gereken bir ameliyat veya ufak operasyonlar varsa bunları bir süre ertelemelisin. Yarına kadar kendine çok dikkat et, öptüm.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Kova;

Sevgili Kova;

Sevgili Kova, özellikle şu sıralar alışkanlıklarının biraz dışına çıkmak, rutininden uzaklaşmak sana iyi gelecek. İnsan bazen kendini keşfetmek için risk almalı öyle değil mi? Bugün eğer bir ilişkin varsa ilişkinizin sınanacağı bir gün olabilir. Sabırlı kalmayı öğrenmeli ve karşındaki kişiyi kıracak sözler söylemekten çekinmelisin. Bugünlük benden bu kadar. Yarın mutlaka görüşelim, kendine çok iyi bak.

Sevgili Balık;

Sevgili Balık;

Sevgili Balık, bugün biraz gergin ve asabi bir ruh haliyle uyanabilirsin. Özellikle partnerinle günün başında ufak bir tartışma yaşayabilirsin. Lütfen ağzından çıkan kelimelere dikkat et. Ufak bir sorunun büyüyüp büyük bir soruna dönüşmesini kimse istemez öyle değil mi? Biraz sabır ve anlayış her şeyin üstesinden gelir. Günün ilerleyen saatlerinde ise bu gerginlik yerini sakinliğe bırakacak. Yarın tekrar görüşene kadar kendine çok iyi bak, hoşça kal.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
13
6
5
3
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın