Görüş Bildir
Haberler
Gündemdeki 'Işıklar Yanıyor' Polemiğine Ahmet Necdet Sezer de Dahil Oldu: 'Ankara'nın Başkent Oluşunun Yıl Dönümüydü'

Gündemdeki 'Işıklar Yanıyor' Polemiğine Ahmet Necdet Sezer de Dahil Oldu: 'Ankara'nın Başkent Oluşunun Yıl Dönümüydü'

Ulaş
15.10.2020 - 17:13

İçişleri Bakanlığı ve AYM Üyesi Engin Yıldırım arasında geçen 'ışık' polemiğine ilişkin değerlendirmede bulunan Ahmet Necdet Sezer, '13 Ekim Ankara'nın başkent oluşunun 97. yılıydı, bu yüzden Ankara'da tüm kamu kurum ve kuruluşlarının ışıkları açıktı' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Anayasa Mahkemesi Üyesi Engin Yıldırım'ın sosyal medya hesabından AYM binasının fotoğrafını 'Işıklar yanıyor' notuyla paylaşması büyük tartışma yarattı. Konuyla ilgili iktidar ve muhalefet kanadı, yapılan paylaşımın yanlış olduğunu vurgularken sürpriz bir değerlendirmede 10. Cumhurbaşkanı ve Anayasa Mahkemesi Eski Başkanı Ahmet Necdet Sezer'den geldi.

'Tüm kamu kurum ve kuruluşlarının ışıkları açıktı...'

'Tüm kamu kurum ve kuruluşlarının ışıkları açıktı...'

İçişleri Bakanlığı ve AYM Üyesi Engin Yıldırım arasında geçen 'ışık' polemiğine ilişkin konuşan Sezer, 13 Ekim tarihinin Ankara'nın başkent oluşunun 97. yılı olduğunu belirterek 'Bu yüzden Ankara'da tüm kamu kurum ve kuruluşlarının ışıkları açıktı' şeklinde konuştu.

Ne olmuştu?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
67
35
8
7
3
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Bu adam kendi şahsi giderlerini devlet imkanlarıyla karşılamayan bi adamdı. Şimdi o makamda oturanlar altın musluklardan su içiyo : ) Ah be ah.

Halil Değerli

Atatürk ve İsmet İnönü 'den sonra gelmiş geçmiş en iyi cumhurbaşkanı ve ülkemizin temsilcisi Ahmet Necdet Sezer 'dir.... ...... Çok direndi.... Hukuktan "ki... Devamını Gör

marine-offizier

😂😂😂😂😂

Mahmut Baran

Son cumhurbaşkanımız