Görüş Bildir
Haberler
Güçlü Oyuncu Kadrosuna Sahip Yeni Dizi Reyting Kurbanı Oldu! İşte Final Tarihi..

Güçlü Oyuncu Kadrosuna Sahip Yeni Dizi Reyting Kurbanı Oldu! İşte Final Tarihi..

dila bahar
22.10.2021 - 18:25

Ekranlara veda eden dizilere bir yenisi daha eklendi. FOX TV'nin sevilen dizisi Yalancılar ve Mumları 5. bölümde final yapıyor. Sezona iddialı bir giriş yapan ve başrollerinde; Elçin Sangu, Şafak Pekdemir, Burcu Gölgedar ve Ceren Moray’ın yer aldığı dizi 5.bölümü ile sevenlerinde veda ediyor. Her Pazar ekranlarda olan dizinin son bölümü ne zaman yayınlanıyor?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dört kadının aşk hayatları, ilişkileri, sırları, yalanları ve hepsinden önemlisi arkadaşlık ilişkileri anlatılan dizi  beklenen reytinglere ulaşamadı. Dizinin izlenmemesinin sebebi ne oldu? Oyuncu kadrosu ile dikkat çeken dizinin final bölümü ne zaman? İşte detaylar...

Yalancılar Ve Mumları Final Bölümü Ne Zaman?

Yalancılar Ve Mumları Final Bölümü Ne Zaman?

Fox Tv bu sezon başarılı projelere imza atmaya devam ediyor. Fakat istenilen reytinglere ulaşamayan dizileri oldu. Bunlardan ilki Son Yaz diğeri ise Uzak Şehrin Masalı oldu. Tv100'den Birsen Altuntaşın haberine göre Yalancılar ve Mumları dizisi ise henüz 3 bölüm ekrana gelmesine rağmen, kanalın diziyi final yapmak istediği öğrenildi. Yalancılar Ve Mumları dizisin 4.bölümü sevenleri ile 24 Ekim Pazar günü buluşuyor. Dizinin 5.bölümü ile ekranlara veda edeceği duyuruldu. Final bölümünün 31 Ekim Pazar günü yayınlanacağı açıklandı.

Dizi Neden Final Yapıyor?

Dizi Neden Final Yapıyor?

Koray Kerimoğlu’nun yönettiği Elçin Sangu, Şafak Pekdemir, Burcu Gölgedar ve Ceren Moray’ın 4 yakın arkadaşa hayat verdiği dizi beklenen reytinglere ulaşamadı. Dizinin başta Perşembe günü yayınlanması planlanmasına rağmen, daha sonrasında “Uzak Şehrin Masalı” final yapınca Pazar gününe alındı. Pazar gününe alınan dizi istenilen reytinge ulaşamadı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Onur Önal

Bence konusu güzel bir diziydi. Yahu söylemeyeyim diyorum da klişe doz aşımından ölebilecek saçma sapan aşk dizileri, yeri geliyor da sezon bile görüyor arka... Devamını Gör

Fox bu sezon hiç bi dizisini tutturamadı. Her attığı 12'den vururdu halbuki.