Görüş Bildir
Haberler
GSB Sürekli İşçi Alım Kurası Ne Zaman Yapılacak? GSB Kura Yeri Sorgulama Ekranı

GSB Sürekli İşçi Alım Kurası Ne Zaman Yapılacak? GSB Kura Yeri Sorgulama Ekranı

Gençlik ve Spor Bakanlığı, geçtiğimiz günlerde toplam 4 bin 346 güvenlik görevlisi için kura yapmıştı. Yapılan kura sonrası sözlü sınava girecek adaylar da belli olurken, bakanlık sözlü sınava girecek kişileri ve mülakat yerlerini de açıkladı. Kurada başarılı olan adaylar ‘GSB sözlü sınavları ne zaman?’ sorusuna cevap arıyor. Ayrıca GSB sözlük (mülakat) sınavlarının ne zaman yapılacağı da merak ediliyor. İşte GSB sürekli işçi alımı ile ilgili tüm detaylar…

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın 15 Eylül’de gerçekleştirdiği kura sonrası bakanlık bünyesinde çalışacak temizlik ve güvenlik görevlileri belli olmuştu. Kurada çıkan adayların önündeki tek engel sözlü sınavlar kaldı. GSB sürekli işçi sözlü sınav yerleri de belli oldu.

GSB Sözlü Sınav Mülakatlar Yerleri Açıklandı!

GSB Sözlü Sınav Mülakatlar Yerleri Açıklandı!

Kura çekimi sonucu asil olarak belirlenen adaylar ile öncelik hakkı bulunan ve doğrudan belge teslim etmeye hak kazanan adaylar ve şartları taşımadığı tespit edilen asil adayların yerine belge teslim etmeye hak kazanan yedek adayların belgeleri Sınav Kurullarınca incelendi.

Geçerli belgelerini teslim eden ve sözlü sınava katılmaya hak kazanan adaylar “basvuru.gsb.gov.tr” adresinde yayımlandı.

2021 GSB Mülakat Yerleri Sorgulama Ekranı

GSB Mülakatları Ne Zaman Yapılacak?

GSB Mülakatları Ne Zaman Yapılacak?

2021 Yılı Sürekli İşçi Alımı Sözlü Sınavı 01 – 12 Kasım 2021 tarihleri arasında Gençlik ve Spor İl Müdürlükleri Sınav Kurullarınca gerçekleştirilecek olup sözlü sınava girmeye hak kazanan adaylar, “basvuru.gsb.gov.tr” adresi üzerinden ulaştıkları “Sözlü Sınav Giriş Belgesi”nde belirtilen sınav yeri, tarihi ve saatinde, T.C. Kimlik Numaralı kimlik belgelerinden biri (nüfus cüzdanı, pasaport) ve sınav giriş belgesi ile hazır bulunacaklar.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın