Görüş Bildir
Haberler
Göz Makyajının Karakterini Nasıl Ortaya Koyduğunu Söylüyoruz!

etiket Göz Makyajının Karakterini Nasıl Ortaya Koyduğunu Söylüyoruz!

L'Oreal Paris
18.06.2018 - 10:17

Makyajımız da aynı kıyafetlerimiz gibi karakterimiz hakkında konuşur. Hadi sen de testi çöz ve göz makyajını ruh haline en uygun şekilde nasıl yapacağını öğren!

1. İlk olarak kendini bir kelime ile bize tanımlar mısın?

2. Yalnız başınayken yapmaktan en keyif aldığın şey ne?

3. Karakterini en iyi yansıtan rengi sorsak sana?

4. Bu makyaj tarzlarından hangisi seni daha iyi yansıtıyor?

5. Aşk hakkında ne düşünüyorsun peki?

6. Senin için en güzel aşk sahnesi bunlardan hangisine daha çok benziyor?

7. Sabah uyandığında aklına ilk gelen şey ne oluyor?

8. Doğum gününde mumları üflerken dileyeceğin şey bunlardan hangisi olurdu?

9. Şu an nasıl hissediyorsun peki?

10. Son olarak, hayallerini gerçekleştirmek için genellikle hangi yola başvurursun?

Senin karakterinin en güçlü yanı optimist biri olman!

Senin karakterinin en güçlü yanı optimist biri olman!

Verdiğin cevaplardan anladığımız kadarıyla senin karakterinin en göze çarpan özelliği optimist bir insan olman! Senin gibi böylesine pozitif düşünen, hayata her zaman iyi tarafından bakan çok fazla kişi yok artık şu dünyada! Senin bu özgür ve pozitif karakterini en iyi yansıtacak rengin ise kesinlikle mavi olduğunu düşünüyoruz! Bejler ve kahveler içeren sıradan göz makyajını biraz mavi ile zenginleştirmenin daha da pozitif düşünmeni sağlayacağını, karakterini günün her anında destekleyeceğini düşünüyoruz. Ama öyle sıradan bir mavi değil, aynı senin gibi doğada çok nadir görünen bir mavi bu. İşte tam da bu nedenle L'Oréal Paris'in La Petite Palette isimli yeni paletlerinden Optimist'i kesinlikle denemeni tavsiye ediyoruz! Bu palet kendini olduğundan daha çok senin gibi hissettirecek!

Senin karakterinin en güçlü yanı deli doluluğun!

Senin karakterinin en güçlü yanı deli doluluğun!

Verdiğin cevaplardan anladığımız kadarıyla senin karakterinin en göze çarpan özelliği maximalist bir insan olman! Sen hayatı uçlarda yaşayan, maceracı ve tutkulu bir karaktere sahipsin. Yaratıcılığını ise hayattan aldığın ilhamla besliyorsun! Senin bu güçlü ve tutkulu kişiliğini en iyi yansıtacak renklerin ise kesinlikle sıcak renkler olduğunu düşünüyoruz. Ama öyle sıradan herhangi bir sıcak renk değil, bu renk aynı zamanda olabildiğince yoğun olmalı ki içindeki güçlü kadını ortaya çıkarsın! İşte tam da bu nedenle L'Oréal Paris'in La Petite Palette isimli yeni paletlerinden Maximalist'i kesinlikle denemeni tavsiye ediyoruz! Bu palet kendini olduğundan daha çok senin gibi hissettirecek!

Senin karakterinin en güçlü yanı stilinden aldığın ilham!

Senin karakterinin en güçlü yanı stilinden aldığın ilham!

Verdiğin cevaplardan anladığımız kadarıyla senin karakterinin en göze çarpan özelliği modaya tutkuyla bağlı bir insan olman! Kendine özgü stilini yaratmak için hiçbir şeyden kaçınmayan, kendini modayla ifade etmeyi tercih eden bir kadınsın. Ayrıca makyajın da aynı kıyafetler gibi etkili bir gücü olduğunu düşünüyorsun. Senin bu güçlü ve tutkulu kişiliğini en iyi yansıtacak renklerin ise kesinlikle anlamlı ve etkileyici renkler olduğunu düşünüyoruz. Mesela koyu maviler ve açık kahveler! Ama bu renkler aynı zamanda olabildiğince yoğun olmalı ki içindeki güçlü kadını ortaya çıkarsın! İşte tam da bu nedenle L'Oréal Paris'in La Petite Palette isimli yeni paletlerinden Stylist'i kesinlikle denemeni tavsiye ediyoruz! Bu palet kendini olduğundan daha çok senin gibi hissettirecek!

Senin karakterinin en güçlü yanı öz güvenin!

Senin karakterinin en güçlü yanı öz güvenin!

Verdiğin cevaplardan anladığımız kadarıyla senin karakterinin en göze çarpan özelliği kendini seven, öz güvenli bir insan olman! Kendinle barışıksın ve her zaman doğallıktan yanasın. Ayrıca kendini ifade etmek de senin için çok önemli. Bunu da makyajınla yapıyor, içindeki kadını ortaya çıkarıyorsun! Senin bu özgür ve tutkulu kişiliğini en iyi yansıtacak renklerin ise kesinlikle nude renkler olduğunu düşünüyoruz. Bir de güzel bir bordo eklediğin anda göz makyajına, içindeki o esrarengiz kadını tamamen ortaya çıkaracaksın!  İşte tam da bu nedenle L'Oréal Paris'in La Petite Palette isimli yeni paletlerinden Nudist'i kesinlikle denemeni tavsiye ediyoruz! Bu palet kendini olduğundan daha çok senin gibi hissettirecek!

Optimist tam da sana göre!

Maximalist tam da sana göre!

Stylist tam da sana göre!

Nudist tam da sana göre!