Görüş Bildir
Haberler
Görünce Sahip Olmak İsteyeceğiniz 15 Tasarım Obje

Görünce Sahip Olmak İsteyeceğiniz 15 Tasarım Obje

03.06.2016 - 18:33

Şüphesiz ki tasarım, hem zeka hem de sınırsız bir yaratıcı güç gerektiren eşsiz bir meziyet. Sahip olunan yaratıcı gücün bir objede sonsuz hale getirilmesi bir tasarımcı için ölümsüzlüğün tanımı olsa gerek. 

Sahip olunduğunda ilginç bir haz veren, görüntüsüyle dikkat çeken, işlevsel özellikleriyle günlük kullanımda işinizi kolaylaştıran; görünce sahip olmak için can atacağınız tasarım objeleri sizin için derledik.

1- Mesaj kaygılı tabela

1- Mesaj kaygılı tabela

Atalarımız “Söz uçar, yazı kalır.” demiş. 85 parçadan oluşan plastik harf ve objeleri, üçlü şerit plakalara yerleştirerek kendi havalı sözünüzü tarihe not düşebilirsiniz.

2- Işıklı bulut

2- Işıklı bulut

Çocuğunuzun odası ya da kendi odanız için karanlıkta yanan ışığıyla size huzur verecek bu tatlı mı tatlı, ışıklı bulut ile odanızdaki karanlık bulutları dağıtacak bir atmosfer oluşturmaya ne dersiniz?

3- Kulaklık çantası

3- Kulaklık çantası

6 dakikalık şarkı için 6 dakika boyunca kulaklık kablosu çözenlerdenseniz bu ufak ve şık kulaklık çantası tam size göre!

4- Alternatif nazar boncuklu bileklik

4- Alternatif nazar boncuklu bileklik

Nazarlık, kültürümüzün bir parçası olsa da zamanla modanın gerisinde kaldığını kabul etmeliyiz. Alternatif bir nazarlık mümkün...

5- El yapımı bileklik

5- El yapımı bileklik

Arkadaş ortamlarında tarzı ile öne çıkan biriyseniz bu el yapımı bileklik tam size göre! Bırakın tasarım takılarınız akıllarını alsın, bırakın da nereden aldığınızı düşünüp dursunlar!

6- Rock ’n' Roll raconuna uygun gitar askısı

6- Rock ’n' Roll raconuna uygun gitar askısı

Sıkı bir rock müzik emekçisiyseniz gitarların odada ne kadar fazla yer kapladığını biliyor olmalısınız. Duvara uygulanabilen bu ürün sayesinde asi kişiliğinizi ön plana çıkarırken alandan da tasarruf edebileceksiniz.

7- Şık ve dayanıklı şarj kablosu

7- Şık ve dayanıklı şarj kablosu

Eğer bir akıllı telefon kullanıyorsanız başınız şarj kablolarıyla dertte demektir. Rengi solan, kablosu kopan şarj kablolarınızı bir kenara bırakın. Artık hem dayanıklı hem de şık alternatifler var.

8- Seçim yastıkları

8- Seçim yastıkları

Güne sağınızdan mı, yoksa solunuzdan mı kalkarak uyandığınız neyi değiştirir bilinmez ama bu şirin yastıklarla uyanmanız gününüze çok şey katabilir. Hangi yastıkta uyandığınıza bakın ve gününüzü yastığın seçimine göre yönlendirin.

9- Aşk iksiri cep matarası

9- Aşk iksiri cep matarası

Eğlenceli tasarımıyla cebinizden eksik olmayacak bu matara ile kendi aşk iksirinizi daima yanınızda taşımanız mümkün!

10- Selfie albümü

10- Selfie albümü

Sadece kendi selfielerinizden oluşan fotoğrafları koyacağınız bir albüme ne dersiniz? Torununuz 70 yıl sonra bu albümü bulduğunda ne kadar yalnız bir insan olduğunuzu veya zamanında narsisizmden nasibini almış biri olduğunuzu düşünebilir ama anı yaşayın ve dilediğinizce selfie çekerek kendinizi mutlu edin!

11- Dünyanın en tatlı tarak ve fırçası

11- Dünyanın en tatlı tarak ve fırçası

İnsanın gerçekten bebek olup saçlarını taratası gelmiyor mu?

12- Kendinden güç adaptörlü deri çanta

12- Kendinden güç adaptörlü deri çanta

Şık ve teknoloji bağımlısı beyler! Sürekli şarjınız bitiyorsa ve prizlerle ilişki durumunuz karışık hale gelmeye başladıysa bu deri çanta tam size göre.

13- Ahşap, mıknatıslı cüzdan

13- Ahşap, mıknatıslı cüzdan

Banka kartlarınızı bir arada tutmanın en şık yolu... Hafif ahşaptan yapılmış bu mıknatıslı cüzdanı kullanarak cüzdanınızda kart arama derdinden kurtulabilirsiniz.

14- Köşeli seramik kupalar

14- Köşeli seramik kupalar

Alışılmışın dışında tasarımıyla misafirlerinizi şaşırtmaya hazır olun!

15- Uzaylı broşu

15- Uzaylı broşu

“Uzaylılar tarafından kaçırıldım şahitlerim var!” diyorsanız bu ilgi çekici, el nakışı broşla üzerinizde ne olursa olsun dikkat çekebilirsiniz.

Dekorasyon, çanta, aksesuar, takı, tekstil, hediyelik eşya markaları, canlı müzik performanslarıyla Açık Pazar, her hafta sonu Zorlu Center'da!

Tasarım objelere ilgi duyuyorsanız her hafta sonu Zorlu Center Meydan Katı’nda kurulacak olan Açık Pazar’da, 12:00-21:00 saatleri arasında açık havada alışverişin keyfini çıkarabilirsiniz. 

Etkinlik sayfası için buraya, detaylı bilgi için buraya tıklayın.

İşte Açık Pazar'da yer alacak markalardan bazıları:

Agumigu

Alaim-i Sema

Atölye 11

Begart

Byzeyn

İkiiki

Kianh

King Naked

Linens

Lucky Culture

Mesele  

One Ceramic

Pap

Pembecida  

Performans Sanatları Merkezi

Pish Pish

Sheman

Tırtıl Design

Vestel

Zorlu World

ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
tatlış penguen

görümce diye okudum :)

Hakan Giray BULUT

hiç birine sahip olmak istemedim

Pasif Kullanıcı

13 çok saçma bozulur o kartlar