Görüş Bildir
Haberler
TV
Gönül Dağı Yeni Bölüm Özeti: Gönül Dağı'nda Bu Hafta Ne Olacak?

Gönül Dağı Yeni Bölüm Özeti: Gönül Dağı'nda Bu Hafta Ne Olacak?

CansinA
19.01.2022 - 13:11

TRT 1'in sevilen dizilerinden Gönül Dağı her bölümünde izleyicisini aynı heyecanla ekran başına kitliyor. Başarılı bir şekilde devam eden dizinin bu hafta yayınlanacak 48. Bölümü de sevenleri tarafından oldukça merak ediliyor. Münir, Ramazan ve Asuman bu bölümde neler yapacak? Münir'e ne olacak? Asuman ve Ramazan neler hissedip, neler yaşayacak?

İçeriğin Devamı Aşağıda

TRT 1'de yayınlanan Gönül Dağı dizisinin 2. sezonu da ilk sezonu gibi büyük bir ilgiyle takip ediliyor. TRT ekranlarında sevenleriyle buluşan Gönül Dağı, 48. Bölümünde neler olacağı hakkında oldukça merak uyandırdı. Son bölümü iple çeken seyirciler Münir'den sonra Asuman ve Ramazan'ın ne yapacağını, yeni bölümde neler olacağını heyecanla bekliyorlar.

Münir, Asuman ve Ramazan'ı Neler Bekliyor?

Münir, Asuman ve Ramazan'ı Neler Bekliyor?

Münir'in felç kalmasıyla yıkılan Asuman ve Ramazan bu durumla baş edebilecek mi? Münir'in bu durumu onları yıkacak mı? Asuman ve Ramazan, Münir'in bu durumu ile başa çıkabilecekler mi?

Yeni İşler Yeni Maceralar Doğuruyor.

Yeni İşler Yeni Maceralar Doğuruyor.

İcatların parasını denkleştiremeyen amcaoğulları maddi sıkıntılar içerisine girerler. En kısa zamanda yeni bir iş bulup para kazanmaları gerekmektedir. Bu zorlu dönemlerinde yaşadıkları bir tesadüf, amcaoğullarının yeni bir iş fikri bulmalarına yardımcı olacaktır. Peki ya bu bu buldukları yeni işleri amcaoğullarını nasıl heyecanlara ve maceralara sürükleyecektir?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın