Görüş Bildir
Haberler
Gönül Dağı Doktor Kenan (Serkan Kuru) Diziden Ayrıldı mı? Gönül Dağı Kenan Öldü mü, Kurtlar mı Parçaladı?

Gönül Dağı Doktor Kenan (Serkan Kuru) Diziden Ayrıldı mı? Gönül Dağı Kenan Öldü mü, Kurtlar mı Parçaladı?

Ekranların sevilen dizisi Gönül Dağı dizisi dün akşam ekrana geldi. Gönül Dağı 41. yeni bölümde Doktor Kenan aldığı haberin ardından üzüntüsü nedeniyle dağa çıktı. Elif Kenan'ı arasa da çabaları sonuçsuz kaldı. Doktorun dağa çıktığını  ve kasabaya kurt indiği haberi kasabadakilerin telaşını arttırdı. Yapılan arama çalışmaları sonucunda dağda Doktor Kenan'a ait olduğu düşünülen kanlı gömlek bulundu. Peki, Gönül Dağı Kenan öldü mü, kurtlar mı parçaladı? Gönül Dağı Kenan diziden ayrılacak mı? İşte merak edilenler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

TRT 1 ekranında yayımlanan sevilen dizi Gönül Dağı dizisi dün akşam ekrana gelen Doktor Kenan rolüne hayat veren Serkan Kuru dizinin yeni bölümünde aldığı haber sonrasında dağa çıkar. Kasabaya kurtların indiği haberi ile apar topar doktoru aramaya çıkar. Doktorun yırtılmış kanlı gömleği köylüler tarafından dağda bulunur. Peki Gönül Dağı Kenan öldü mü, diziden ayrıldı mı?

Gönül Dağı Kenan Diziden Ayrıldı mı?

Gönül Dağı Kenan Diziden Ayrıldı mı?

Gönül Dağı ekrana gelen son bölümde kasabaya atanan yeni doktor olan Kenan Gönül Dağı'nın eteklerinde aracının bozulmasının ardından dağa çıkar. Dağ'da kurt saldırısına uğrayana ve ağır yaralanan Doktor Kenan' bulan ve kendisine bakan biri tarafından bakılan doktor Kenan bir gün sonra kasabalı tarafından yapılan arama sonunda bulundu. Annesi ve Kenan arasında yıllar sonra Gönül Dağı'nda yapılan buluşma duygu dolu anlar yaşanmasına neden oldu. Doktor Kenan diziden ayrılmadı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın