Görüş Bildir
Haberler
Gönül Dağı 43. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Gönül Dağı 42.Bölüm (Son Bölüm) Tek Parça Full İzle...

Gönül Dağı 43. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Gönül Dağı 42.Bölüm (Son Bölüm) Tek Parça Full İzle...

Müge Kakşi
05.12.2021 - 00:46

TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Gönül Dağı bu akşam 42. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Başarılı oyuncu kadrosu ve güçlü konusuyla kısa sürede izleyiciler tarafından tam not alan dizinin yeni bölüm fragmanı ise son bölümün hemen ardından yayınlandı. Gönül Dağı son bölümünde Doktor Kenan'ın ailesi tüm mahalleyi şok ederken yeni bölümünde ise Veysel'in kırgınlığı göz yaşına neden olur. İşte Gönül Dağı 43. bölüm fragmanı ve son bölüm izleme ekranı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yapımcılığını Köprü Film'in üstlendiği Gönül Dağı dizisinin yönetmen koltuğunda Yahya Samancı otururken dizinin senaryosunu Ali Asaf Elmas ve Mustafa Becit beraber kaleme almıştır. Mustafa Çiftçi'nin Hikâyelerinden uyarlanan dizinin başrollerinde ise  Berk Atan ve Gülsim Ali gibi başarılı oyuncular var. İşte Gönül Dağı yeni bölüm fragmanı ve Gönül Dağı 42. bölüm izleme ekranı...

Gönül Dağı Son Bölüm Özeti ve İzleme Ekranı

Gönül Dağı Son Bölüm Özeti ve İzleme Ekranı

Doktor Kenan’ın (Serkan Kuru), Düğüncü Muammer (Ali Düşenkalkar) ve Döndü (Feyza Işık)’nün oğlu olduğunun anlaşılması, tüm aileyi ve kasaba sakinlerini şok eder… Yıllar sonra ortaya çıkan bu gerçekle, Döndü ve Muammer, oğullarına kavuşmanın sevincini yaşar, kaybolan yılların acısını çıkartmaya çalışırken,  Veysel (Semih Ertürk) ve Cemile (Nazlı Pınar Kaya), hayatlarının en zor günlerini geçirmektedir… Yıllardır özlemini duydukları ve arsa tapusunu alarak temelini attıkları ev hayalleri, Mezarcı İlyas’ın (Halil İbrahim Kalaycıoğlu) son dakika kararıyla yerle bir olur. Senet gününü beklemeden parayı isteyen Mezarcı İlyas’a Veysel’in tepkisi çok sert olacaktır.

Gedelli’nin hüzünlü aşıklarını bekleyen nihai son… 

Kendisini istemeye gelen aileyi reddettiği halde emrivaki yapılan, Ramazan’la buluşmak isteyen ve hayal kırıklığı yaşayan Asuman (Hazal Çağlar), nasıl bir karar alacak? Gedelli’nin hüzünlü aşıklarını bu kez nihai bir son mu bekliyor?

Selami ağıtçılığa başlıyor…

Ailesinin mahkemeye vermesiyle babasının mal varlığından ve servetinden men edilen Selami (Eser Eyüboğlu),  Hüseyin’le (Erdal Cindoruk) konuşarak ağıtçılığa başlıyor. Ancak ilk işinde cenaze evinde ağıt söylerken türküye geçen Selami, meslektaşı teyzelerin elinden zor kurtuluyor… Tam yolun sonuna geldiğini düşünen Selami ve Keriman’ı (Çiğdem Aygün) bekleyen müjdeli haber ne?

“Uçan Araba” projesiyle ilgili çalışmalar hızlanıyor…

“Uçan Araba” icadıyla ilgilenen şirket için yeni projeleriyle ilgili çalışmaları hızlandıran Taner ve amcaoğullarını birbirinden ilginç sürprizler bekliyor.

Gönül Dağı Son Bölüm İzleme Ekranı

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın