Görüş Bildir
Haberler
Gönül Dağı 42. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Gönül Dağı 42. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Müge Kakşi
28.11.2021 - 17:44

Gönül Dağı yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda; Kenan annesini bulurken herkes durumdan çok mutludur ve Kenan'ı sahiplenir. Öte yandan Selami karsının soruları karşısında şaşkınlığını gizleyemezken Taner Selami'den yardım ister. Selami borcun içerisine girerken aklına yeni fikirler gelir. İşte Gönül Dağı 42. bölüm fragmanı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yapımcılığını Köprü Film'in üstlendiği Gönül Dağı dizisinin yönetmen koltuğunda Yahya Samancı otururken dizinin senaryosunu Ali Asaf Elmas ve Mustafa Becit beraber kaleme almıştır. Mustafa Çiftçi'nin Hikâyelerinden uyarlanan dizinin başrollerinde ise  Berk Atan ve Gülsim Ali gibi başarılı oyuncular var. İşte Gönül Dağı yeni bölüm fragmanı...

Gönül Dağı Son Bölüm Özeti

Gönül Dağı Son Bölüm Özeti

“Masal gibi bir düğünün ardından Dilek ve Taner’i balayına göndermek isteyen Halime kolları sıvar… Halime’nin çabaları sonucunda Dilek ve Taner’i nasıl bir balayı beklemektir?

Diğer yandan Kenan’a ulaşamayan Elif, endişeyle onu aramaya başlar. Elif’in çabalarının sonuçsuz kalmasıyla Ciritçi  Abdullah ve ailenin kalanı da arama çalışmalarına dahil olur. Kenan’ın ortadan kaybolmasının ardından aileyi bekleyen sürpriz ne olacaktır? 

Asya’nın kaçtığını fark eden Mezarcı İlyas ve oğulları, soluğu Ramazan’ın evinde alır. Yaşanan bu olaylar  sonucunda Ramazan ve Asya nasıl bir maceraya sürüklenecektir?”

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
3
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın