Görüş Bildir
Haberler
Giyim Zevkine Göre Evleneceğin Erkek Tipini Söylüyoruz!

etiket Giyim Zevkine Göre Evleneceğin Erkek Tipini Söylüyoruz!

05.10.2017 - 17:14

Evleneceğin erkeğin tipinde en belirleyici özelliği merak etmiyor musun? Her kadın gibi bu konuda soru işaretlerin olduğunu biliyoruz! 

Öyleyse ne duruyorsun, seni teste alalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle söyle bakalım: Kaç yaşındasın?

2. Bu sonbahar kombinlerinden hangisi tam senlik?

3. Bu mayo ve bikinilerden hangisini tercih edersin?

4. Peki, "Erkekler nasıl giyinmeli?" sorusuna sen hangi görselle cevap verirsin?

5. Hangi takı senin olmazsa olmazın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bu bere ve şapkalardan hangisine hayır diyemezsin?

7. Söyle bakalım, hangisi senin sokak stilini tamamlıyor?

8. Son olarak, bu kırmızı halı kıyafetlerinden hangisini üstünde taşımak istersin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Senin evleneceğin erkek tipi cesur olacak!

Senin evleneceğin erkek tipi cesur olacak!

Verdiğin cevaplara göre evleneceğin erkek tipi cesur olacak! Sen aldığın kararlarda daima cesur olmayı seçiyorsun ve bunu da hayatının her alanına taşımaktan hoşlanıyorsun! Senin gibi bir ruha sahip insanın yanında başka kim durabilir ki? Seni evliliğe ikna edebilmek için öncelikle cesur olmalı ve hayatta aldığı kararların daima arkasında durabilmeli! Ne diyelim, ikna olduysan düğün davetiyeni bekliyoruz!

Senin evleneceğin erkek tipi sahiplenici olacak!

Senin evleneceğin erkek tipi sahiplenici olacak!

Verdiğin cevaplara göre evleneceğin erkek tipi sahiplenici olacak! Sen geleneklerine ve alışkanlıklarına bağlı birisin. Bu sebeple hayat arkadaşının da benzer özellikler taşımasını bekliyorsun. Bir şekilde sana göre, seni 'dozunda' sahiplenmeli, koruyucu bir tavra bürünmeli ve kıskanmalı! Ama dedik ya, bunların hepsi dozunda olmalı çünkü sen o ince çizgiyi aşacak kişiyle bir ömür geçirecek yapıya sahip değilsin!

Senin evleneceğin erkek tipi serbest olacak!

Senin evleneceğin erkek tipi serbest olacak!

Verdiğin cevaplara göre evleneceğin erkek tipi serbest olacak! Sen özgür ruhlu, hayatı seven ve keşfetmeye açık birisin. Öyle kıskanmalara, kısıtlamalara gelemezsin! Dolayısıyla evleneceğin insan seni kısıtlamayan, ilişkide serbestliği savunan ve özgür ruhuna saygı duyacak birisi olacak. Kimse kimsenin hayatına müdahale etmeyecek ve aslında böyle bir ilişkinin de şahane olabileceğini herkese göstereceksiniz!

Senin evleneceğin erkek tipi karizmatik olacak!

Senin evleneceğin erkek tipi karizmatik olacak!

Verdiğin cevaplara göre evleneceğin erkek tipi karizmatik olacak! Sen görünüme fazlasıyla değer veriyorsun. Aslında görsellik senin için yalnızca insanları kapsamıyor. Bütün hayatın görsel şölen içeriyor! E böyle birinin yanına da görenlerin dönüp bir kez daha bakacağı kadar karizmatik bir eş yakışır! Ama sana tavsiyemiz, kıskançlığını bir nebze de olsa dizginlemeyi öğrenmelisin!

Senin evleneceğin erkek tipi çekici olacak!

Senin evleneceğin erkek tipi çekici olacak!

Verdiğin cevaplara göre evleneceğin erkek tipi çekici olacak! Senin hayatınca bazı önceliklerin var ve bunların dışına asla çıkmıyorsun. Mesela kişisel bakımın ve görüntün senin için o kadar önemli ki, bunun için gerekirse servet harcayabilirsin! Yanında olmasını isteyeceğin insan da elbette aynı ruha sahip bir başka beden olmalı. Bu kadar çekici olan iki insanın uyumu da filmlere konu olacak kadar mükemmel olacak!

Senin evleneceğin erkek tipi komik olacak!

Senin evleneceğin erkek tipi komik olacak!

Verdiğin cevaplara göre evleneceğin erkek tipi komik olacak! Hayatın tadını sonuna kadar alan insan, merhaba! Sen bu dünyaya keyif almaya gelmişsin, e haklısın da tabii! Gülmeyi, eğlenmeyi öyle seviyorsun ki bir erkekte en önem verdiğin şey de komik olması haliyle! Daima güler yüzle yaşayacaksın, e sen bu gidişle yaşlanmazsın. Müthiş bir ikili bizi bekliyor!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1332
601
368
177
51
50
41
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Arc noise

Serbest? Pof boşarım be ben onu.

Rosie Down

karizmetikmiş hee canım he anam he

alper arslan

evleneceğim erkek tipi çekiciymiş. Allah korusun