Görüş Bildir
Haberler
Gerçek Kesit: Sarı Bıyıklı Semih'in Karısını İşveren Hamdi ile Saten Nevresim Takımında Kıstırma Mücadelesi

Gerçek Kesit: Sarı Bıyıklı Semih'in Karısını İşveren Hamdi ile Saten Nevresim Takımında Kıstırma Mücadelesi

Eda Aytekin
20.12.2023 - 14:11 Son Güncelleme: 20.12.2023 - 14:18

Merhaba sevgili Gerçek Kesit dostları. Uzun zamandır sizlerle bölüm analizi yapmamıştık, kısmet bugüneymiş. Yine bildiğimiz her şeyi alt üst eden, oyunculukları ile gönül telimizi titreten o ekiple birlikteyiz. Bakalım bu sefer neler olacak?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Merhaba değerli Gerçek Kesit izleyicileri. Uzun bir aradan sonra kara para aklayan güzellik salonu sahibi gibi bir bölümle karşınızdayız. Bölümümüzün adı TEK BAŞINA SAVAŞMAK ama biz ona "İŞVEREN HAMDİ İLE SATEN NEVRESİM TAKIMI" diyeceğiz

Bu görmüş olduğunuz sapsarı ayçiçek tarlasının adı Semih. Kendisi Kaleci Saçlı Ercan'la aynı fabrikada çalışıyor maalesef. Çünkü Ercan itin önde gideni. Nedenini öğrenmek için biraz bekleyeceksiniz, kusura kalmayın.

Bu da Semih'in hayatının en büyük sınavı olan karısı Sedef. Sedef'in hayattaki önceliği ailesi ve mutlu bir yuva değil: varsa yoksa bam bam yapmak ve bu şanslı kişi kesinlikle Semih değil. Kadının ihtiyacı var besbelli, burdan atıp tutmak kolay tabi..

Sedef bir gün görümcesi ile senet imzalayıp kıyafet alınan bir mağazaya alışverişe gidiyor. Şu dükkanın kasvetine, garabetine bakar mısınız sevgili dostlar? İnsan böyle mağaza görünce Allahım diyor, parkların yerine AVM yapanlar ne mübarek kişilerdir diyor, keşke daha çok ağaç kesilse de her yer AVM olsa diyor, ağacın bana Zara'dan daha fazla faydası yok diyor. İnsan biraz gerizekalı gördüğünüz gibi... Neyse

Görümcesi kabinde Hanife'nin günü için döpiyes bakarken, Sedef de içeri giren bir adamla selamlaşıyor. Bu adamın kravatı var, demek ki kocası gibi fakir değil. Üstelik personelin SGK primlerini yatırmak için bankaya birlikte gittiği küçük çantası da adamla birlikte. Şu kadar şekil için Hamdi adı biraz fazla farkındayım ama yapacak bir şey yok, adamın adı Hamdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sedef, Hamdi ile mağazada karşılaşıp vedalaştıktan sonra "Görüşelim bi ara" lafını fazla ciddiye aldığı için hemen adamın ofisine gidiyor. Ve Hamdi'ye "KUSURA BAKMA, BENİM GÖRÜMCEM BİRAZ KÖYLÜDÜR. O YÜZDEN O DÜKKANA GİRMEK ZORUNDA KALDIM YOKSA BENİM TARZIM DEĞİL. VICTORIA'S SECRET DON GİYDİĞİMİ UNUTTUN MU İŞVEREN HAMDİ?" diyor.

Hamdi tabii bu açıklamadan sonra bir miktar tetiklenip Japonlar'la olan toplantısını iptal ediyor. Sekreterine "KIZIM KİMSEYİ İÇERİ ALMA. ÇOK ÖNEMLİ BİR SPONSORLUK ANLAŞMASI YAPIYORUM, ÖĞLEN YEMEĞİ İÇİN DE KENDİNİZE DÖNER SÖYLEYİN BENDEN" diyor. SGK primlerini en düşükten yatırmasa çok baba adam aslında, bakma sen...

Bu esnada Ayçiçek Tarlası Semih, Boş Bakkal Kahvecisinde en az kendi kadar fakir olan arkadaşıyla çay içiyor. Şurdan bakınca bile o ortamda sigarayla karışık nefes kokusunu duymanız çok mümkün sevgili dostlar. İkinci çayları içerken Semih "SEN O KÖPRÜDEN GEÇTİN Mİ VURAL BAŞKAN? VALLAHİ CINCIK GİBİ OLMUŞ, HELAL OLSUN" diyor. Vural da "O DEĞİL DE Bİ TANE ADAM VAR LA GÖRDÜN MÜ? DOKTOR ŞEY DEMİŞ BUNA İNCİNMİŞSİN DEMİŞ. LAN NE GÜLDÜM YA..." Bunların sohbeti gördüğünüz gibi gerçekten bok gibi. Allah sizinle evlenene tez vakitte evden kaçmayı nasip etsin.

Sedef kocasının iğrenç muhabbetini ve açlıkla karışık çay kokan nefesini erkenden teşhis ettiği için anında tedaviye başlıyor. Tedavi çok olumlu yanıtlar veriyor, bunun sebebi de seansların düzenli olması. İşveren Hamdi'nin "ADABI VARDIR FAKBADİLİĞİN" dercesine özenli bir şekilde kravat bağlamasına bakar mısınız peki? Hamdi'nin kravatı şaka mı? Sedef'in iş dünyasına saygı duruşu şaka mı???

Sedef'in en sevmediği saatler, Semih'le evde vakit geçirmek zorunda olduğu saatler. Sedef yanlışlıkla yaptığı çocuğuna sarılarak, adeta yaşlılara bayram ziyaretine gitmişçesine iç daraltan bu ortamı unutmaya çalışıyor. Zaten Semih gerçekten huzurevine yerleştirilmeye kıyılamayan ama misafir geldiğinde de keyifle altına sıçan bir ihtiyar gibi ıslak ıslak öpüyor Sedef'i. Şu an size limon kolonyalı ve rutubetli bir ev kokusu saldım farkındaysanız...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Semih "Bİ ÇAY YAP DA ACUN SEYREDERKEN İÇELİM" diyor Sedef'e. Bu kadın daha dün fakbadisinin evinde free shop'tan alınan viskiyi içiyordu ya. Bir adamın en büyük eğlencesi nasıl çay olabilir sevgili dostlar? Adam dünyaya sadece karbon sarfiyatı olarak gelmiş, başka da hiçbir numarası yok. Paramparça aşklar ve Semihler...

Ertesi gün kocası işe giden Sedef, İşveren Hamdi'nin ofisine haber vermeden gidiyor. Hamdi de o sırada sigortacı kadınla zeyilnameleri inceliyor. Boru değil, şirket arabaları falan var, tek bi hatada dünya kadar borç çıkar. Ama tabii Sedef bunu nerden bilsin? Kendisine verilen yatma yetkisine dayanarak lakkk diye içeri giriyor Sedef. Ardından içinde tutamadığı o ilkel soruyu soruyor: "KİMDİ O OROSPU?". İş hayatı olmayan özgüvensiz ve asosyal insanlar, iş yapılan insanların her birini "yatakdaş" olarak görürler arkadaşlar.

Eve gidince daha da delleniyor. "ALLAHIM" diyor "İNŞALLAH BENİM VÜCUT ÇORABIMI O SİGORTACI GİYMEMİŞTİR HAMDİ'NİN EVİNDE" diyor. Bu iyice kafayı yaktı gördüğünüz gibi. Hamdi de sanki bana Kıvanç Tatlıtuğ, bütün kadınlar sıraya girdi adeta...

Sedef, çok büyük bir altın kuralı ezdi geçti sevgili dostlar: Fakbadiye trip atılmaz! Bu kural ihlali, onun seks hayatını bitirmek üzere neredeyse. Bu gerçekliği kavrayan Sedef benzin döküp dünyayı yakacak, o denli fenalarda. Mahalle yanarken de Hamdi kravatını düzeltiyor gördüğünüz gibi...

Karısının son zamanlarda çay demlemediğini fark eden Semih ise Sedef'i sorguya çekiyor. Bu evdeki bütün huzur, küçük tüpte demlenen çaya bağlı çünkü. O gün bisküvinin arasına koymak için lokum alan Semih çaysız ortamı görünce iyice fenalaşıyor. Sedef'in aklında ise cevapsız sorular var: İşveren Hamdi'nin evindeki viski acaba bitti mi? Bittiyse hangi fışkı içti? Zehir zıkkım oldu mu? O kravatı Hamdi'nin bi tarafına bağlayıp öyle mi terk etmeliydi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Semih evdeki huzursuzluk yüzünden Boş Bakkal Kahvecisine gidip çayla kafayı güzel etmeye çalışıyor. Kahvede çorabının içinde sigara paketi taşıyan, yengelerini düşünüp ıslak hayaller kuran ama mahallenin bekaret kemerinin anahtarını da kendilerinin taşıdığını sanan bu işsizler var. Bunlar var ya tam itin önde gideni afedersiniz. Kendi boş beleş hayatları dışında her şeyle ilgileri var bu ırz düşmanlarının. Şimdi de Semih'in kombili evinde yaşananlara takmış vaziyetteler. Siz önce erimiş donlarınızı değiştirin hayvanın evlatları!

Semih kahvede şerefsizlikle mücadele ederken, Sedef de İşveren Hamdi'nin evini basıyor. Hamdi de o sırada başka bir hanımla free shop'tan aldığı ürünleri paylaşıyor, gerektiği yerde de hizmetini gerçekleştiriyor. Ya yataktan şu atletle kalkan adamın gösterdiği performans ne olabilir Allah aşkına? Gerçi bu kadar kadın boşuna tercih ediyor da olamaz, demek ki ben yanıldım. Zaten ben adam seçmeyi de bilmiyorum, o şu an aklıma geldi. Adam demişim pardon... Sonuçta kendi kaybetti, benimle ne ilgisi var? Daha iyilerini hak ediyorum ben.... Çok özür dilerim kendimden geçmişim bi an...

Hamdi'nin saten nevresim takımlı yatağına yeni yatırımcılar geldiğini fark eden Sedef kafaları yiyor. Bir kadının o an düşündüğü ilk şey nedir biliyor musunuz? "BENİMLE YAPTIKLARINI ACABA ONUNLA DA YAPIYOR MU?". Evet yapıyorlar sevgili dostlar, hem de daha güncellenmiş halini. Bunları düşünmenin kimseye bir faydası yok, Sedef de bunu fark ediyor. "NEYSE KOMİDİNİN ÜSTÜNE KÜPELERİMİ BIRAKMIŞTIM, KESİN GÖRMÜŞTÜR ŞILLIK" diye kendini rahatlatıp yeni kararlar almak üzere kafasını vurduğu duvardan vazgeçiyor.

Sedef ani bir kararla İşveren Hamdi'den öğrendiklerini kocasına da öğretebileceğini, bu sayede mutlu bir evlilik hayatı olacağını düşünüyor. Daha önceki eğitimlerinde kocasının komut alabildiğini fark etmişti, bu güzel bir gelişme. İşveren Hamdi'nin HPV yuvası yatak odasını terk edip, kocasının çay kokulu fakir nefesinde huzur bulacağından artık emin. Hem hazırda yanlışlıkla yapılmış bir çocuk da var. Heyecansız bir çekirdek aile için her şey tamam. Üstüne bir de ödemeyecekleri banka kredisi çekerlerse yeme de yanında yat!

Fakat bu planın gerçekleşmesi ne yazık ki bu it herifler yüzünden mümkün olamıyor. Boş Bakkal Kahvesine giden Semih, kotunun apış arası erimiş bir mal yüzünden çığrından çıkıyor. "YENGEYİ FREE SHOP'TA ÇAY DEMLERKEN GÖRMÜŞLER" diye bağıran dallama yüzünden Semih, algılayabileceğinden fazla enformasyona maruz kalıyor. "DOĞRU KONUŞ LAN LÜTFEN" diye karışılık veren Semih bu savaşın maalesef kaybedeni oluyor ve bakın neler oluyor?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Semih, kendisi kadar vizyonsuz ablasının yanına taşınıp Sedef'ten ayrılıyor ve birlikte tuhafiye dükkanı açıyorlar. Düşünürseniz orlon iplerde kampanya var, Seher Don yetkili satış bayisi oldular aynı zamanda.

Semih, kendisi kadar vizyonsuz ablasının yanına taşınıp Sedef'ten ayrılıyor ve birlikte tuhafiye dükkanı açıyorlar. Düşünürseniz orlon iplerde kampanya var, Seher Don yetkili satış bayisi oldular aynı zamanda.

Sedef, yanlışlıkla yaptığı çocuğu da yanına alıp bir danışmanlık bürosu kurdu. Yatırım tavsiyeleri, sponsorluk anlaşmaları ve sigortacılık hizmeti veriyor. Saat başı İşveren Hamdi'ye "SENİN BEN BABANI..." diye faks çekiyor.

Sedef, yanlışlıkla yaptığı çocuğu da yanına alıp bir danışmanlık bürosu kurdu. Yatırım tavsiyeleri, sponsorluk anlaşmaları ve sigortacılık hizmeti veriyor. Saat başı İşveren Hamdi'ye "SENİN BEN BABANI..." diye faks çekiyor.

Kahvedeki bu itler hala aynı masada oturup milletin karısı ve kızıyla ilgili dedikodu yapıyorlar. Kaleci Saçlı olan yengesiyle ilişkisi olduğu için Müge Anlı'ya çıktı, Doblo'da gezerken görmüşler. Ortalık çok karışık...

Kahvedeki bu itler hala aynı masada oturup milletin karısı ve kızıyla ilgili dedikodu yapıyorlar. Kaleci Saçlı olan yengesiyle ilişkisi olduğu için Müge Anlı'ya çıktı, Doblo'da gezerken görmüşler. Ortalık çok karışık...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
143
53
33
13
3
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
mamamia

şeref verdiniz Eda hanım, özlemiştim 😅

YğmrK.

geldi gönlümün efendisi 😍

Kasım Paşa

manyak mısınız olum siz 😄😄😄

Diğer serileri okudunuz mu ? Şiddetle tavsiye ederim. Gözünüzden yaş gelir demedi demeyin :))