Görüş Bildir
Haberler
Gelecekteki Gelinlerine Yazdığı Mektupla, Kaynanalığı Göklere Çıkaran 3 Erkek Çocuk Annesi Güzel Yürekli Kadın

Gelecekteki Gelinlerine Yazdığı Mektupla, Kaynanalığı Göklere Çıkaran 3 Erkek Çocuk Annesi Güzel Yürekli Kadın

Rinascita
12.06.2019 - 11:45 Son Güncelleme: 13.06.2019 - 12:00

Hayat bize sevgiden arkadaşlığa, düşmanlıktan kavgaya gelinler ve kaynanalar arasındaki ilişkinin bütün hallerini gösteriyor. 3 çocuk annesi Rachael Boley, gelecekteki gelinlerine yazdığı mektupla bütün kadınların sevgisini kazandı. Mektubu okuyan kadınların bazıları, böyle bir kaynana özlemiyle ağladılar. Diğerleri ise gelecekteki bu gelin adaylarının mutluluğunu paylaştılar. Bu duygu yüklü mektubu sizler için derledik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gelecekteki gelinlerime mektup:

Gelecekteki gelinlerime mektup:

'Geçtiğimiz günlerde birisi bana oğullarımın büyüyünce nasıl erkekler olmalarını umduğumu sordu. Bunu her gün soruyorum. 

Oğullarıma baktığımda ve çocuklarımı görmemem rağmen, ben bebek büyütmüyorum. Geleceğin erkeklerini büyütüyorum. Bir gün baba ve eş olacak erkekleri... Var oluştaki en önemli rollerden bazılarını. Anneleri olarak dünyada hayatta kalabilmeleri ve bu rollerin gerekliliklerini yerine getirmeleri için gereken yetenekleri kazandırmak benim görevim. Her gün çocuklarımla beraberim, bu sorumluluğa kendimi adadım. 

Bu nedenle... 

Gelecekteki gelinlerime, 

Size söylemek istediğim birkaç şey var. Muhtemelen bu hepsini kapsamaz, ama iyi ki daha zamanımız var. Henüz sizi tanımıyorum ama şimdiden sizi seviyorum. Sizi çok seviyorum çünkü, siz benim oğullarımı seveceksiniz. Onlar da sizi sevecekler. 

Bu yapışkan, dağınık, şapşal çocuklar bir gün sizin olacak. Her zaman benim olacaklar ama birçok açıdan benim yerime siz geçeceksiniz. '

"Bir gün sizin elleriniz, benim ellerimin yerini alacak. Gözleriniz onların huzuru ve kalbiniz evleri olacak."

"Bir gün sizin elleriniz, benim ellerimin yerini alacak. Gözleriniz onların huzuru ve kalbiniz evleri olacak."

'Geceleri iyi geceler öpücüğü verdikleri siz olacaksınız. Hayallerini paylaştıkları siz olacaksınız. Korktuklarında onları rahatlatan siz olacaksınız. Kalplerinin sahibi siz olacaksınız. Aynı kalp, her gece onları kollarımın arasında tuttuğum için benim de göğsümde atacak. 

Bir gün canım, siz olacaksınız. 

Her zaman bir kızım olsun isterdim. Şimdi anlıyorum ki; onlar sizlersiniz. Oğullarım için dua ettiğim gibi, sizler için de dua ettiğimi de bilmenizi istiyorum. 

Oğullarım benim her şeyim, siz de aileniz için öylesiniz şu an. Şu an el üstünde tutulmanız, mutlu olmanız, desteklenmeniz ve size inanmaları için dua ediyorum. Her şeyden önce kendinizi sevmeniz gerektiğinin size öğretilmiş olması için dua ediyorum. Çünkü böyle güçlü bir sevgi olmadan diğerlerini de sevemezsiniz. Ne kadar değerli olduğunuzun size gösterilmiş olması için dua ediyorum. Bir şekilde eğer bu mesajımı görmezseniz de bilin ki Tanrı size baktığında prenseslerini görüyor. 

Oğullarımın da size aynı şekilde bakmasını sağlayacak şekilde yetiştiriyorum. '

"Umarım değerinizi anlarsınız ve kendinize saygı duyarsınız."

"Umarım değerinizi anlarsınız ve kendinize saygı duyarsınız."

'Böylece başkalarına da aynı şekilde saygı gösterirsiniz. Umarım sesinizi paylaşmaktan korkmazsınız ama bunu hayata karşı yaparsınız. Yalnızca kendinize ve çevrenizdeki insanlara değil, aynı zamanda oğullarıma da karşı. Erkeklerin buna ihtiyacı oluyor. 

Yaptığım birçok hayata rağmen, oğullarımı sizleri onurlandıracak şekilde yetiştirmeye adadım. Onların güzellikleri veya hatalarının bütün suçunu ben alamam. Annem de bana bu şekilde öğretmişti. 

Erkeklerin kendine özgü huyları ve gariplikleri vardır. Zamanla bunları anlayacaksınız ve bir gün onları, dünyadaki herkesten daha iyi tanır hale geleceksiniz. Kendileri olabilmeleri için onlara alan bırakın ve size de böyle bir alan bırakmaları gerektiğini onlara öğreteceğim. 

Onlar, sizleri tamamlamayacak ve siz de onları tamamlamayacaksınız. Bunu yalnızca Tanrı yapabilir. Ama birbirinizin kişiliğini geliştirmeniz ve beraberken, yalnız olduğunuzdan daha iyi olabilmek için birbirinizi cesaretlendirmeniz için dua ediyorum. 

Size içimi açacağıma söz veriyorum. Sırlarımı ve onlara dair bildiklerimi sizinle paylaşacağım. Böylece onları en iyi şekilde sevebilirsiniz. Zamanı geldiğinde onun kalbiyle size güveneceğim. Tıpkı sizin onlara güvendiğiniz gibi. Bu değişimi hafife almayacağım ve sizin de yapmamamız için dua  ediyorum. Onları kadınların kalplerinin değerini anlayacakları şekilde yetiştiriyorum. Bu kalplerin paha biçilemez olduğunu ve bir kez kırılınca eski haline dönmeyeceğini öğretiyorum.'

"Bu her zaman kötü bir şey değil ama oğullarımın, kadınların kalbini kıran biri olmalarını istemem."

"Bu her zaman kötü bir şey değil ama oğullarımın, kadınların kalbini kıran biri olmalarını istemem."

'Ayrıca bunu iyileştirecek kişilerin de onlar olmadığını hatırlamanızı istiyorum. Yine söylüyorum, bunu yalnızca Tanrı yapabilir. Ama oğullarımı sizi ve sevginizi bir hediye olarak görecek şekilde yetiştireceğim. Onlara sizin değerinizi bilmeleri gerektiğini öğreteceğim. Sizin gibi onların da sizi onurlandırmaları ve size saygı duymaları gerektiğini söyleyeceğim. 

Umarım erkek olarak hayattaki rollerini gerçekten anlarlar ve onurlu, insanca, dürüst, inançlı ve eğlenceli bir hayat sürerler. Umarım hayallerinin ve tutkularının peşinde giderler ve hiçbir şey  onların önünde durmaz, siz de dahil. Aynısını sizler için de diliyorum. 

Oğullarıma bağımsız olmalarını ve sizleri, anneleri olarak görmemelerini öğütlüyorum. Çünkü ben hala anneleriyim. Onlar için her zaman orada olacağım. Kadınlar hakkında bilmeleri gereken her şeyi onlara öğreteceğim ve yine kadınların ne kadar özel olduklarını anlatacağım. Onları bu şekilde yetiştireceğime söz veriyorum. Her zaman sizin de birinin  kızı olduğunuzu, önce Tanrı'ya sonra ailelerinize ait olduktan sonra onlara ait olduğunuzu öğreteceğim.'

"Her gün oğullarımı sevmeniz, gururlanmanız ve dolu dolu yaşamanız için dua ediyorum."

"Her gün oğullarımı sevmeniz, gururlanmanız ve dolu dolu yaşamanız için dua ediyorum."

'Aynısını onlar için de diliyorum. Umarım sizler beraber kuracağınız hayatın, nasıl kurulduğunu asla unutmazsınız. Beraber ayakta kalın. Bu hayatta birbirinize ihtiyacınız olacak. Onlara size ihtiyaç duymaktan ziyade sizin yanlarında olmanızı istemelerini öğretiyorum ama onların da size ihtiyaç duyacağı zamanlar olacak. Sizin de onlara ihtiyacınız olacak.

Birbirinizi destekleyin. Birbirinizi sevin. Birbirinizi seçin. 

Dünyanın sesi çok gürültülü. Kolay olmayacak. Bazı günler onlara bakarak verdiğiniz kararı sorgulayacaksınız. Bu anlarda beraber kurduğunuz hayata bakarak neden orada olmayı seçtiğinizi hatırlayın. 

Size söz veriyorum, oğullarıma da aynı şeyleri anlatacağım. Her an kalplerine sevgi tohumları ekeceğim. Kendilerine nasıl bakacaklarını öğreteceğim. Çamaşır ve bulaşık yıkamayı öğreteceğim ve bunları hiçbir zaman sizden beklemeyecek. Nasıl eş olacaklarını öğreteceğim. Güçlü ve hassas olacak şekilde yetiştireceğim onları. Onlara açık olmayı ve ağızlarından çıkan sözlere sadık olmaları gerektiğini öğreteceğim. Size sarılmalarını, sizi sevmelerini ve sizi siz olarak görmelerini öğreteceğim. 

Kendilerine yetecek şekilde bireyler olarak yetiştireceğim. Tanışmamıza daha yıllar var. Ama her gün sizin için dua ediyorum. Sizi seveceğim. Ve sizinle tanıştığım zaman, şu an sevdiğimden daha çok seveceğim. Çünkü siz benim oğullarımı seviyorsunuz. Ve siz de benim kızlarım olacaksınız.'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
194
103
13
6
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?