Görüş Bildir
Haberler
Geleceği Gören Bu Test ile 2018 Yılındaki İlişki Durumunu Söylüyoruz!

etiket Geleceği Gören Bu Test ile 2018 Yılındaki İlişki Durumunu Söylüyoruz!

16.12.2017 - 13:00

Eveeet geldik yılın sonlarına. Herkesin yeni yıldan büyük umutları var. Bakalım ilişki konusunda sen neler yaşayacaksın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Adının baş harfini söyle.

2. Bize şu anki ilişki durumundan bahset.

3. Şimdi de bu görselde gözüne çarpan rengi söyle.

4. Peki, eski sevgilinle nasıl ayrıldınız?

5. Senin için beraber olacağın kişide aradığın özellik nedir?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hoşlandığın kişiye nasıl açılırsın bir de onu söyle bakalım.

7. Şimdi de bu skandal ilişkilerden seni en çok etkileyeni seç.

8. Bu hayatta başarmayı en çok istediğin şey ne?

9. Biraz da lise hayatından bahsedelim. Sen hangi sırada oturan tiplerdendin?

10. Son olarak gelelim 2017'nin senin için nasıl geçtiğine?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Düğün hazırlıklarına başla!

Canıım şimdiden seni tebrik ediyoruz. Sen çok yüksek bir ihtimalle güzel bir evlilik teklifi alacaksın. 2018 yılı senin için düğün hazırlıklarıyla geçecek. Tahminimiz Ağustos- Eylül gibi düğünün olacak. Zaten ciddi bir ilişkin vardı, bunu da evlilikle taçlandırmak istiyordun. Bu isteğine kavuşacağına emin olabilirsin. Bu yıl senin için unutamayacağın bir yıl olacak anlayacağın. Umarız heeep çok mutlu olursunuz. Küçük bir not; testi ne olur ne olmaz sevgiline de bir çözdür bakalım kaderiniz ortak mı olacak :)

Yalnızlığa devam!

Senin için iyi mi kötü mü bilmiyoruz ama 2018 yılında da herhangi bir ciddi ilişkin olmayacak. Bize sorarsan sen kariyer odaklı bir insansın. O yüzden de önce kendi hayatına tek başına kurabilmek istiyorsun. Hayatta tek başına neler yapabileceğini insanlara da göstermek istiyorsun. İşte senin yalnızlığının sebebi de bu. Zaten şu an için hayatında birini istemiyorsun. Çünkü bu ekstra bir sorumluluk ve senin daha farklı önceliklerin var. Sana kariyer hayatında ve gelecekteki aşk hayatında mutluluklar diliyoruz.

Bir küs bir barışık!

İlişki durumun epey karmaşık olacak gibi gözüküyor. Evet, eğer şu an bir ilişkin yoksa buna sahip olacaksın. Ama bu senin için biraz yorucu bir ilişki olacak gibi. Bu belki de senin henüz kendi hayatında neler yapmak istediğinle alakalı kararları alamamandandır. Kariyerini, hayatına giren çıkan insanları hep düşünüyorsun. Bu sorumluluklar sana biraz ağır geliyor. Haklısın da, zaten hayatta ne kolay ki? İşte bu psikolojik karmaşan ilişkine de epey yansıyacak. Ayrılıklar, barışmalarla geçecek 2018 senin için. Amaa hiç merak etme, sonu güzel olacak. Yalnızca 2018 yılını atlatabilirseniz ilişkin evlilikle son bulacak ❤️

Hovarda ilişkiler!

Senin zaten evlilikmiş, ciddi ilişkiymiş gibi isteklerin yok. Hatta şu an için bunlar sana baya anlamsız geliyor. Belli ki erken olduğunu düşünüyorsun. O yüzden senin ilişki anlayışın eğlence anlayışınla doğru orantılı. Yani ilişki senin için eğlence demek. Pek ciddiye alınacak bir şey olarak görmüyorsun. Hiiiç üzülme, 2018 yılı da senin için tıpkı 2017'de olduğu gibi hovarda geçecek 😂

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1556
387
374
332
307
144
128
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
scofield12

ilişkim yok dedim güzel giden ilişkin var diyor vizelerde ben de böyleydim okumadan cevaplıyordum hep

Pasif Kullanıcı

2018'de hepimiz evleniyomuşuz. Toplu nikah yapalım da ucuza gelsin.

Eski_id

Belli oldu, onedio hepimizi biribirimize yapacak..