Görüş Bildir
Haberler
Gebze Teknik Üniversitesi 433 Personel Alacak

Gebze Teknik Üniversitesi 433 Personel Alacak

Personel365.com
12.11.2014 - 14:14 Son Güncelleme: 12.11.2014 - 16:40

Resmi gazete’deki yönetmeliğe göre TÜBİTAK ile yakın işbirliği içinde olacak “Gebze Teknik Üniversitesine 306 akademik ve 127 idari personel alımı yapılacak.

Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezi’nden yapılan açıklamaya göre Erdoğan, 6562 sayılı kanun yayımlanmak üzere Başbakanlığa gönderildi.

GEBZE TEKNİK ÜNİVERSİTESİ KURULUYOR

Erdoğan’ın onayladığı kanun, Gebze Yüksek Teknoloji Enstitüsü’nün mevcut fakülte ve enstitülerini de bünyesine alacak, TÜBİTAK ile yakın işbirliği yapacak “Gebze Teknik Üniversitesi” adıyla yeni bir üniversite kurulmasını öngörüyor.

Kanuna göre üniversite, Temel Bilimler Fakültesi, Mühendislik Fakültesi, Mimarlık Fakültesi, İşletme Fakültesi, Enerji Teknolojileri Enstitüsü, Biyoteknoloji Enstitüsü, Nanoteknoloji Enstitüsü, Yer ve Deniz Bilimleri Enstitüsü, Ulaşım Teknolojileri Enstitüsü, Savunma Teknolojileri Enstitüsü, Bilişim Teknolojileri Enstitüsü, Fen Bilimleri Enstitüsü ile Sosyal Bilimler Enstitüsü’nden oluşacak.

Düzenlemenin yürürlüğe girdiği tarihte Gebze Yüksek Teknoloji Enstitüsü’nde kayıtlı bulunan öğrencilere verilecek mezuniyet belgeleri ile diplomalar, istekleri halinde enstitünün adıyla Gebze Teknik Üniversitesi tarafından verilecek.

Kaynak: http://www.personel365.com/gebze-tekn...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0