Görüş Bildir
Haberler
Game of Thrones, Türkiye'deki İnternet Sitelerinden Kaldırıldı

etiket Game of Thrones, Türkiye'deki İnternet Sitelerinden Kaldırıldı

Yayınlandığı ilk günden bu yana milyonların gönlünde taht kuran Game of Thrones, artık Türkiye'deki internet siteleri üzerinden izlenemeyecek.

İçeriğin Devamı Aşağıda

24 Nisan’da 6. sezonunu izlemeye başladığımız dünyanın en çok izlenen dizilerinden olan Game of Thrones, ülkemizdeki birçok dizi ve film sitesinden kaldırıldı. Hayranları, Game of Thrones'u bugüne kadar takip ettikleri sitelerden izlemek istediklerinde hayal kırıklığı yaşadı.

Kaldırılma nedeni telif hakları

Kaldırılma nedeni telif hakları

Game of Thrones'un söz konusu sitelerden kaldırılmasının nedeni ise dizinin Türkiye'deki telif haklarını elinde bulunduran Digiturk’ün uyarıları oldu.

Dizinin yayınlandığı sitelerden olan Dizibox, Facebook aracılığıyla şu açıklamayı yaptı:

'Önemli açıklama:  Game of Thrones isimli dizinin Türkiye'deki yayın haklarını elinde bulunduran yayıncı kuruluş tarafından, dün tarafımıza ve aynı hizmeti veren diğer tüm sitelere gönderdiği İHTAR sebebiyle bugün gün içerisinde ilgili dizi sitemizden tüm bölümleriyle birlikte tamamen maalesef ki zaruri olarak kaldırılacak olup bundan sonra da herhangi bir şekilde güncel ya da eski bölümleri hiçbir suretle eklenmeyecektir. Dizinin sevenlerinden elimizde olmayan bu durumdan ötürü özür diliyoruz.  '

(Görsel, shiftdelete.com'dan alınmıştır)

İçeriğin Devamı Aşağıda

Peki Game of Thrones'u nasıl izleyeceğiz?

Peki Game of Thrones'u nasıl izleyeceğiz?

Dizi geçen yıl 14.4 milyon korsan indirme rakamıyla bir rekora imza atmıştı.

Digiturk'ün bu hamlesiyle birlikte artık Türkiye'de dizi sitelerinin Game of Thrones'un eski ve yeni bölümlerini yayınlaması mümkün görünmüyor.  Bu durumda ülkemizdeki GOT hayranları diziyi Digiturk üzerinden takip edebilecek.

Dizinin 6. sezon bölümleri platform üzerinden her pazartesi 23:00'da yayınlanıyor. Ayrıca Digiturk'ün 'Dilediğin Zaman' ve 'Dilediğin Yerde' uygulamalarıyla da izlenebiliyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4243
1543
609
148
133
117
60
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
demirbilek

Torrent sitelerinden nasıl kaldıracaksın sayın aqdum paragöz digitürkü

Tuğberk K

aha bug buldun :D

dora the explorer

ah CNBC-E gitmeyecektin, elin TLC'sine satmayacaktın. neden yaparsın anlamam ki :/ ekonomi programlarını bile özledim, kaç senedir alıştırdın bizi kaliteli d... Devamını Gör

Aytek Muhtemel

digiturk bunu yaparak game of thorones u internetten izleyen kesimin onlardan üyelik alarak izleyemeye devam edeceğini düşünmemiştir heralde :))