Görüş Bildir
Haberler
Galatasaraylı Feghouli’den Fenerli Mesut Özil'e Olay Yaratan Sözler! Derbi Öncesi Tartışma...

Galatasaraylı Feghouli’den Fenerli Mesut Özil'e Olay Yaratan Sözler! Derbi Öncesi Tartışma...

GNS
15.11.2021 - 21:06

Galatasaray'ın yıldız futbolcularından Sofiane Feghuli, Fenerbahçeli Yılmaz Özil hakkında sert açıklamalarda bulundu. Galatasaray-Fenerbahçe derbisi öncesi Feghouli'den gelen bu sözler üzerine ortamın gerildiği hissedildi. Süper Lig'de zirveye oturmak isteyen iki ezeli rakip takım 3 puan için karşı karşıya gelecekken futbolcular arasında yapılan açıklama herkesi şaşırttı. İşte Feghouli'nin Mesut Özil açıklaması...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Süper Lig'de 13.haftaya girerken Galatasaray-Fenerbahçe derbisi futbolseverler tarafından sabırsızlıkla bekleniyor. İki ezeli rakip arasında geçecek karşılaşma öncesi sarı kırmızılı takımın yıldız futbolcusu Sofiane Feghouli'nin Mesut Özil açıklamaları olay oldu. İşte detaylar...

Mesut Özil'den Nefret Ediyorum

Mesut Özil'den Nefret Ediyorum

Süper Lig'in 13. haftası Galatasaray-Fenerbahçe derbisine sahne olacak. İki takımda da hazırlık çalışmaları devam ediyor.

 Maç öncesinde sarı-kırmızılıların deneyimli oyuncusu Sofiane Feghouli'den sert bir açıklama geldi. Cezayirli oyuncu, ülkesine yaptığı açıklamada Almanya'ya elendikleri maçtan sonra Mesut Özil'den nefret ettiğini belirtti.

Uzatmalarda Hayatımızı Kararttı

Uzatmalarda Hayatımızı Kararttı

Feghouli açıklamalarında, 'Maçın normal süresini 0-0 bitirmiştik. Uzatmanın hemen başında bir gol attılar. Ancak biz cevap vereceğimize inanıyorduk. İnancımızı kaybetmemiştik. Ancak uzatmalar biterken Mesut'un attığı gol, hayatımızı kararttı. O an Mesut, dünyada en nefret ettiğim insan oldu. Gerçi sonra benim asistimle bir gol attık. İş işten geçmişti. Hala düşünürüm. O dönemde Almanya'yı elesek dünya şampiyonu olur muyduk diye… Bence olurduk çünkü o Almanya yarı finalde Brezilya'ya 7 gol attı. Bize 90 dakikada bir tane bile atamamıştı. Mesut Özil'den nefret ediyorum.' ifadelerini kullandı.

Bu İçerikler De İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Muhammet Basri

Bunları İzleyenin kendine saygısı yoktur