Görüş Bildir
Haberler
Galatasaray'ın Yeni Sponsorluk Anlaşması! Milyon Dolarlık Sözleşme...

Galatasaray'ın Yeni Sponsorluk Anlaşması! Milyon Dolarlık Sözleşme...

GNS
02.11.2021 - 21:40

Süper Lig'in dört büyüklerinden Galatasaray yeni bir sponsorluk anlaşmasına imza attı. Doğan Online bünyesinde yer alan D Elektronik Şans Oyunları ve Yayıncılık A.Ş.'nin sahibi olduğu Nesine.com ile 2 yıl sürecek bir sözleşme imzalayan Galatasaray yönetimi sponsorluktan kazanacak. Galatasaray ve Nesine.com'un yaptıkları sponsorluk anlaşmasının değerinin 1 milyar 32 milyon 380 bin TL değerinde olduğu öğrenildi. Detayları haberimizde sizin için derledik...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Galatasaray ve Nesine.com sponsorluk anlaşmalarına bir yenisini daha ekledi. A Takımı için formaların sırt sponsorluğu konusunda 2 yıllık sözleşme imzalayan şirketler, sponsorluk haberini stadyumda gerçekleşen basın toplantısında duyurdu.

1 Milyar 32 Milyon 380 Bin TL'lik Sponsorluk Anlaşması

1 Milyar 32 Milyon 380 Bin TL'lik Sponsorluk Anlaşması

Nesine.com CEO'su Halit Gülbakanoğlu ile Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Rezan Epözdemir'in hazır bulunduğu basın toplantısında ilk sözü Epözdemir aldı. Göreve geldiklerinden bu yana sponsorluklara çok önem verdiklerinin altını çizen Epözdemir '1 milyar 32 milyon 380 bin TL'lik sponsorluk anlaşmasına imza attık.' dedi.

Rezan Epözdemir sözlerine şöyle devam etti:

'Nesine.com ile geçen sezon da işbirliğimiz vardı ve çok da mutlu olduk bu anlaşmadan dolayı. Şimdi de forma sırt sponsorluğumuzu yapıyoruz. Kendi sektöründe öncü olan bir grupla, Galatasaray'ın yan yana gelmesinden dolayı mutluyuz. İşbirliğimizin önümüzdeki dönemde artarak devam edeceğini düşünüyorum. Bu işbirliği çerçevesinde bir eşya piyangosu da yapacağız. Burada 4 milyon TL değerinde bir çekiliş yapacağız. Önümüzdeki süreçte bunu duyuracağız. Bütün taraftarlarımızı bu etkinliğe davet edeceğiz”

Galatasaray'la Anlaşma Yapmak Bizi Mutlu Ediyor

Galatasaray'la Anlaşma Yapmak Bizi Mutlu Ediyor

Galatasaray gibi güzide bir kulüple sponsorluk anlaşması yapmak bizi mutlu ediyor” diyen Nesine.com CEO'su Halit Gülbakanoğlu, “2015 yılından bu yana Galatasaray markasıyla, Nesine.com olarak farklı anlaşmalarda bir araya gelme fırsatı bulduk. Bunu büyütüyor olmak bizi memnun ediyor. Geçtiğimiz dönemde formanın kol sponsoruyduk, şimdi de sırt sponsoru olacağız. Bu durumu takım arkadaşlığı gibi görüyoruz. Sponsorluklar uzun soluklu olduğunda fayda sağlıyor. O nedenle şimdi minimum 2 yıllık başladık ve daha da devam edeceğini düşünüyorum. Biz Nesine.com olarak spordan para kazanıyoruz ve bu nedenle kulüp ve branş fark etmeksizin desteğimizi sürdürmek istiyoruz. Fenerbahçe, Galatasaray ve EuroLeague gibi sponsorluklar dışında alt liglerdeki takımlarla da işbirliği yapıyoruz” diye konuştu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın