Görüş Bildir
Haberler
Formunu Aşka Borçlu! Defne Samyeli’nin Yeni Aşkı Kim?

Formunu Aşka Borçlu! Defne Samyeli’nin Yeni Aşkı Kim?

dila bahar
23.10.2021 - 19:24

Formu ile gündemde olan oyuncu ve manken Defne Samyeli, uzun süren yalnızlığından sonra eski aşkı Serdar Bilgili’ye geri döndü. Yeniden bir araya geldiklerini duyanlar şaşkınlık içerisinde. Son zamanlarda Cem Yılmaz ile olan ayrılığı ve Mustafa Sandal ile davasıyla konuşulan Defne Samyeli, şimdide eski sevgilisiyle barışması ile gündemde. İşte haberin detayları…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cem Yılmaz'la hem sevgili olması hem de ayrılması çok konuşulan Defne Samyeli, Cem Yılmaz ile ayrılığının ardından yeni bir aşka yelken açtı, fakat Samyeli'nin yeni aşkı tanıdık çıktı. İşte Defne Samyeli’nin ‘Yeni Aşkı’.

Eski Sevgilisi İle Barıştı

Eski Sevgilisi İle Barıştı

Hürriyet'ten Orkun Ün'ün haberine göre; Defne Samyeli ve Serdar Bilgili bir yıl süren ayrılıklarının ardından tekrar birlikte olma kararı aldılar. Defne Samyeli'nin bu ilişkisine kızları Deren ve Derin'in de onay verdiği söylentiler arasında.

Formunu Bunlara Borçlu!

Formunu Bunlara Borçlu!

48 yaşında olan oyuncu Defne Samyeli, sağlığı ve formu için uyguladıklarını ve yediklerini açıkladı. Samyeli haftanın bir günü karabuğday detoksu uyguluyor. Maydanoz ve dereotunu sofrasından eksik etmiyor. Yüzü için avakado, Türk kahvesi ve bal karışımından maske yapıyor. Zeytinyağı ile toz şekeri karıştırıp ellerine, dirseklerine sürüyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın