Görüş Bildir
Haberler
FIFA 22'de Premier League'ın Ayın Oyuncu Adayları Belli Oldu: Listede Ronaldo da Var!

FIFA 22'de Premier League'ın Ayın Oyuncu Adayları Belli Oldu: Listede Ronaldo da Var!

Burak Kaya
30.09.2021 - 16:34

Sevilen futbol oyunu FIFA 22, Premier League'te ayın oyuncusu adaylarını açıkladı. Listede birçok yıldız oyuncu bulunuyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Oyuncular belirlendi.

Her ay PL'nin en iyi oyuncusu belli oluyor. En iyi oyuncu seçilen futbolcu, FIFA 22'ye özel bir kartı ile ekleniyor. Bu ayın listesinde ise oldukça tanıdık isimler bulunuyor.

United ile birlikte şovuna devam eden Ronaldo, listenin en dikkat çekici adayı. FIFA 22'de de oldukça etkili bir oyuncu olan Ronaldo, alacağı bir özel kart ile birlikte oyunun en dikkat çekici oyuncusu olabilir. Olası bir 90 üstü hıza sahip olan Ronaldo'nun özel kartı, FIFA'nın en önemli oyuncusu olabilir.

Salah da listede bulunuyor.

Salah da listede bulunuyor.

Liverpool ile oldukça iyi bir şekilde lige giriş yapan Salah, FIFA 22'de zayıf ayağından dolayı kullanılamıyor. Listenin 2 defans oyuncusu Rudiger ve Cancelo, olası bir özel kartları ile birlikte oyunun en iyi defans oyuncularından olabilir.

Sarr ve Maximin ise hızları ile birlikte oldukça dikkat çekiyor. Bu iki oyuncu da özel bir kart almaları durumunda PL ligi kadrolarında kendilerine yer bulabilir.

Sonuç merakla bekleniyor.

6 oyuncudan hangisinin FIFA 22'ye özel kartı ile birlikte geleceği ise bir hayli merak konusu. Oylamanın bir süre daha devam etmesi ve en geç Ekim ayının 2. haftasında oyunculara açıklanması bekleniyor.

Peki sizin en favori oyuncunuz kim?

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın