Görüş Bildir
Haberler
Feyyaz Yiğit Paylaştı: Exxen'in Pöpüler Dizisi ''Gibi'' 2. Sezonu Geliyor!

Feyyaz Yiğit Paylaştı: Exxen'in Pöpüler Dizisi ''Gibi'' 2. Sezonu Geliyor!

Exxen'in popüler dizisi Gibi, 2. sezon ile ekranlara geliyor. Dizinin senaristi ve başrol oyuncusu Feyyaz Yiğit, Gibi'nin 2. sezon afişini 'Gerçekten çok yakında' notuyla paylaştı. Heyecanla beklenen yeni sezonda neler olacağı da şimiden merak edilmeye başlandı. Feyyaz Yiğit'in paylaşımı sonrası izleyici mutlu oldu. İşte Feyyaz Yiğit'in sosyal medya üzerinden paylaştığı dizi afişi...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Büyük bir hayran kitlesine sahip olan, yapımcılığını Özcanlar Yapım Sarayı’nın üstlendiği, yönetmenliğini Ömer Sinir’in, senaristliğini Feyyaz Yiğit ve Aziz Kedi’nin yaptığı başrollerini ise Feyyaz Yiğit ve Kıvanç Kılınç’ın paylaştığı Gibi dizisi 2. sezonuyla hayranlarıyla buluşacak.

Feyyaz Yiğit'in Paylaştığı Dizi Afişi

Feyyaz Yiğit'in Paylaştığı Dizi Afişi

Gibi'de Kıvanç Kılınç ile birlikte başrolü paylaşan Feyyaz Yiğit, sosyal medya hesabından 2. sezon afişini paylaştı. 'Gibi 2. sezon gerçekten çok yakında. Cidden' notunu yazdı. Gibi'nin 2. sezonuyla Aralık ayı sonunda Exxen'de yayınlanmaya başlayacak.

Gibi Dizisi Konusu

Gibi Dizisi Konusu

Gibi dizisi kısa skeçlerden meydana gelmektedir. İki ismin ön plana çıktığı dizide izleyeni güldürmek hedefleniyor. Öte yandan skeçlerde yer alan oyuncular da dikkat çekiyor. Feyyaz Yiğit ve Kıvanç Kılınç, Gibi dizisinde göze çarpıyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
22
10
5
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Abuz kada

İzlemeyen varsa kesin izlesin. Özellikle ilk bölüm efsane...