Görüş Bildir
Haberler
Fenomen Dizi Squid Game İle İlgili O Ayrıntıyı Çok Az Kişi Fark Etti! Sonu Baştan Belliymiş...

Fenomen Dizi Squid Game İle İlgili O Ayrıntıyı Çok Az Kişi Fark Etti! Sonu Baştan Belliymiş...

Müge Kakşi
26.10.2021 - 00:15

Netflix platformunda yayınlanan birçok dizi sosyal medyanın gündemine oturuyor. Bu dizilerden biri ise Güney Kore yapımı Squid Game dizisi. Yayınlandığı günden itibaren çok konuşulan ve kısa sürede popüler hale gelen dizinin yeşil eşofmanları ve beyaz spor ayakkabıları satış rekoru kırarken diziyle ilgili ayrıntılar da merak ediliyor. Dizi de dikkat çeken şeylerden biri de başından sonunun belli olması oldu. Ancak bunu çok az kişi fark etmiş. İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Squid Game'de Olay Ayrıntı

Squid Game'de Olay Ayrıntı

Güney Kore yapımı Squid Game, dizi içerisindeki birçok mesajıyla aslında dizinin sonunu başından izleyiciye göstermiş.

Ancak çok az kişi bunun farkında. Haber spoiler içerir.

Tüm dünyada kısa süre içerisinde milyonlarca kişi tarafından izlenen Squid Game, son zamanların en popüler yapımları arasında bulunuyor.

Squid Game’in yeşil eşofmanı ve beyaz ayakkabıları satış rekorları kırarken, dizide oynanan oyunlar da giderek popüler hale geldi.

Squid Game’in finalinde 001 numarayı canlandıran Oh Il-nam karakterinin, yarışmanın kurucularından biri olarak kılık değiştirdiği ve oyuna sadece eğlence için girdiği ortaya çıkıyor.

Ancak diziyi dikkatli bir şekilde izleyenler, bu sürprizi daha ilk bölümde anladıklarını ifade etti.

Diziyi izleyen dikkatli izleyiciler, 001 numaralı karakterin ilk bölümdeki “Yeşil Işık, Kırmızı Işık” oyununda aslında bir oyuncu olmadığını fark ettiklerini söyledi.

“Yeşil Işık, Kırmızı Işık” oyununda, bir robot arkasını döndüğünde hareket eden herkesi vurmaya programlı. Robot bunu hareket sensörü kullanarak yapıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ancak, robot arkasını döndüğünde 001 numarayı sensör görmüyor ve hareket etmesine rağmen robot ona zarar vermiyor.

Bu robot için herkes bir hedef olsa da 001 numara asla hedef haline gelmiyor. Üstelik robotun insanları vurduğunu gören yarışmacılara cesaret verebilmek için, oyunun devamlılığını sağlayan kişi yine 001 numaralı oyuncu oluyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
10
4
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
KürŞad

"Sonu baştan belli oldu." denemez, dizi o ihtiyara verdiği numarayla ve biçtiği rolle yalnızca sıradan bir karakter olmadığını veriyor; sonunu izleyip de "ba... Devamını Gör