
Galatasaray'ın şampiyonluğunun ardından Samandıra Tesisleri'ne giden bir grup Fenerbahçe taraftarı istifa pankartı açtı.
- Çevik kuvvet Fenerbahçeli futbolcuları korumak için taraftarlara biber gazı kullanıyor.
Spor Toto Süper Lig'de 2014/2015 şampiyonunun Galatasaray olmasının ardından Fenerbahçeli taraftarlar büyük bir yıkım yaşadı. Başakşehir ile 2-2 berabere kalan sarı-lacivertli ekipte şampiyonluk ihtimalinin kalmamasının ardından protestolar da yükselmeye başladı.
Samandıra Tesisleri'ne giden yaklaşık 500 kişilik taraftar grubu 'İstifa' pankartı açarak yönetimi protesto etti. Fenerbahçeli taraftarlar ayrıca 'Fenerbahçe her şeyimiz bir adama yenilmeyiz' pankartı da açtı. Takım otobüsünün Samandıra'ya ulaşmasıyla protesto sesleri yükselirken taraftarlar meşaleleri takım otobüsüne fırlattı.
Bu gelişmelerin ardından Samandıra'daki güvenlik önlemleri arttırıldı.
Fenerbahçe takım otobüsüne Samandıra'da meşale ve taşlarla yapılan saldırı






Yorum Yazın
Her zaman Kazanılmaz son 2 hafta'ya kadar yarışmayı bırakmadı ben tebrık ediyorum fenevbahceyi... ⭐️⭐️⭐️⭐️ YILDIZ GÜZEL BİR DUYGU YAŞAMIYAN BİLMEZ ⭐️⭐️⭐️⭐️ AMA ⭐️... Devamını Gör
Fenerbahçe taraftarı tecavüzcüsüne aşık resmen, "Ama yol yaptılar" diyen hükümet yandaşlarından hiç bir farkları yok, Tesisleşme dışında hiç bir faydası olma... Devamını Gör
Bravo toplumsal çözümlemeci koala. Hiç bir faydası yok derken ne gibi faydasızlıklardan bahsediyosun biraz açıklar mısın?
hangi grup bunlar gfb dimi???