Görüş Bildir
Haberler
Fenerbahçe'nin Eski Futbolcusu Dalian Atkinson Şok Tabancasıyla Öldürüldü

Fenerbahçe'nin Eski Futbolcusu Dalian Atkinson Şok Tabancasıyla Öldürüldü

Enver K.
15.08.2016 - 14:38 Son Güncelleme: 15.08.2016 - 14:51

Eski Fenerbahçeli futbolcu Dalian Atkinson, İngiltere'nin Telford kentinde polis tarafından şok tabancasıyla öldürüldü.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Fenerbahçe'de 1995-1996 sezonunda forma giyen İngiliz futbolcu Dalian Atkinson, polisin şok cihazıyla müdahale etmesinin ardından yaşamını yitirdi.

West Mercia Polis Departmanı'ndan, isim verilmeksizin yapılan açıklamaya göre, güvenlik endişesiyle saat 01.30'da Telford kentinden gelen ihbar sonrası ekipler olay yerine gitti ve 48 yaşındaki bir erkeğe, şok cihazıyla müdahale edildi. Olay sonrasında adamın hastaneye götürüldüğü ancak yapılan müdahaleye rağmen saat 03.00 civarında öldüğü ifade edildi. Polisin şok cihazını neden kullandığı hakkında ise bilgi verilmedi.

Ölüm haberi sonrası Fenerbahçe Kulübü, Twitter'daki hesabından, eski futbolcularının resmini paylaşarak ailesi ve sevenlerine başsağlığı diledi.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

'Fenerbahçe'mizde de bir dönem forma giyen İngiliz futbolcu Dalian Atkinson'ın, İngiltere'de polisle girdiği bir münakaşa neticesinde, elektrikli şok aletiyle yaşamını yitirdiğini büyük bir üzüntüyle öğrendik. Fenerbahçe forması giydiği yıllarda (1995-1996 sezonu) bir lig maçında Galatasaray'a 3 gol birden atmasıyla hafızalarımıza kazınan Dalian Atkinson'a tanrıdan rahmet, ailesi, yakınları ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz.'

İngiliz basını ise polisin, kendisiyle tartışan Dalian Atkinson'dan korunmak için şok tabancasını kullandığını öne sürdü. Elektriğin etkisiyle yere yığılan eski futbolcunun, kalp krizi nedeniyle yaşamını yitirdiği paylaşıldı.

Aston Villa forması altında 1991-1995 yıllarında 85 maçta 23 gol atan Atkinson, Fenerbahçe'ye transfer olmuş, 1995-1996 sezonunda sarı-lacivertli ekip ile 21 maça çıkıp 10 kez fileleri havalandırmıştı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İngiliz futbolcu, 22 Ekim'de Kadiköy'de Galatasaray'a attığı 3 golle Galatasaray'a karşı 'hat trick' yapan Fenerbahçeli tek yabancı oyuncu olma özelliğini taşıyordu.

Sosyal medyada Atkinson paylaşımları

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
73
30
23
2
2
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?