Görüş Bildir
Haberler
Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'in oğlu Karan’dan Herkesi Şaşkına Çeviren Cevap

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'in oğlu Karan’dan Herkesi Şaşkına Çeviren Cevap

Hacer Tonay
08.12.2021 - 12:33

Geçtiğimiz akşam bir mekandan çıkarken görüntülenen Burak Özçivit ve Fahriye Evcen çifti basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Çift mekana oğulları Karan ile birlikte gitmişlerdi. Muhabirlerin ilgi odağı olan sevimli Karan Özçivit’in ise sorulan sorular verdiği cevaplar adeta kahkahalara boğdu. İşte ünlü çift ve Karan’ın sevimli halleri ve çok şaşırtan o cevabı…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Etilerde bir mekandan oğulları Karan ile birlikte çıkarken görüntülenen Burak Özçivit ve Fahriye Evcen çifti ile basın mensupları arasında keyifli bir muhabbet yaşandı. 2017 yılında nikah masasına oturan ve evliliklerinden bir çocukları dünyaya gelen Burak Özçivit ile Fahriye Evcen çifti, bir mekanda yemek yedikten sonra çıkışta basın mensuplarıyla sohbet eden çiftin oğulları sempatik halleriyle dikkatleri üzerine topladı. Karan Özçivit ise basın mensuplarının 'En çok anneni mi babanı mı seviyorsun?' sorusuna 'Mikrofonu' diyerek cevap vermesi herkesi kahkaha boğdu.

Karan’ın Cevabı Kahkahaya Boğdu

Karan’ın Cevabı Kahkahaya Boğdu

Burak Özçivit, gazetecilerin sorularına yanıt vereceği esnada mikrofonlara ilgi gösteren Karan Özçivit, basın mensuplarının 'En çok anneni mi babanı mı seviyorsun' sorusuna mikrofon diyerek karşılık verdi. Herkesi kahkahaya boğulduğu anlarda konuşan Özçivit çifti ise 'Aferin oğlum, doğru öğretmişiz' ifadelerini kullandı.

"Dizideki Sahnelerin Konuşulması Bizi Mutlu Ediyor"

"Dizideki Sahnelerin Konuşulması Bizi Mutlu Ediyor"

Oyuncu Barış Arduç'la başrollerini paylaştığı 'Alparslan Büyük Selçuklu' dizisi hakkında konuşan Evcen, 'Birçok sahnemiz çok konuşuluyor. Tarihimizde olan şeyler... Konuşulması bizi mutlu ediyor. Karan'da sete geliyor. Özlüyorum... O da ilk başta adapte olamadı ama setimizde çok rahat o yüzden uyum sağladık' dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
2
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Seçil

yakında trt çocukda oynar aferin oğlıma