Görüş Bildir
Haberler
Fahriye Evcen Deri Kombini Çok Beğenildi! Fahriye Evcen'in Fotoğrafına Sosyal Medyadan Yorum Yağdı!

Fahriye Evcen Deri Kombini Çok Beğenildi! Fahriye Evcen'in Fotoğrafına Sosyal Medyadan Yorum Yağdı!

Burak Özçivit ile evlenmiş olan ve evliliğinden bir çocuğu olan genç oyuncu Fahriye Evcen, sosyal medyayı aktif kullanan isimlerden biri. Fahriye Evcen sosyal medyada yaptığı yeni paylaşımıyla takipçilerinin beğenisini topladı. Fahriye Evcen'in deri kombini sosyal medyada büyük  ilgi topladı. Güzelliği ile dikkat çeken Fahriye Evcen yaptığı son paylaşımla büyük ilgi topladı. Fahriye Evcen'in hayranları Evcen'in sosyal medya paylaşımına yorum ve beğeni yaptı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kuruluş Osman'ın başrolü Burak Özçivit ve Fahriye Evcen 2013 yılında 'Çalıkuşu' dizisinde tanışmış ve arkadaşlıkları zamanla aşka dönüşmüş, ikili bu arkadaşlığı evlilik ile taçlandırmıştı. 2017 yılında nikah masasına oturan çift oğulları Karan'ı 2019 yılında kucağına almıştı. Yeni dizisinin yanı sıra reklam anlaşmaları ile de dikkat çeken Evcen'in özellikle oğlu Karan Özçivit ile oynadığı reklam filmi büyük ilgi toplamıştı.

Son Paylaşımı Büyük Beğeni Topladı!

Son Paylaşımı Büyük Beğeni Topladı!

Fahriye Evcen, sosyal medyayı en aktif ünlülerden biri. Güzel oyuncu Fahriye Evcen yeni paylaşımları büyük beğeni topladı. Evcen'in deri kombini sosyal medyada ilgi odağı oldu. Güzelliği ile dikkat çeken oyuncunun fotoğraflarına takipçileri beğeni ve yorum yağdırdı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın