Görüş Bildir
Haberler
Fahriye Evcen Çantasının Fiyatıyla Şok Etti!

Fahriye Evcen Çantasının Fiyatıyla Şok Etti!

GNS
22.10.2021 - 19:21

Oğlu Karan doğduktan sonra kendi büyütmek istediği için ekranlardan uzak duran Fahriye Evcen, geçtiğimiz günlerde ailesi ile objektiflere takıldı. Eşi Burak Özçivit ve oğluyla birlikte alışverişe çıkan oyuncunun kıyafetleri ve çantası ile beğenileri topladı. Tarzını beğenen hayranların Evcen’in üstündekileri araştırması sonucu fiyatları da ortaya çıktı. Fahriye Evcen’in elinde görülen çantanın fiyatı ise görenlerin dudaklarını uçuklattı. İşte Fahriye Evcen’in çantasının fiyatı…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Birlikte başrol oynadıkları Çalıkuşu dizi setinde başlayan Fahriye Evcen-Burak Özçivit aşkı, sonrasında evlenmeleri ve çocuk sahibi olmalarıyla ileri boyutlara taşınmıştı. Aile yaşantılarını kameralardan uzak ve kendi hallerinde yaşayan çiftin mutlu halleri örnek olarak gösterilmişti. Geçtiğimiz günlerde birlikte alışverişe çıkan Evcen ve ailesi kameralara yakalandı. Fahriye Evcen’in taktığı çantanın fiyatı ise olay oldu.

Fiyatı Görenin Ağzı Açık Kaldı

Fiyatı Görenin Ağzı Açık Kaldı

Günlük tarzıyla dikkat çeken Evcen, açık renk pantolon ve kazakla yaptığı kombinini yine aynı renklerde bir çanta ile tamamladı. Evcen'in kullandığı çantanın 36 bin 200 TL olduğu öğrenildi. Alışveriş merkezinde görüntülenen Fahriye Evcen'in çantasının fiyatı dudak uçuklattı.

Uyanış Büyük Selçuklu İle Geri Dönüyor

Uyanış Büyük Selçuklu İle Geri Dönüyor

Fahriye Evcen TRT ekranlarında yayınlanan Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin devamı niteliğinde Alparslan: Büyük Selçuklu dizisinin kadrosunda yer alıyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın