Görüş Bildir
Haberler
Facebook, Meerkat'ı Satın Alabilir

Facebook, Meerkat'ı Satın Alabilir

Ulaş
02.05.2015 - 13:29
İçeriğin Devamı Aşağıda

Twitter'ın Periscope'u satın alması sonrası, şimdi de Facebook'un Meerkat'ı satın alabileceğine yönelik iddialar geldi.

Sosyal medya arenası son zamanlarda tekrar hareketlenmeye başladı. Sürekli yeni girişim ve fikirler ile birlikte yeni ürünler ve uygulamalar ortaya çıkıyor.

Bu tip yeni girişimlere gözlerini diken büyük markalar ise, değerli buldukları girişimleri satın alarak daha büyük yatırımlar ile geliştiriyorlar.

Örneğin canlı yayın uygulaması girişimi Periscope 'u satın alan Twitter , henüz bu girişimden büyük gelirler elde edememesine karşın, Periscope hızla gelişmeye devam ediyor.

Periscope'un en büyük rakibi olan Meerkat ise yüzbinlerce üyesi ile gelişimini sürdürüyor. Meerkat , hatırlayacağınız gibi son olarak Android cihazlar için beta olarak yayınlanmıştı.

Facebook, bu alanda Twitter ile rekabet etmek istiyor

Bugün ise Meerkat cephesinde bir hareketlilik oldu. İddialara göre Twitter ile bu alanda rekabet etmeyi amaçlayan Facebook , Meerkat 'ı satın almak istiyor.

Facebook 'un şimdilik bu alanda çalışması olmadığı biliniyor. Fakat sıfırdan bir canlı yayın uygulaması geliştirip başarıya ulaştırmak gereksiz enerji, para ve zaman kaybı yaratabileceğinden, halihazırda var olan bir uygulamayı geliştirmek daha cazip geliyor.

Şimdilik Facebook ya da Meerkat , herhangi bir görüşmenin yapılıp yapılmadığı hakkında yapacağı açıklama merakla bekleniyor.

Ne olursa olsun böyle bir satın almanın, Periscope ve Twitter cephesinde işleri zorlaştırabileceği de çok açık.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0