Görüş Bildir
Haberler
Facebook, Kurumsal Sayfaları Derecelendirmeye Başlıyor

Facebook, Kurumsal Sayfaları Derecelendirmeye Başlıyor

Batuhan
06.08.2015 - 13:16
İçeriğin Devamı Aşağıda

Facebook, müşterilerin şikayetlerine ve sorularına hızlı cevap veren kurumsal sayfaları öne çıkaracağını açıkladı.

Facebook pek çok kurum için müşteri ilişkilerinin merkezine oturmuş durumda. Müşterileriyle Facebook’ta buluşan kurumlar ürünlerini Facebook üzerinden tanıtıyor, duyurularını Facebook üzerinden yapıyor, şikayetleri Facebook üzerinden alıyor. Kısacası Facebook, kurumların en önemli pazarlama ve iletişim enstrümanlarından birine dönüştü.

Ancak Facebook’ta kurumsal sayfaları yönetmek, müşterilerin taleplerine hızlı cevap vermek çok kolay iş değil ve çok firma bu konuda sınıfta kalarak kullanıcılarını, müşterilerini mağdur edebiliyor.

Facebook bugün yeni duyurduğu bir özellik sayesinde, müşterilerine hızlı cevap veren kurumsal sayfaları öne çıkaracağını duyurdu. Bunun için, kurumsal sayfaların gelen talepleri cevaplandırma hızı sürekli ölçülecek ve bu ölçüm kurumun sayfasında kullanıcıya gösterilecek. Kullanıcılarından gelen mesajlara beş dakika içinde cevap veren firmaların sayfasında “Mesajlara çok hızlı cevap veriliyor,” ibaresi yer alacak. Böylece kullanıcılar yani söz konusu kurumun/firmanın müşterisi, Facebook sayfasında sorunlarına çözüm bulup bulamayacağını en başından görebilecek.

Elbette, Facebook sayfalarına önem gösteren, sayfayı yönetmesi ve takip etmesi için çalışanlar barındıran firmalar ile “olmuş bulunsun” diye bir Facebook sayfası hazırlayıp bir daha sayfayı kontrol etmeyen firmalar arasındaki fark da böylece açıkça görülecek. Kısacası, Facebook artık onun üzerinden iş yapan ve Facebook üzerindeki iletişime önem gösteren kurumları destekleyecek.

TechInside

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0