Görüş Bildir
Haberler
Ezber Bozan Tatil Anlayışı: Villa Kiralama ile Lüks ve Özel Bir Tatilin Keyfini Çıkaracaksınız!

Ezber Bozan Tatil Anlayışı: Villa Kiralama ile Lüks ve Özel Bir Tatilin Keyfini Çıkaracaksınız!

Akdeniz ve Ege kıyılarında yeni bir trend, özgürce bir tatil şekli: Villa kiralama

Akdeniz ve Ege kıyılarında yeni bir trend, özgürce bir tatil şekli: Villa kiralama

Akdeniz ve Ege kıyıları, dünyaca ünlü plajları, doğal güzellikleri, manzaraları ve kültürel zenginliklerinin olmasının yanı sıra birçok turistik kasaba ve tesislerle doludur. İklim olarak da Türkiye’nin en sıcak bölgeleri olduğu için tatil denince akla ilk olarak bu bölgeler gelir. Uzun yıllardır turizmin gelişmesi ile beraber pansiyon otel, motel, tatil köyleri ve ultra lüks otellerin yanı sıra artık başka bir tatil alternatif de gelişmeye başlamıştır. Bölgede tatil amaçlı yapılan lüks kiralık villalar, turistlerin hizmetine açılmakta ve insanlar tatillerini bu villalarda özgür, serbest ve rahat bir şekilde villa kiralama yaparak geçirmektedir. Her yıl başka bir bölgeden villa kiralamak sizlere özgür bir tatil şekli sunar. Ayrıca tamamen sizlere ait olan bu villalarda özgürce davranabilir, havuza girebilir, güneşlenebilirsiniz. Aileniz ve sevdiklerinizle adeta evinizde gibi rahat bir tatil geçirebilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

En popüler villa kiralama bölgesi: Kalkan kiralık villaları

En popüler villa kiralama bölgesi: Kalkan kiralık villaları

Kalkan, Antalya’nın Kaş ilçesine bağlı küçük bir tatil beldesidir. Türkiye’de kiralık villa sektörünün başladığı ilk bölgelerdendir. Manzaraları ile ünlü beldede, İngiliz turistlerin 90’lı yıllarda başlatmış oldukları kiralık villa furyasına, daha sonraları yerli firmalarda  dahil olmuş, ülke içinde de bu bölgenin ünü artarak popüler hale gelmiştir. Ayrıca lokasyon olarak ulaşılması zor ancak, merkezi bir konumda olan Kalkan’ın yakın çevresinde şunlar bulunmaktadır. Doğusunda Kaş ve Demre, batısında ise Fethiye, Ölüdeniz, Göcek, Dalyan gibi büyük turizm bölgeleri mevcuttur. Buraları günübirlik ziyaret etmek mümkündür. Ayrıca Patara Plajı (13 km), Kaputaş Plajı (7 km),  Saklıkent Kanyonu (35 km) gibi dünyaca ünlü doğal güzellikler bu bölgenin çevresindedir. Bunların yanı sıra kültürel zenginlikler açısında  bölge adeta bir maden gibidir.  Patara Antik Kenti (12 km), Xanthos ve Letoon antik kenti (13-16 km), Tlos Antik kenti (40 km), Antiphellos (Kaş) Antik kenti (27 km) gibi dünyaca ünlü ve bazıları Unesco tarafından korumaya alınan antik şehirlerin ortasındadır. Coğrafi olarak bir çanak şeklinde yamaçları olan ve bu yamaçların her yerinden de görünen muhteşem Akdeniz manzarası bu bölgeyi adeta bir kiralık villa cennetine çevirmiştir. Sizi adeta dinlendiren ve sakinleştiren bu doyumsuz bir manzaraya karşı tatil yapmanın mekanı Kalkan’dır. Bu muhteşem hissi yaşamak ve tatmak için mutlaka tatilinizi Kalkan’da geçirmenizi tavsiye ederiz.

Eğlence ve tatil birleşimi: Fethiye kiralık villa

Eğlence ve tatil birleşimi: Fethiye kiralık villa

Türkiye’nin en eski ve ünlü bölgelerinden Muğla iline bağlı Fethiye ilçesi de, villa tatili için birçok avantaja sahip bir bölgedir. Her mahallesi ayrı bir merkez olan Fethiye’de sıkılmak için hiç zamanınız olmayacak. Her türlü su sporları ve Yamaç Paraşütü gibi doğa sporları bulunan bölgede ayrıca birçok eğlence yeri de mevcuttur. Fethiye merkez, Hisarönü ve Ölüdeniz’de bulunan bu eğlence mekanları tatilinize ayrı bir renk katacaktır. İçerisinde her biri ayrı ayrı ünlü olan Kayaköy, Ölüdeniz, Çalış, Paspatur, Ovacık, Faralya, Kabak, Kirme, Hisarönü gibi bir çok turizm bölgesini barındırır. Yıllar geçtikçe büyümüş ancak turistik özelliğini kaybetmemiş ender yerlerden biridir. Kabak koyu, Kelebekleri Vadisi gibi muhteşem koyları, Çalış, Kıdrak, Belcekız gibi plajları ile beraber muhteşem manzaralara da sahip bölge adete bir turizm cennetidir. Bu bölgede kiralayacağınız özel villalarda, havuz keyfinin yanı sıra bölgenin de keyfini çıkarabilirsiniz. Fethiye kiralık villa seçenekleri mutlaka denenmesi gereken en önemli seçeneklerden biridir.

Villa kiralama hakkında bilmeniz gereken şeyler

Villa kiralama hakkında bilmeniz gereken şeyler

Villa kiralama öncelikle rahat ve özgür bir tatil yapma şeklidir. Yukarıda da bahsedildiği gibi her yıl farklı bölgeleri ziyaret ederek, o bölgeler ile ilgili bilgi sahibi olabilir, genel kültürünüzü arttırabilirsiniz. Tatil bölgelerindeki bu kiralık villaların olmazsa olmaz özelliği özel yüzme havuzlarıdır. Ayrıca konumuna bağlı olarak bu havuzlar ve havuz terasları güzel manzaralara da sahiptir. Villalar oldukça lüks bir şekilde dizayn edilmekte, bunların yanı sıra otantik özelliklere sahip kiralık villalar da bulunmaktadır. Kriterlerinizi ve bütçenizi belirledikten sonra internet üzerinden bu işi yapan ve sadece bu iş için dizayn edilmiş özel web sitelerinden arama bu kriterlere göre arama yapabilir, villanızı bulabilirsiniz. Zevkinize göre bir villa şekli tercihinden sonra ek özelliklere bakabilirsiniz. İçinde mutfağı olan bu villalarda, her türlü mutfak ekipmanı ile kendinizin yemek yapma imkanı vardır. Ayrıca spor salonu, oyun salonu, hamam, sauna, jakuzi olan, hatta özel ısıtmalı kapalı yüzme havuzları olan villalarda mevcuttur. Villa kiralama fiyatları lokasyona, manzaraya, lüks derecesine ve en önemlisi kapasiteye göre değişmektedir. Bu tatil şeklinde en ekonomik seçenek kalabalık bir tatil şeklidir. Kişi başı maliyetler neredeyse pansiyon motel fiyatına gelmektedir. Kişi sayısı azaldıkça tabiî ki maliyet artar. Ancak aile tatillerinde hala en iyi seçenek villa kiralama’dır. Şunu unutmayınız ki; villa kiralamada ücretler kişi başı değil villa başına alınmaktadır.

En özel anlarınızı geçireceğiniz balayı villaları

En özel anlarınızı geçireceğiniz balayı villaları

Yeni evlenen çiftlerin düğün sonrası en güzel ve en özel anlarını yaşadığı balayı tatili, villa kiralama ile farklı bir boyut kazanıyor. Bu tatil için özel hazırlanan jakuzili balayı villaları, bu çiftlerimiz için 1+1 ya da 1+0 şeklinde özel dizayn edilmekte, içerisinde kapalı ısıtmalı havuzundan, hamam, saunaya kadar bir çok özellik barındırmaktadır. Ayrıca havuz teraslarının etraftan görünmemesi için özel önlemler alındığı ve korunaklı hale getirildiği için rahat bir balayı villa tatili imkanı sunmaktadır.

Meraklı gözlerden uzak tatil için korunaklı villalar: Muhafazakar villalar

Meraklı gözlerden uzak tatil için korunaklı villalar: Muhafazakar villalar

Sevdiklerinizle beraber meraklı gözlerden uzak bir tatil yapmak isteyen aileler ya da İslami kurallar dahilinde inançlarına bağlı yaşayan muhafazakar aileler için özel hazırlanmış “korunaklı villa” ya da “muhafazakar villa” kategorisindeki villaları tercih etmeniz gerekmektedir. Bu villalar hanımlar için özel dizayn edilmiş villalardır. Havuz içinde ya da güneşlenirken sizlerin etraftan görünmemeniz için özel önlemler alınmış ya da doğa içindeki villalar gibi doğal olarak korunaklı bir villa çeşididir. Bu muhafazakar villalarda rahat tatilin tadına varacak sevdiklerinizle ve ailenizle doyasıya bir villa tatilinin keyfini çıkaracaksınız. Ancak şunu unutmayınız ki; Muhafazakar villa seçeneklerinde alkol vs. gibi kısıtlamalar yoktur.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kiralık villada tatil ile kendinize en uygun villayı bulun

Kiralık villada tatil ile kendinize en uygun villayı bulun

Sektörde 13 yıldan bu yana sektörün kurucu firmalarından biri olarak “Erdal OKURGAN” tarafından kurulan ve faaliyette olan T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı tescilli 11763 nolu TÜRSAB belgesine sahip Türkiye’nin en eski ve en güvenilir villa kiralama sitesi olan Kiralık Villada Tatil, farklı bölgelerden her bütçeye hitap eden kiralık villa seçenekleri ile hizmet sunmaktadır. Firmanın merkezi en popüler bölgelerin başında gelen Kalkan bölgesinde bulunmakta, ayrıca Fethiye ve Sapanca bölgelerinde de şubeleri mevcuttur. Yaklaşık 20 kişilik ekibi ile sizlere en iyi hizmeti vermeyi hedefleyen firma, Deniz manzaralı lüks villa, balayı villası, muhafazakar villa, korunaklı villa, doğa içinde villa, çocuk dostu villa ve lüks villa seçenekleri ile sizlere geniş bir yelpazede hizmet vermektedir. Villa tatili için karar verdiyseniz ve güvenilir bir villa kiralama sitesi arıyorsanız wwww.kiralikvilladatatil.com sizleri bekliyor. Villalar ile ilgili sorularınız için Müşteri Hizmetlerimize Telefon, Mail, Canlı Destek hattı ve Whatsapp yolu ile ulaşabilir, üzerinden sorabilir, cevaplarını alabilirsiniz. Bölgelerde bulunan ofislerimiz ve ekiplerimiz sizlere her konuda yardımcı olacaklardır. “Ezber bozan tatil anlayışı KİRALIK VİLLADA TATİL” sloganımız ile sizlere Ezber bozduran bir tatil keyfi yaşatacağımızı iddia ediyoruz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın