Görüş Bildir
Haberler
Evleneceğin Kişinin Memleketini Söylüyoruz!

etiket Evleneceğin Kişinin Memleketini Söylüyoruz!

Hayatının aşkını bulduğunu ve artık onunla mutlu bir beraberlik sürmeyi istediğin anlar olur. İşte bu evlilikle taçlandırılır. İnsan her zaman evleneceği kişinin nasıl bir karakterde olacağını çok merak eder. Senin için de öyle değil mi? Biz sana evleneceğin kişinin memleketini söyleyeceğiz. 

Eğer hazırsan;

O zaman haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenelim!

2. Yaşını da!

3. Öncelikle, evleneceğin insanın senin için maddi durumu çok fazla önemli midir?

4. Imm... Peki şu zamana kadar kaç tane sevgilin oldu?

5. Peki daha önce platonik olarak aşık olduğun bir insan oldu mu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Şimdi de bize burcunu söyler misin?

7. Ve son olarak, evlilik senin için tam olarak nedir?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

İstanbul!

İstanbul!

Senin evleneceğin kişi şehir hayatından gelen ve kendini oldukça geliştirmiş bir insan olacak. Doğma büyüme İstanbullu olacak ve çok güzel anlaşacaksınız.

Antalya!

Antalya!

Senin evleneceğin kişi doğma büyüme Antalyalı olacak. Normalde senin yaşadığın şehirde karşılaşacaksınız ama yaşamaya belki Antalya'ya gidebilirsiniz. Gitmeseniz bile yazın sıcağın keyfini orada çıkaracaksınız.

İzmir!

İzmir!

Senin evleneceğin kişi doğma büyüme İzmirli olacak. Hem şehir hayatı hem de kasaba hayatına adapte olan biri olacak. Çok iyi anlaşacaksınız, orada yaşamasanız bile yazları gidecek ve serinleyecek bir eviniz olacak.

Mersin!

Mersin!

Senin evleneceğin kişi doğma büyüme Mersinli olacak. Çok iyi anlaşacaksınız ve orada yaşayabilme ihtimaliniz de yüksek. Bu durum böyle olmasa bile yazın gidebilecek çok güzel bir memleketiniz olacak.

Sivas!

Sivas!

Senin evleneceğin kişi aslan Sivaslı olacak. Vallahi Sivaslıların bütün özelliklerini taşıyacak demedi deme.

Ankara!

Ankara!

Senin evleneceğin kişi aslen Türkiye'nin başkenti olan Ankara şehrinde doğmuş olacak. Belli bir süre orada yaşadıktan sonra senin yaşadığın şehire gelecek. Ve orada tanışacaksınız.

Sinop!

Sinop!

Senin evleneceğin kişi Sinoplu olacak. Hem de tam merkezinde, deniz kenarında, sakin ve sessiz bir yerinde yaşayacaksınız. Kim bilir belki evlendikten sonra orada yaşarsınız. :)

Trabzon!

Trabzon!

Senin evleneceğin kişi aslen Trabzonlu olacak. Doğanın, güzelliğin, sadeliğin ve ferahlığın olduğu bir şehrinde doğmuş olacak. İstediğiniz zaman oraya gidip şöyle rahat bir nefes alabileceksiniz.

Diyarbakır!

Diyarbakır!

Senin evleneceğin kişi aslen Diyarbakırlı olacak. Belki orada tanışmayacaksınız ama ara sıra oraya gidip kafa dinleyeceksiniz. Bütün yemeklerinin tadına bakarak hayatın keyfini çıkaracaksınız.

Siirt!

Siirt!

Senin evleneceğin kişi aslen Siirtli olacak. Orada tanışmayacaksınız ve yaşamayacaksınız. Ama çok mutlu bir evliliğe adım atacaksınız, demedi deme.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
234
155
102
80
39
32
31
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın