Görüş Bildir
Haberler
Evinizi Çok Daha Cool ve Sıra Dışı Gösterecek 3 Boyutlu Yer Kaplamaları

Evinizi Çok Daha Cool ve Sıra Dışı Gösterecek 3 Boyutlu Yer Kaplamaları

Cantug Fidan
26.06.2015 - 16:51 Son Güncelleme: 26.06.2015 - 22:54

Şu zamanlarda boyama tekniği ile gölgeli merdivenlerden, korsan temalı yatak odalarına kadar bir çok değişik tasarım evlerde kullanılmaya başlandı. Hayran olmanıza rağmen sizin büyük ihtimalle yaptırmayacağınız tasarımlardı bunlar. Ev dekorasyonunda yeni takıntı ise 3D yer döşemeleri. Nasıl yani diye düşünebilirsiniz, tam düşündüğünüz gibi oldukça garip. 

Dubai bazlı tasarım şirketi Imperial Interiors bu 3D sentetik yer döşemesi fikrini hayata geçirmiş ve 3D yer döşemesi işinde başı çekiyor.

Kaynak: http://www.huffingtonpost.com/2015/06...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Şirketin internet sitesindeki fotoğraflara bakınca su altını gösteren bir odadan tutun güllerle dolu bir odaya kadar bir çok farklı kaplama görüyoruz. Görünüşe göre özel bir yazıcı ile resimleri çıkartan şirket, bu resimleri sentetik yapıştırıcı ve vernik ile kaplıyor ve bu da evinizin zemininin bakımının çok kolay olmasını sağlıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bu yeni moda döşemenin bu kadar popüler olmasının sebeplerinden birisi de basit bir boyama ile yeni bir tabana, yeni bir görünüşe sahip olabiliyor olmaları.

Eğer eviniz daha da sıra dışı bir görünüşe sahip olsun istiyorsanız biraz parlak yaldızlı şeyler katın ya da kalın, dikkat çekici şeritler kullanın. Eğer elinize yüzünüze bulaştırmaktan korkuyorsanız bir iki halı kullanıp yine farklı bir görünüş elde edebilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
13
12
9
4
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın