Görüş Bildir
Haberler
Ev Sahibi ile Kiracı Arasında Bu da Oldu: Evi Boşaltması İçin Silahla Rehin Aldı

Ev Sahibi ile Kiracı Arasında Bu da Oldu: Evi Boşaltması İçin Silahla Rehin Aldı

Kiracılar ve ev sahipleri arasında yaşananların dozu her geçen gün artmaya devam ediyor. Üsküdar’da bir ev sahibinin, kiracısını silahla rehin aldığı ve öldürmek ile tehdit ettiği ortaya çıktı. Polis ekipleri, ev sahibini ruhsatlı silahı ile gözaltına aldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Balkondan girdi, silahla tehdit etti

Balkondan girdi, silahla tehdit etti

Olay geçtiğimiz hafta Üsküdar’da meydana geldi. Yusuf Ziya Ö.’nün oturduğu konut, bir süre önce Ü.Ç.’ye satıldı.

İddiaya göre Ü.Ç. evi aldıktan sonra kiracısı olan Yusuf Ziya Ö.’den okullar kapandıktan sonra evi boşaltmasını söyledi. 1 Temmuz’a kadar evi boşaltması gereken Y.Z.Ö.’nün iddiasına göre Ü.Ç. gece geç saatlerde evi izlemeye başladı.

‘Öldüreyim mi seni?’

‘Öldüreyim mi seni?’

Yeni Şafak gazetesinin haberine göre; Y.Z.Ö. balkon kapısını araladığı sırada, balkona atlayan Y.Z.Ö. kapıyı itip Ü.Ç.’ye vurdu. Belindeki tabancasını çıkaran Ü.Ç. tabancadaki mermiyi namluya vererek silahı Y.Z.Ö. ve arkadaşlarına doğrultarak “Hepiniz köşeye geçin. Siz kimsiniz. Ben size Temmuz’a kadar evi boşaltın dedim” dedi.

“Seni öldüreyim mi?” derken neye uğradığına şaşıran Y.Z.Ö., ev sahibi Ü.Ç.’ye 'yapma, etme' diyerek yalvarmaya başladı. Saldırgan ev sahibi Ü.Ç. Y.Z.Ö.’ye “Seni öldürürüm, üç gün içerisinde evi boşaltın!” dedi Silahını kiracısı Y.Z.Ö.’nün bacağına doğrultan Ü.Ç., “Seni bacağından vuracağım” dedi ve evden çıkarak uzaklaştı. Bu esnada ev sahibinin geri döneceğinden korkan Y.Z.Ö. ve arkadaşları, binanın çatı katına çıktı.

Y.Z.Ö. ve arkadaşları durumu polise bildirirken saldırgan ev sahibi geri döndü ve tekrar eve girmeye kalkıştı. Eve giremeyen Ü.Ç., silahının kabzası ile evin camlarını kırdı. Saldırgan ev sahibi eve girmeye çalıştığı esnada olay yerine gelen polis ekipleri Ü.Ç.’yi gözaltına alırken yanında bulunan ruhsatlı silahını da aldı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
36
12
9
7
4
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

ülkeyi bu hâle sokanlar utansın. neyse yine götümle güldüm artık böyle haberler komiğime gidiyor :D ama hiç komik diiiiil

1913

ruhsatlı silahını da aldı..ruhsatlı.. Bence üzerinde durulması gereken en kritik nokta bu.

1.Harald

yaylaya 20 tane arı kovanı koy, direk ruhsatlı silah al. ülkede bazı şeyler bu kadar basit.

Nedo

Adalet olmazsa herkes kendi adaletini sağmaya çalışır. Milyonluk ev kuş kadar kira geliri var

1.Harald

milyonluk değil. standart bir ev için istenen kiralar uçuk. ayrıca geçen sene 300bin tl olan ev şuan milyonluk oldu. asıl sorun orada