Görüş Bildir
Haberler
Et Kokusundan Dolayı Komşularını Dava Etmişti: Avustralya'da Vegan Kadının Evinin Önünde Binlerce Kişi Barbekü Partisi Yapacak

etiket Et Kokusundan Dolayı Komşularını Dava Etmişti: Avustralya'da Vegan Kadının Evinin Önünde Binlerce Kişi Barbekü Partisi Yapacak

Batuhan
05.09.2019 - 12:24

Avustralya'da Facebook üzerinden organize olan yaklaşık 2 bin kişi, barbekü yapan komşusuna dava açan vegan kadının evinin önünde toplanıp et pişirecek. Komşusuna dava açan Cilla Carden ise, 'Bu, et yiyenler ve yemeyenler arasında bir tartışma değil. Asıl sorun iki komşunun anlaşmazlıkları' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sputnik Türkçe'nin aktardığı habere göre, Batı Avustralya eyaletinin başkenti Perth'de yaşayan Cilla Carden isimli kadın, geçen haftalarda bahçesinde sık sık barbekü yapan komşularından şikayetçi oldu.

"Bahçeye ne zaman çıksam balık kokusu alıyorum"

"Bahçeye ne zaman çıksam balık kokusu alıyorum"

Carden, Vu ailesinin aşırı barbekü dumanından rahatsız olduğunu ve et kokusu yüzünden kendi bahçesini gönlünce kullanamadığını belirterek komşuları hakkında dava açtı.

Ayrıca komşularının çocuklarının sesinden de rahatsız olduğunu şikayet dosyasına ekleyen Carden 'Bahçeye ne zaman çıksam balık kokusu alıyorum' dedi.

"Cilla'nın eski bir geleneği mahvetmesine izin vermeyin"

"Cilla'nın eski bir geleneği mahvetmesine izin vermeyin"

Olayın mahallede konuşulmaya başlaması ve sosyal medyada yer almasının ardından Facebook'ta Carden'a karşı çıkan kişilerce bir grup oluşturuldu. Sayfanın açıklamasında 'Cilla'nın eski bir geleneği mahvetmesine izin vermeyin, Barbekü için bize katılın ve Cilla Carden'ın çatalına domuz takmasına yardım edin' ifadeleri yazıldı.

2 bin kişi katılacağını belirtti

2 bin kişi katılacağını belirtti

Yaklaşık 2 bin kişi Carden'ın evinin önünde düzenlenecek barbekü etkinliğine katılacağını belirtirken, 6 bin kişi de 'Gitmeyi düşünüyorum' seçeneğini işaretledi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

"Barbekü ile bir sorunum yok"

"Barbekü ile bir sorunum yok"

Independent'da yer alan habere göre, Carden etkinlikle birlikle 'işin çığrından çıktığını' belirterek 'Et yiyen insanlara saygı duyuyorum. Barbekü ile bir sorunum yok. Bu, et yiyenler ve yemeyenler arasında bir tartışma değil. Asıl sorun iki komşunun anlaşmazlıkları' diye konuştu.

"Barbeküye katılanlar ceza alabilir"

"Barbeküye katılanlar ceza alabilir"

Carden'ın avukatı John Hammond ise söz konusu etkinliğe katılmayı düşünenlere 'Eve güvenlik kameraları takılacak. Barbeküye katılanlar ceza alabilir' uyarısında bulundu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
433
242
120
105
21
13
12
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Söyledim gitti

Kadın haklı. Ben ki eti severim, yine de hergün balık ve et kokusu duysam rahatsız olurdum.

DoDo

bütün dünyanın sorunu hemen karşıt görüşleri birbirine çatıştırmak. halbuki kadın çok açık ve net diyor ki bu et yeme yememe problemi değil bu komşuluk arası... Devamını Gör

feyk

olay veganlik, mangalcilik degil, kadin hakli. kimsenin kimseye boyle bir rahatsizlik verme hakki olamaz. barbekuyu cok seviyorsa ona uygun duzenekle baca ya... Devamını Gör