Görüş Bildir
Haberler
Eşsiz Bir Uzay Macerasına Hazırlanın: Epic Games, 200 TL'lik Oyunu Bedava Dağıtıyor!

Eşsiz Bir Uzay Macerasına Hazırlanın: Epic Games, 200 TL'lik Oyunu Bedava Dağıtıyor!

Epic Games Store'un 15 günde 15 bedava oyun kampanyası devam ediyor. Yılbaşına kadar bedava oyunlar dağıtacağını açıklayarak oyuncuların beğenisini kazanan platform, şu ana kadar beklentileri tam olarak karşılamış olmasa da sevilen oyunlar veriyor. Bugünün oyunu ise tam 200 TL değerinde.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bugünkü oyunumuz Prey!

Bugünkü oyunumuz Prey!

Deathloop'un geliştiricisi Arkane Studios'un elinden çıkan ve Bethesda tarafından yayımlanan Prey'in bedava olması birçok oyuncuyu memnun etti. Steam'de Çok Olumlu incelemelere sahip olan Prey, kendisini şu ana kadar oynayan oyuncuları pişman etmedi. Oyuna aşina olmayanlar için gelin biraz Prey'den bahsedelim isterseniz.

Prey nasıl bir oyun?

Prey nasıl bir oyun?

Tek oyunculu bir bilim kurgu oyunu olan Prey'de 2032 yılında, dünyanın kaderini değiştirmesi beklenen bir deneyin en önemli parçasıyız. İşler ters gidiyor ve kendimizi Ay'ın yörüngesinde süzülen bir uzay istasyonunda uyanmış buluyoruz. Bu noktadan sonra bize saldıran uzaylılarla baş ederek hayatta kalmaya çalışıyoruz.

Elinizi çabuk tutun!

Elinizi çabuk tutun!

Prey'i Epic Games Store'da kütüphanenize eklemek istiyorsanız elinizi çabuk tutmanızı öneririz. Oyun, 26 Aralık 19.00'da tekrar ücretli olacak ve yerini bir başka ücretsiz oyuna bırakacak. Eğer oyunu nasıl alacağınızı bilmiyorsanız gelin adım adım anlatalım:

200 TL'lik Prey, Epic Games Store'dan nasıl bedavaya alınır?

200 TL'lik Prey, Epic Games Store'dan nasıl bedavaya alınır?

Prey'i bedava almak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz.

  • Epic Games Store'u açın

  • Hesabınıza giriş yapın

  • Mağaza kısmına gelin

  • Alttaki 'Ücretsiz Oyunlar' kısmına gelin

  • Prey'e tıklayın

  • 'Yükle' butonuna tıklayın

  • İşlemleri onaylayın

Bu işlemleri 26 Aralık 19.00'a kadar yaparsanız Prey'i Epic Games Store kütüphanenize süresiz olarak ekleyebilir, oyunun keyfini istediğiniz zaman çıkarabilirsiniz. İyi eğlenceler!

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
2
1
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın