Görüş Bildir
Haberler
Eski Yarışmacısı Tunahan Ak'tan Şaşırtan Hamle! MasterChef Türkiye Kurgu mu? Tunahan Ak Kimdir, Kaç Yaşında?

Eski Yarışmacısı Tunahan Ak'tan Şaşırtan Hamle! MasterChef Türkiye Kurgu mu? Tunahan Ak Kimdir, Kaç Yaşında?

MasterChef Türkiye'de bu sezon sempatik tavırlarıyla dikkat çekmesine rağmen sonraki haftalarda yarışmaya veda eden Tunahan Ak'tan çok konuşulacak bir hamle geldi. Tunahan Ak'ın yaptığı hamle ile ''MasterChef kurgu mu?'' sorularını akıllara getirdi. Eski yarışmacı Tunahan Ak son dönemlerde en çok merak edilen isim oldu. Peki gerçekten Masterchef kurgu mu? Tunahan Ak kimdir kaç yaşında ve nereli? Yarışmacının hayatı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Tunahan Ak, ilk eleme turundaki halk ve hareketleriyle şefleri kahkahaya boğmuştu. ekranlarda büyük ilgi gören yarışmacı Tunahan Ak yarışmadan elendikten sonra yaptığı hamle ile çok konuşuluyor. Yarışmanın kurgu olabilitesi akıllara gelirken bu iddanın da gerçeklik payının olup olmadığı araştırılıyor. Konunun ardından Tunahan Ak'ın hayatı da merak konusu oldu. İşte yarışmacının hayatı...

Davranışları nedeniyle uzun bir süre konuşulan bölüm başına 10 TL ile 30 bin TL arası kazandığı iddia edilen yarışmacı Tunahan Ak, elenmeden önce Mehmet Şef tarafından stüdyodan kovulmuştu. Yarışmaya veda eden Tunahan Ak, programın kurgu olduğunu öne süren bir hamlede bulundu.

Tunahan Ak'ın Masterchef Hamlesi

Tunahan Ak'ın Masterchef Hamlesi

Tunahan Ak, Masterchef Türkiye'nin kurgu olduğunu, yarışmaya tekrar katılan Görkem Demiral ve Azize Polat'ın bu senaryonun bir parçası olduğunu iddia eden bir tweeti beğenerek gösterdi.Tunahan’ın bu hareketi sonrası Acun Ilıcalı’nın tavrının ne olacağı merak konusu oldu.

Tunahan Ak Kimdir?

Tunahan Ak Kimdir?

Tunahan Ak, 19 yaşında. Aşçılık lisesi mezunudur. Bolu'da 4 sene yatılı okuduğunu ve 1,5 senedir Kadıköy'de çikolata imalathanesinde çalıştı. Hayatında bir değişiklik olması adında yarışmaya katıldığını belirten Tunahan Ak, MasterChef Türkiye'ye katılmanın da iyi bir fırsat olduğunu dile getirmişti.

Bu İçerik de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın