Görüş Bildir
Haberler
Eski Şaşaalı Günlerine Geri Dönme Yolundaki Britney Spears'ın Hayatına Giren 19 Erkek

Eski Şaşaalı Günlerine Geri Dönme Yolundaki Britney Spears'ın Hayatına Giren 19 Erkek

Borgen
30.11.2016 - 08:17

Popun prensesi Britney Spears yenilediği yaşam tarzı, son zamanlardaki fit hali ve yeni klibiyle en popüler olduğu günlerine geri dönme yolunda emin adımlarla ilerlediğini gösteriyor. Biz de Britney'nin yeniden yükselişini gördük ve bugüne kadar hayatına giren erkekleri bir hatırlayalım dedik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Reg Jones

1. Reg Jones

Britney'nin henüz 14 yaşındayken ilk beraberliğini yaşadığı Reg Jones, 1997'de şöhret kapısının açılmasıyla Spears ile ilişkilerinin bir anda bittiğini söylüyor.

2. Robbie Carrico

2. Robbie Carrico

2008'de American Idol'da yarışan Robbie Carrico, Britney'nin ileride popüler olacağının sinyallerini yeni yeni aldığımız dönemde bir seneyi aşkın bir süre genç yıldızla ilişki içerisindeydi.

3. Justin Timberlake

3. Justin Timberlake

Popun yeni prensesi ile yeni prensinin buluşması kaçınılmazdı. Üç seneye yakın süren ilişkileri boyunca sürekli gündemi işgal eden Spears ve Timberlake çiftinin ayrılıkları da sükseliydi. Hatta Timberlake'in Cry Me A River şarkısını da Britney'nin ihaneti üzerine yazdığı söyleniyor.

4. Ben Affleck

4. Ben Affleck

Britney'nin Justin Timberlake'i aldattığı iddia edilen isim Ben Affleck'ti. Aynı dönemde Affleck de Jennifer Lopez ile sevgiliydi. Bu süreçte Britney'den 10 yaş büyük olan Ben'in parlayan yıldız Britney ile birkaç kez görüştüğü iddia ediliyordu.

5. Wade Robson

5. Wade Robson

Britney'nin koreografı ve dansçısı Wade Robson, Justin Timberlake ayrılığının ardından yaklaşık dokuz aylık bir süreçte güzel şarkıcının çalışanı olmak dışında aynı zamanda sevgilisiydi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Eminem

6. Eminem

Britney'nin 20'li yaşlarının ilk seneleri oldukça hareketli geçti. Genelde kendisinden yaş olarak büyük isimlerle takılan sarı şekerin ismi bir dönem Eminem'le de çok sık anıldı.

7. Tom Brady

7. Tom Brady

Yaklaşık sekiz senedir Brezilyalı model Gisele Bündchen ile evli olan Amerikan futbolu yıldızı Tom Brady'nin henüz profesyonel kariyerine yeni başladığı 2002'de isminin ilk anıldığı isim Britney Spears olmuştu.

8. Fred Durst

8. Fred Durst

Britney'den 12 yaş büyük olan ABD'li müzisyen Fred Durst'ın ismi Robson'dan sonra iki ay gibi kısa bir süre boyunca genç yıldızla anıldı.

9. Colin Farrell

9. Colin Farrell

Britney'nin hızlı zamanları. 22 yaşında. İrlandalı aktör Colin Farrell da kendi deyimiyle 26 yaşında iyi zaman geçirmek isteyen bekar bir adam. Farrell'ın The Recruit filminin prömiyerinde beraber görüntülenen ikilinin ilişkilerini devamı gelmedi ama yine de akıllarda yer edinmeyi başardılar.

10. Jared Leto

10. Jared Leto

Jared Leto'nun güzel ve ünlü bir kadının eski sevgilileri listesinde yer almaması zor görünüyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Columbus Short

11. Columbus Short

Spears'ın dansçılarıyla dedikoduları sıklıkla çıkmıştır. Aralarında bir şeyler olduğu iddia edilen bir diğer isim de Colombus Short'tu.

12. Jason Alexander

12. Jason Alexander

Britney 2004'de çocukluk arkadaşı Jason Alexander ile evlenmiş fakat bu evlilik Hollywood standartlarında bile çok çok kısa sürmüştü. 55 saat sonra iptal olan bu evliliğin gerçekte neden başladığı ve bittiği henüz çözülebilmiş değil.

13. Kevin Federline

13. Kevin Federline

34 yaşındaki yıldız popçunun dansçılara olan ilgisi aşikar. Britney iptal olan ilk evliliğinden dokuz ay sonra bu sefer daha ciddiydi ve kendisinden dört yaş büyük olan dansçı Kevin Federline ile üç yıl süren bir evlilik yaptı.

14. Howie Day

14. Howie Day

Spears'ün rehabilitasyon dönemi diye adlandırabileceğimiz 2007 yılında ABD'li besteci ve şarkıcı Howie Day ile dört ay süren bir birlikteliği oldu.

15. Adnan Ghalib

15. Adnan Ghalib

Britanyalı paparazi Adnan Ghalib, yaklaşık bir buçuk yıl boyunca Britney Spears'in sevgilisi konumundaydı. Bu ilişkiyi Britney'nin siyah saçlı dönemindeki kararlarının oldukça tartışılır olduğunun bir kanıtı olarak da görebiliriz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Jason Trawick

16. Jason Trawick

Britney yaş alsa da kendisinden büyük erkeklerle ilişki yaşama isteği azalmıyor gibi. Menajer Jason Trawick ile 2009'un yaz aylarında başlayan ilişkileri iki buçuk yılın sonunda nişanlanmaya kadar gitti. Bir sene boyunca nişanlı kalan çift arkadaş kalarak ilişkilerini bitirdiler.

17. David Lucado

17. David Lucado

Ocak'ta nişan atan popun prensesi iki ay sonra gönlünü David Lucado'ya kaptırdı. Bir buçuk sene boyunca Lucado ile beraber olan Britney, önünde sonunda yine bekar hayatına dönüş yaptı.

18. Charlie Ebersol

18. Charlie Ebersol

30'lu yaşların gelmesiyle kendisinden büyük erkeklerden yaşıtlarına yönelmeye başlayan Britney, sekiz ay boyunca yapımcı Charlie Ebersol ile birlikteydi. Ebersol'un bundan sekiz sene önce Maria Sharapova'nın sevgilisi olduğunu da hatırlatalım.

19. Sam Asghari

19. Sam Asghari

Uzun süredir bir erkekle ismini duymadığımız Britney'nin son klibinde rol alan Sam Asghari ile beraber olduğu dedikoduları var. Bakalım kısa zamanda işler netleşecektir ve Sam'in listeden çıkıp çıkmayacağı belli olacaktır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
107
49
31
25
21
7
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pinklove

masallah erkek birakmamis hakkimizi bunlar yiyio iste :D

Pasif Kullanıcı

Hakkımı helâl etmiyorum :))

II for freedom

şube açmış. kurumsal kadın.

Anıl Çakmak

2-4-6-7-8-11-14 full sallamasyon, 1-3-9-12-13-16-17-18 DOĞRU